Αχ Αννούλα του νοτιά!

Το μοτίβο της ατμοσφαιρικής κυκλοφορίας στον Α-ΒΑ Ατλαντικό και την Ευρώπη με τις διαδοχικές ψυχρές εισβολές στις Δ-ΝΔ περιοχές της ηπείρου μας παρουσιάζει εμμονή και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα συνεχιστεί σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου δεκαπενθημέρου του καινούργιου μήνα. Αυτό σημαίνει ότι κατά διαστήματα περιφερειακές στα βασικά συστήματα διαταραχές θα κινούνται από την κεντρική Μεσόγειο προς τα ΒΑ Βαλκάνια, προκαλώντας βροχές και τοπικές καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας μας. 


Η έκταση και η ένταση του υετού θα είναι συνάρτηση της δυναμικής καθεμιάς από τις προαναφερθείσες διαταραχές και της ακριβούς πορείας της. Κατά τα άλλα, οι επικρατέστεροι άνεμοι θα είναι οι νοτιάδες, η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και βέβαια τα χιόνια θα περιοριστούν στις υψηλότερες ορεινές περιοχές.

Στο ερώτημα αν θα χιονίσει στα χαμηλά στη διάρκεια του δεύτερου δεκαπενθήμερου του μήνα δεν μπορεί να δοθεί αξιόπιστη απάντηση. Μια Κασσάνδρα  (The European Forest Fire Information System -EFFIS) λέει: «Μετά τις γιορτές και να δούμε

Καλό μήνα, φίλοι μου!

45 σχόλια:

  1. Καλό μήνα εύχομαι σε όλους
    Κώστας Αθήνα
    Ας έρθουν οι βροχές κ τα κρύα στην ώρα τους
    Κώστας Αθήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια άλλη...Κασσάνδρα(Χριστόδουλος)όπως επέμενε ότι θα έχουμε σίγουρα πολλά φαινόμενα,λέει,ότι πριν τις γιορτές θα έχει πιάσει αρκετά σημεία στο Προπο που έπαιξε και πως μέσα στις γιορτές θα μείνουμε σχεδόν όλοι ικανοποιημένοι από τον άσπρο επισκέπτη.
    Μένει να δούμε τι θα γίνει τελικά.
    Εύχομαι καλό μήνα σε όλους,καλό χειμώνα με πολλές καιρικές συγκινήσεις.
    Εδώ επικρατεί ωραίο χειμωνιάτικο σκηνικό με αρκετή βροχή,ομίχλη και κρύο,λογικά το βουνό του Ελικώνα πρέπει να έχει βάλει λίγο χιόνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eγώ θα απαντήσω αν θα χιονίσει!!!(αυτοσαρκασμός είναι ετοιμαστείτε για κάψιμο)....λοιπόν εδώ στα βόρεια δεν φάγαμε τζάμπα 3 μήνες ανομβρία κύριοι για να βρέχετε η Κρήτη!αποτέλεσμα αυτού του αγώνα ήταν η δημιουργία ενός τροφαντπύ αντικυκλώνα στην ανατ.Ευρώπη ο οποίος τώρα αναγκάζεται σε "τακτική" υποχώρηση σε πιο φίλια εδάφη δλδ δυτ. Ρωσσία εκεί όμως θα βρεί και χρόνο αλλά και έδαφος να δυναμώσει και να αντεπιτεθεί!Οι εχθρικές δυνάμεις που είναι η πολύ δυτική θέση του Αζορικού και ένα Ισλανδικό χαμηλό σε μεγάλα κέφια...κάποια στιγμη θα κουραστούν να πάιζουν μεταξύ τους...(αντε καμμιά εικοσαριά μέρες ακόμα)....και τότε θα έχουμε την αντεπίθεση ...με τουλάχιστον -10 στα 850hpa στην ανατολική Ευρώπη αλλά και στην Κεντρική ....ε τότε και εμείς οι Βόρειοι πιστεύω θα τσιμπήσουμε το κατιτις μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 2 φορες το όνομα συγνώμη εκ παραδρομής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα νικολισματα και τα κριτσανισματα λέμε εμείς στην Παραμυθια δάσκαλε!! Αλλά φέτος θα πούμε νικολισματα και νοτιαδισματα!!! Καλό μήνα σε όλους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελειο!! Γιατι,ως γνωστον ,η Κασσανδρα μάντευε μεν,αλλα δεν επειθε! Άσε τα υπολοιπα.....Π.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. που ξέρουμε ακόμη,μπορεί να είναι του βοριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν δικαιούμαι να κάνω κι εγώ μια παρακινδυνευμένη πρόγνωση, ρε παιδιά; Σαράντα χρόνια στο (μετεο)κουρμπέτι είμαι!

      Διαγραφή
    2. Ο δάσκαλος μιλάει σπάνια καθώς αποτελεί την έμπειρη οπισθοφυλακή στις προγνώσεις αφού εμείς πάντα σπεύδουμε έστω κ παρακινδυνευμένα να μοιραστούμε εδώ μέσα τα καιρικά νέα.
      Αφού λοιπόν μίλησε ο δάσκαλος, δεν υπάρχουν λόγοι αμφισβήτησης για το πρώτο 15ήμερο του Δεκεμβρίου στο τι τύπου καιρος θα επικρατήσει.

      Διαγραφή
  8. Προς άρσιν ενδεχομένης παρανοήσεως,το "ασε τα υπολοιπα...." αναφέρεται εις τον λοιπόν βίον και πολιτείαν της περί ής ο λόγος "κυρίας",πλήν της μαντικης.-------Π.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλό μήνα σε όλους,με υγεία. Νοτιάς φίλοι μου κ πάλι Νοτιάς........Ας βρέξει επιτέλους κ στο νησί . Διψασανε άνθρωποι, φύση, ζώα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τουλάχιστον κάτι θα αρπάξουμε εκ δυσμάς. Ο εφιάλτης της ανομβρίας από τον δάσκαλο για να μην ξεχνάμε. http://ziakopoulos.blogspot.com/2018/04/blog-post_73.html καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους! Φραγκίσκος από παλαιό Φάληρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εννοείται δάσκαλε πως έχετε δικαίωμα να κάνετε μακροπρόθεσμη προγνωση-προβλεψη,μόνο που εγώ δεν την βλέπω παρακινδυνευμένη καθώς το έμπειρο μετεωρολογικό μάτι σας βλέπει πράγματα που δεν βλέπουν οι περισσότεροι.
    Καθένας στο είδος του και ο Λουμιδης στους καφέδες του...!!
    Δεν βλέπετε τι τραβάω και εγώ ο...ταλαίπωρος που παίρνω μεγάλο ρισκο να κάνω και μακροχρόνια εκτιμηση(Εκτός της περιοχής μου);
    Από Πυθία και Θεότητα έγινα μάντης Καλχας και τώρα Κασσάνδρα.
    Εγώ το μόνο που προσπαθώ να κάνω είναι μέσω των πλασμάτων της φύσης και ότι αυτή περιβάλει,όπως μου έμαθε ο πατέρας μου, καθώς και με τις δικές μου κεραίες,να βγάλω κάποια συμπεράσματα μέσα στο χάος του καιρού.
    Αλλά καλά να πάθω, δεν κάθομαι στα αυγά μου.
    Και καλά όλοι οι άλλοι,αλλά και ο φίλος ο Στέλιος μαζι; Γι αυτο λένε ότι κανένας "Άγιος" δεν άγιασε στον τόπο του...!!
    Πέρα της πλάκας,επιτέλους μπαίνουμε σε πολλή καλή φάση καιρικου ενδιαφέροντος και πιστεύω ότι όλοι θα μείνουμε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα.
    Ο δάσκαλος είναι ξεκάθαρος,το ίδιο και το φεγγάρι και ελπίζω ότι στο επόμενο "γυρισμα" του να ειναι ακόμη καλύτερο.
    Καλό μήνα σε όλους σας και καλές καιρικές συγκινήσεις.
    Υ.Γ:Στέλιο,η τιμωρία σου για αρχή,είναι ότι τα επόμενα τσίπουρα θα τα πιούμε στην...μούγκα...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημέρα σας. Είδατε τι κάνει ένα χιονάκι σε συνδυασμό με ξαστεριά; -6 στον κεντροβόρειο Έβρο. Σκέφτομαι τα φανταράκια μας εκεί. Υπηρέτησα κι εγώ, είχα βαρεθεί να κρυώνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα μην το λες. Το -6 αποτελεί εξαίρεση. Μόνο σήμερα και για λίγο το πρωί. Τις επόμενες μέρες να δεις τις θερμοκρασίες που θα έχουμε, που μόνο χειμώνα δε θα θυμίζουν. Αν δεις δε τα στατιστικά του προηγούμενου μήνα (διψήφιες ελάχιστες θερμοκρασίες) και γενικά των τελευταίων χειμώνων, τόσο τα φαινόμενα όσο και οι θερμοκρασίες είναι γενικά ήπια/-ες. Καλή συνέχεια!

      Διαγραφή
    2. Ό,τι και να λέμε φίλος, όσο και ν' αλλάξει το κλίμα, ο πεδινός Έβρος θα είναι το ψυχρότερο πεδινό μέρος της χώρας.

      Διαγραφή
  13. Καλημέρα σε όλους.

    Μετά από αρκετές χρονιές έχουμε μια κυκλοφορία από τα παλιά. Τυπική θεωρούνταν κάποτε για την εποχή, καλοδεχούμενη εν μέσω κλιματικής αλλαγής.

    Στάθης Καλογερόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Παντων χρηματων μετρον ανθρωπος".Για σενα,αγαπητε Stathis,τυπικη και καλοδεχουμενη,για εμας (Βορεια Πελοπ/σος) παράτυπη και κακοδεχουμενη! ----Π.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, μωρέ Πέτρο! Μου θυμίζεις τον Ηλιόπουλο που του είχαν δώσει λακέρδα και κοιτούσε τα ποτήρια με το νερό (ανακρισούλα στο "Φωνάζει ο κλέφτης"). Μην απογοητεύεσαι! θα ξεδιψάσετε κι εσείς!

      Διαγραφή
    2. Δασκαλε,οι μαθητες του Πυθαγορα,οταν αυτος αποφαινόταν για κατι,αποδεχόμενοι,ελεγαν "αυτός έφα" ! Ευχαριστω πολυ.----Π.Α.

      Διαγραφή
  15. Βροχές θερμομετωπικές, ορογραφικές και εκ συγκλίσεως.
    Βροχές επιλεκτικές, ποικίλης έντασης και διάρκειας.
    Βροχές Νοεμβρίου και ενίοτε Δεκεμβρίου.
    Βροχές καλοδεχούμενες!
    Καλημέρα σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το "επιλεκτικές" είναι ο όρος που ακούει για τα δυτικά ηπειρωτικά τις πρώτες ημέρες των πρώτων συστημάτων.
      Τα καλύτερα θα έρθουν από Κυριακή προς Δευτέρα.
      Το ιόνιο ας προετοιμαστεί για μεγάλα ύψη βροχής από εδώ και πέρα.
      Καλησπέρα σε όλους.
      Υ. Γ. Η νότια Αττική δείχνει να ευνοείται από τέτοιου τύπου διάταξη, για να δούμε.

      Διαγραφή
  16. Όπως τα λέει ο δάσκαλος 40 χρόνια στο κουρμπετι κάτι θα ξέρει παραπάνω . Μέχρι τις 15 του μηνός μαλακός καιρός με νοτιαδες και βροχές πληντα ανατολικά ηπειρωτικά όρος Όθρυς Mαγνησια η περιοχή μου που δεν ευνοείται από αυτόν τον καιρό με καλοκαιρια λοιπόν οι επόμενες μέρες .Τώρα μετά τις 15 του μηνός αβαιβεω πιστεύω το καιρικό μέλλον ακόμα την καλημέρα σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. γυρισαμε δασκαλε στην καθημερινη προβλεψη??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς το παρόν, στην καθημερινή καλημέρα που όλο και κάτι προγνωστικό θα έχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρετίζω την απόφασή σας Δάσκαλε, που -να ξέρετε- κάνει καλό σε όλους μας!
      Για να μη "λαλήσουμε"(όπως σωστά είχατε πει προ ημερών..), χρειάζονται τέτοιες
      καλημέρες και συζητήσεις για τον καιρό-και όχι μόνο, ο οποίος μας επηρεάζει σχεδόν όλους!
      Εμείς δε, πιστοί οπαδοί των προγνώσεων, μα και των άρθρων σας, κρεμόμαστε απ' τα χείλη σας!
      Να είστε καλά, και να γράφετε συχνά! Σας έχουμε ανάγκη!

      Διαγραφή
  19. Καλύτερα Αννούλα του Νοτιά κ. καθηγητά, παρά το καλοκαιράκι της Αγίας Άννης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Και αφού ο Σεπτέμβρης έγινε Ιούνης, ο Οκτώβρης έγινε Σεπτέμβρης και ο Δεκέμβρης αποφάσισε να γίνει Νοεμβρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μπορεί όντως να μαλακώσει λίγο ή πολύ Ο καιρός με τους νοτιαδες αγαπητέ ανώνυμε,αλλά μην είσαι και τόσο σίγουρος ότι τα ανατολικά θα έχουν καλοκαίρια, προσωπικά δεν το βλέπω και τόσο αυτό,όλο και θα έχουμε και εμείς κάποια φαινόμενα είτε λίγα είτε αρκετά κατά περιοχή.
    Εμείς εδώ στην περιοχή μου,είχαμε 3 ημέρες με χειμωνιάτικο σκηνικό και καλό νερό,αυτό φάνηκε σήμερα που μάζευα ελιές και η λάσπη ήταν αρκετή,και χαμηλές θερμοκρασίες που ακόμη και σήμερα δεν ξεπέρασε η θερμοκρασία τους 11 βαθμούς,με πυκνή συμπαγή νεφωση και στα πιο ημιορεινά ορεινά του Ελικώνα είχε και αυτό το "πουσι" που σου σπάει τα νεύρα όταν έχεις δουλειά στην ύπαιθρο.
    Μένω και εγώ σε αυτό που έγραψε ο δάσκαλος, όλοι θα "πιουν" νερό και θα ξεδιψάσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστόδουλε απλά τα δυτικά νότια κ βόρεια όπως κ το ανατολικό Αιγαίο ευνοούνται περισσότερο με τέτοιες διατάξεις.
      Σίγουρα όμως θα συμφωνήσω μαζί σου ότι το άνεμολογικό πεδίο θα παίξει ρόλο για την εκδήλωση φαινομένων κ στα ανατολικά ηπειρωτικά.
      Ως γνωστόν τα συστήματα που έρχονται από τα νοτιοδυτικά κ συνοδεύονται από ΝΝΑ ανέμους μπορούν κ δίνουν καλό νερό στον άξονα ανατολικής Πελοπονήσσου ανατολικής Στερεάς σε σύντομο χρονικό διάστημα.
      Οπότε ήρθε η ώρα νομίζω που κανένας δε θα μείνει παραπονούμενος.

      Διαγραφή
  22. Για να μη " λαλησουμε ".Το ρημα λαλέω-ώ ειναι αρχαιο .Εξ αυτού το επιθετο λάλος=φλυαρος , το οποιο ,μαζι με τα άρπαξ-βλάξ-κλέπτης- πλεονέκτης,(ολα....μπουμπούκια!),εχουν παραθετικά σε -ίστερος,-ίστατος (βλ. λαλίστατος).Απο το επιθετο λάλος και το επωνυμο Λάλος, ενας ο πεθερος μου,και δευτερος ο συναδελφος του δασκαλου,μετεωρολογος,δι/ντης της Ε.Μ.Υ.,Αντωνης Λάλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Οι μετεωρολογοι του Ε.Α.Α. , με αναρτηση τους σημερα,αποκαλουν το προηγηθέν Φθινοπωρο "παράξενο",επικαλούμενοι στοιχεια 10ετιας απο το δικτυο σταθμων. Π.(ετρος) Α.(λιφέρης)-Λάλος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Φώτη μου το γνωρίζω πολύ καλά αυτό που λες και εννοείται πως αυτές οι περιοχές θα είναι άκρως ευννοημενες και όπως ξέρεις το περίμενα ότι θα σπάσει η γκίνια και θα έρθουν καλά νερά και άφθονα χιόνια στα ορεινά σας και ειδικά στην Πίνδο.
    Απλά όπως απάντησα στον ανώνυμο φίλο,που δεν γνωρίζω σε περιοχή ακριβώς μένει και με ποιον καιρό ευνοείται η περιοχή αυτή,δεν υπάρχει κάτι που να μου δείχνει ότι θα έχει καλοκαίρια στα ανατολικά και νότια.
    Πιστεύω ότι όλοι θα πάρουμε από το καιρικό πανερι που είναι γεμάτο καλούδια.
    Και για την περιοχή μου,θα πάρουμε καλά νερά και όταν έρθει η ώρα θα πάρουμε και τα χιόνια μας.
    Καλό βράδυ σε όλους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σήμερα έπεσαν πάνω από 130 χιλιοστά βροχής στη Ζάκυνθο. Πουθενά νομίζω δε φαινόταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θάνο επίσημα έχεις δίκιο, κανένας δε το ανέφερε.
      Ανεπίσημα όμως κ από εδώ στα σχόλια το είχαμε τονίσει για το Ιόνιο ότι τα δεχτεί πολύ νερό κ πριν μέρες αλλά κ σήμερα το πρωί σε σχόλιο.
      Έχει δρόμο ακόμη εκεί!

      Διαγραφή
  26. Έντονα φαινόμενα σφυροκοπούν σήμερα το νησί της Ζακύνθου ακόμη κ αυτή την ώρα που γράφω με τους δρόμους να έχουν μετατραπεί σε χειμάρρους σε κάποιες περιοχές.
    Καλή νύχτα από το ανεμώδη κ με ψιλόβροχο Αγρίνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μετά απο λίγα πρωινά με παχνούλα εδω στη περιοχή τη περασμένη εβδομάδα,απο τη Κυριακή έχουμε να δούμε ηλιαχτίδα,μουντάδα υγρασία,βροχούλες που και που,και η θερμοκρασία κατω απο 10β. ολη μέρα.Φαινονται τώρα στο μελον νοτιαδες,βροχές περισσότερες γενικά,και άνοδος θερμοκρασίας.Προτιμω λοιπον πιο άστατο καιρο και πιο ανεβασμένες θερμοκρασίες,παρά αυτό που είχαμε και ας έμοιαζε με Χειμώνα.
    Γιώργος πεδινά Τρίκαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. (Κοιτώντας και χαζεύοντας τις ηλεκτρικές εκκενώσεις από τον δορυφόρο τέτοια ώρα 01:25 ξημερώνει πέμπτη) νότια-νοτιοδυτικά-δυτικά της Ελλάδας αλλά
    Και στην ανατολική λεκάνη της Μεσογείου , γίνεται ωραίος χαμός. Οι πυρήνες των καταιγίδων είναι πανέμορφοί από την δορυφορική. Μας περικύκλωσαν άντε και να ορμήσουν να ξεδιψάσουν τα χώματα. Καληνύχτα σας! Φραγκίσκος από παλαιό Φάληρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μου κάνει εντύπωση που πρώτη φορά εδώ και χρόνια, ενώ ο 'κοκκινολαίμης" ήταν περαστικός από την αυλή μου,έχει πλέον φωλιάσει εκεί και αναζητάει επίμονα τροφή, όπως επίσης και πρώτη φορά εμφανίστηκε "καρβουνιάρης". Χριστόδουλε θέλω τη γνώμη σου
    Χρήστος,Πεδινά(300μ)Θεσσαλονίκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καλημερα σε ολους Σημερα 36 ημερες χωρις σταγονα βροχης στο στενο του ΡΙΟΥ -ΑΝΤΙΡΙΟΥ Βαρομετρικα χαμηλα ερχονται και αλλαζουν πορεια ηδη φτασαμε 3 του μηνα και περα βρεχει αν ειναι δυνατον Κατι σαν αορατη σκουπα τραβα τα συνεφα περιμετρικα της περιοχης ισως ο ΝΑ ανεμος Αναμενω οτι ισως κατι αλλαξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ας βγάλουμε το φτυάρι να θάψουμε τον χειμώνα,η με άλλα λόγια σφάξε με αγά να αγιάσω.
    Πόλλοι κρίνουν από τώρα πια πως ο χειμώνας που διανύουμε θα πάει άκλαφτος.Δεν θα έχει κρύα,δεν θα έχει βροχές και κρύα θα έχει λιακάδες γενικά χωρίς κάτι ουσιώδες.
    Οι καιροκαφετζούδες ερασιτέχνες "μετεορολόγοι" της "κακιάς ώρας"του διαδικτύου και σχολιαστές σε αντίστοιχες σελίδες καιρικού ενδιαφέροντος που μου έβγαλαν πόρισμα από μόλις τώρα για το επόμενο τρίμηνο σε αντίθεση με εσάς κ.Ζιακόπουλε που σας βγάζω το καπέλο,πάντοτε συγκρατημένος,προσεκτικός,μετρημένος χωρίς κούφια λόγια με φανφάρες για δημιουργία των εντυπώσεων.Σας συγχαίρω για την δουλειά και το μεράκι που αφιερώνετε εθελοντικά για την πλήρης και προσεγμένη πληροφόρηση στον καιρό με άρτιο και επιστημονικό τρόπο.
    Αυτό θα πει να εμπνέεται στον επισκέπτη της σελίδας σας εμπιστοσύνη και υπολογισιμότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όταν έχεις να κάνεις με λοβοτομημένο κόσμο μην περιμένεις πολλά η καλύτερα μην περιμένεις τίποτα.Όπως το ίδιο έχει να κάνει και με σαν εκείνους ένα πράγμα που αρνούνται την ύπαρξη του κωρονόιου.
      Κάποιοι έχουν την ψευδαίσθηση των ονείρων τους οτί ζουν σε καμμιά φιλανδία,καναδά,γροιλανδία.
      Αστο να πάει στο καλό.Ανίατες περιπτώσεις που άλλωστε το αποδεικνύει το κάθε χρόνο "ψάλσιμο" τους απευθυνόμενοι για τον κάθε χειμώνα στην Ελλάδα.

      Διαγραφή
  32. Φιλε ανωνυμε.μην μπλεκεις τα συκα με την.σκαφη Η εκφραση λοβοτομημενοι δεν αρμοζει για τους καιροφιλους και εχω.την εντυπωση οτι ενα χομπι.ειναι και δρν ενοχλουν κανενα Πραγματικα με.στενοχωρησατε και δεν.νομιζω εγω.στα 65 να εχω λοβοτομη Δεν σας.μαλωνω αλλα δεν χρειαζονται ακομψες γλωσσικες.εκφανσεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε από την Αχαία δεν κατηγορώ όσους έχουν χόμπι τον καιρό και τους αρέσουν απλά τα χιόνια.
      Αυτό είναι άλλο κομμάτι.
      Το σχόλιο απευθύνονταν σε σαλαμένους σχολιαστές άλλων σελίδων που δεν χάνουν κάθε ευκαιρία και αφορμή να ρίξουν την κοτσάνα τους γύρω από αυτό θέμα και φυσικά για εκείνο φροντίζουν να μην τις πάρα λείψουν κάθε χρόνο και κάθε μέρα αυτήν την περίοδο.
      Τα ίδια συνεχόμενα επαναλαμβανόμενα και μονότονα ρεπερτόρια που έχουν καταντήσει τόσο βαρετά όσο και εκνευριστικότατα, συν τοις άλλοις έχουν γίνει μια γελοία φαιδρή παρωδία χωρίς τέλος.

      Διαγραφή