Με βροχές κατά τόπους και κατά περιόδους ολόκληρη η εβδομάδα

Ψυχρό μέτωπο που εκτείνεται από την Πολωνία ως την περιοχή μας κινείται πολύ αργά Α-ΒΑ. Με αυτές τις συνθήκες, το νέο εικοσιτετράωρο (Τρίτη), στην ανατολική Ελλάδα θα επικρατήσουν νοτιάδες με αποτέλεσμα τις σχετικά υψηλές θερμοκρασίες και κάποιες βροχές τοπικού χαρακτήρα κυρίως στα βορειοανατολικά. Αντίθετα, στην υπόλοιπη χώρα θα πνέουν Δ-ΒΔ άνεμοι, οι θερμοκρασίες θα είναι χαμηλότερες και οι πιθανότητες βροχής πολύ περιορισμένες. Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας (Τετάρτη - Σάββατο, 9-12/3), ο καιρός θα είναι γενικά άστατος με τοπικές βροχές κατά περιόδους. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα δυτικά, ενώ στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικές χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι δεν θα δημιουργήσουν προβλήματα στη στεριά ή τη θάλασσα και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, η οποία θα γίνει περισσότερο αισθητή στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.    

Καλή εβδομάδα, φίλοι μου

Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 8-3-2016

Βόρεια Ελλάδα:
Τοπικές βροχές στην Α. Μακεδονία και τη Θράκη. Άνεμοι Δ-ΒΔ 2 με 4 και στα ανατολικά Ν ως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 1 έως 17 βαθμούς.

Δυτική Ελλάδα:
Μικρή πιθανότητα βροχών το πρωί στα ΝΔ. Άνεμοι Β-ΒΔ 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 4 έως 18 βαθμούς.
 
Υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα:
Τοπικές βροχές στην Α. Στερεά- Εύβοια και την Α-ΝΑ Πελοπόννησο. Άνεμοι Δ-ΒΔ 3 με 4 μποφόρ με εξασθένηση. Θερμοκρασία από 5 έως 19 βαθμούς.

Αιγαίο– Κρήτη – Δωδεκάνησα:
Τοπικές βροχές στο Β. Αιγαίο. Άνεμοι Ν 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 9 έως 21 βαθμούς.

Αττική:
Πιθανότητα τοπικών βροχών μικρής διάρκειας. Άνεμοι μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Θερμοκρασία από 9 έως 18 βαθμούς.
 
Θεσσαλονίκη:
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Άνεμοι μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Θερμοκρασία από 7 έως 17 βαθμούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου