Καιρός Δ-ΝΔ ρεύματος




15 σχόλια:

  1. Ήδη από σήμερα αρκετοί σταθμοί στην Αθήνα χτύπησαν 13άρια και 14άρια. 14,5 μέγιστη έδωσε ο σταθμός μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λάθος, 15,5 έδειξε ο αισθητήρας μου σήμερα στην Καλλιθέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ ζωγραφου φιλέ μ το πολύ 12.5 αλλά είχε ωραία μέρα.εσυ φιλεμ μπορείς να μου δώσεις ελπίδες για κάποιο καλό χιόνια?εννοώ υπάρχουν έστω ενδείξεις για κάποια ψυχρή κατάβαση?ευχαριστώ χρηστοσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτι ψιλοφαίνεται για μετά τις 25 Φλεβάρη, ένα ανακάτεμα της καιρικής τράπουλας για τη χώρα μας και την ευρύτερη περιοχή. Τίποτα πιο συγκεκριμένο ακόμα.

      Διαγραφή
    2. Τίποτα δεν φαίνεται.εμπιστευεσαι αυτά τα ενσαμπλς;μην μπερδεύεις τους αναγνώστες.εξαλλου έχει μετεωρολόγο η σελιδα, τον κ.ζιακοπουλο.

      Διαγραφή
    3. Η διατύπωσή μου ήταν πολύ προσεκτική, για όσους καταλαβαίνουν ελληνικά. Σαφώς και έχει μετεωρολόγο η σελίδα, έχει όμως και σχόλια. Εσείς; Μ.Α.(Μετεωρολογική Αστυνομία);

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμε φίλε, φαίνεται ότι δεν έχεις διαβάσει προηγούμενα σχόλια. Ο Γιώργος για τη νότια και ο Χρήστος για τη βόρεια Ελλάδα έχουν επιλεγεί, όχι τυχαία, ως βοηθοί μου και μπορούν να γράφουν στο μπλογκ ότι θέλουν. Εξάλλου τη δυνατότητα να γράψει κάποιος τη γνώμη του για τα καιρικά μελλούμενα την έχετε όλοι σας.

      Διαγραφή
    5. φέτος είχε την τιμητική της η Κεντρική. που είναι και ευρεία έννοια (όπως και στην πολιτική)..οπότε:
      κεντρικοβόρεια, Θεσσαλία: Χρήστος
      κεντρικονότια, Στερεά: Γιώργος
      για την Ήπειρο δε το συζητάμε, είναι προφανές..

      Διαγραφή
  4. Να είσαι καλά φίλε μ.παντα παρακολουθώ τα σχόλια σας κ είναι ρισ περισσότερες φορεσ εύστοχα.ελπιζω σε άλλη μια ευκαιρία για κάτι καλό παρόλο π ο φετινοσ χειμωμασ ήταν πραγματικός τουλάχιστον όσο αφορά τισ t.χρηστοσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα μπορούσα κι εγω να λεω για την Ήπειρο αλλα τυχαίνει να ειναι η γενέτειρα του κ.Ζιακοπουλου και όπως καταλαβαίνετε ό,τι και να πω θα ειναι λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επειδή ο φίλος Nakiosjim γράφει καλά, την εκχωρώ μετά χαράς, αν και η βαθιά μου καταγωγή είναι από εκεί σύμφωνα με τα συγγράμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είμαστε σύμφωνοι.Μετά απο εσάς τους δύο θα συμπληρώνω και εγώ με ο,τι γνωρίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή