Πέφτει λίγο ο δείκτης δυσφορίας

Βαρομετρικό χαμηλό στη Β. Αδριατική, συνοδευόμενο από ψυχρό μέτωπο που εκτείνεται ως την κεντρική Μεσόγειο, κινείται Α-ΒΑ. Το νέο εικοσιτετράωρο (Τρίτη), με το πέρασμα του μετώπου από την περιοχή μας, θα επικρατήσουν στη χώρα άνεμοι δυτικών διευθύνσεων και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση που θα γίνει περισσότερο αισθητή στη Δυτική Ελλάδα και τη Μακεδονία. Την Τετάρτη (13/9) υπάρχει πιθανότητα τοπικών όμβρων κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν Δ-ΒΔ ως τα 6 μποφόρ (νότια πελάγη). Η θερμοκρασία θα πέσει λίγο ακόμα. Την Πέμπτη και την Παρασκευή (14-15/9) δεν προβλέπονται βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν Β-ΒΔ 3 με 5 και στα ανατολικά και νότια πελάγη ως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα κοντά στα κανονικά αυτής της εποχής. Το Σαββατοκύριακο (16-17/9) θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στο Αιγαίο Β 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Καλή εβδομάδα, φίλοι μου

Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017



ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 12-9-2017

Βόρεια Ελλάδα:
Τοπικοί όμβροι και καταιγίδες τις πρώτες πρωινές ώρες στη Μακεδονία. Άνεμοι Δ-ΝΔ 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 13 έως 31 βαθμούς.

Δυτική Ελλάδα:
Παροδικοί όμβροι κυρίως στα ΒΔ, όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι ΝΔ έως ΒΔ 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 15 έως 30 βαθμούς. 

Υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα:
Πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά. Άνεμοι Δ 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 16 έως 33 βαθμούς.

Αιγαίο – Κρήτη – Δωδεκάνησα:
Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια. Άνεμοι Δ-ΝΔ 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 19 έως 33 βαθμούς.

Αττική:
Ηλιοφάνεια. Άνεμοι Δ-ΒΔ 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 20 έως 31 βαθμούς. 

Θεσσαλονίκη:
Τοπικοί όμβροι και καταιγίδες τις πρώτες πρωινές ώρες. Άνεμοι Δ-ΝΔ 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 18 έως 29 βαθμούς.

1 σχόλιο:

  1. Εδώ και αρκετές μέρες τα τρεξίματα των μοντέλων δείχνουν δύο πράγματα: Έναν ...αποχαιρετιστήριο καυσωνάκο το Σ/Κ και αμέσως μετά κατίσχυση της φθινοπωρινής κανονικότητας στο γ΄τρίμηνο του μήνα, με φυσιολογικές θερμοκρασίες. Για να δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή