Τριήμερο (υποφερτής) ζέστης κυρίως στα κεντρικά και τα νότια

Με σχετική ζέστη (μέγιστες θερμοκρασίες 35 με 37οC) θα περάσει το πρώτο μισό της νέας εβδομάδας. Κατά τα άλλα, μέρα με τη μέρα, οι συνθήκες θα γίνονται όλο και πιο ευνοϊκές για την εκδήλωση τοπικών καταιγίδων τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και η βασική ένταση των μελτεμιών θα είναι τα 4 με 6 μποφόρ. Εξαίρεση ίσως αποτελέσουν το ΝΑ Αιγαίο και το Καρπάθιο, όπου στη διάρκεια της ημέρας οι ΒΔ άνεμοι δεν αποκλείεται να φθάνουν τα 7 μποφόρ. Την Πέμπτη και την Παρασκευή (7-8/8) τα νέα στοιχεία στην εξέλιξη του καιρού θα είναι η πτώση της θερμοκρασίας κατά 2 με 4 βαθμούς και η εξασθένηση των ανέμων κατά 1 με 2 μποφόρ.

Καλή εβδομάδα, φίλοι μου

Δευτέρα, 4 Αυγούστου 2014 



ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 4-8-2014

Βόρεια Ελλάδα:
Τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα παροδικών σποραδικών όμβρων ή καταιγίδων το απόγευμα κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι ΒΔ έως ΒΑ 3 με 4 μποφόρ. Θαλάσσιες αύρες το μεσημέρι και το απόγευμα στις παράκτιες περιοχές. Θερμοκρασία από 15 έως 35 βαθμούς.

Δυτική Ελλάδα:
Τοπικές νεφώσεις το απόγευμα κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι ΒΔ 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 16 έως 36 βαθμούς.

Υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα:
Τοπικές νεφώσεις το απόγευμα κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι Β-ΒΔ 3 με 4 μποφόρ. Θαλάσσιες αύρες το μεσημέρι και το απόγευμα στις παράκτιες περιοχές. Θερμοκρασία από 17 έως 37 βαθμούς.

Αιγαίο– Κρήτη – Δωδεκάνησα:
Ηλιοφάνεια. Άνεμοι Β-ΒΔ 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 20 έως 35 βαθμούς.

Αττική:
Ηλιοφάνεια. Άνεμοι Β-ΒΔ 3 με 4 μποφόρ. Θαλάσσιες αύρες το μεσημέρι και το απόγευμα στις παράκτιες περιοχές. Θερμοκρασία από 23 έως 36 βαθμούς.

Θεσσαλονίκη:
Τοπικές νεφώσεις το απόγευμα κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι ΒΔ 3 με 4 μποφόρ. Θαλάσσιες αύρες το μεσημέρι και το απόγευμα στις παράκτιες περιοχές. Θερμοκρασία από 22 έως 34 βαθμούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου