Αψιμαχίες του Βοριά με τον Νοτιά

Στη διάρκεια του νέου εικοσιτετραώρου (Τετάρτη) η χώρα θα καλύπτεται από υψηλές πιέσεις με αποτέλεσμα τους ασθενείς ανέμους και την ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της. Η θερμοκρασία την ημέρα θα σημειώσει μικρή άνοδο, αλλά τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ψύχρα θα είναι και πάλι αισθητή. Την εικόνα του καιρού θα συμπληρώνουν οι πρωινές τοπικές ομίχλες στα ηπειρωτικά. Την Πέμπτη (3/11), με την στροφή των ανέμων σε Ν-ΝΔ, θα ανέβουν οι ελάχιστες τιμές της θερμοκρασίας και στη Δ-ΒΔ Ελλάδα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Την Παρασκευή (4/11), τοπικές βροχές προβλέπονται στη Δ. Ελλάδα, τη Δ. Κρήτη και πιθανώς στις Κυκλάδες και το Α. Αιγαίο. Οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 5 μποφόρ. Το Σάββατο (5/11) παροδικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως στις ανατολικές και νότιες νησιωτικές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν Β 2 με 4 μποφόρ. Την Κυριακή (6/11) και κυρίως τη Δευτέρα (7/11) αναμένονται νοτιάδες και βροχές στη Δ-ΒΔ Ελλάδα.  
 
Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016



ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2-11-2016

Βόρεια Ελλάδα:
Λίγες τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι Ν-ΝΔ 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 2 έως 18 βαθμούς.

Δυτική Ελλάδα:
Λίγες τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι ΒΑ 2 με 3 μποφόρ στρεφόμενοι από το απόγευμα σε Ν-ΝΔ ως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 3 έως 20 βαθμούς. 

Υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα:
Ηλιοφάνεια. Άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 4 έως 20 βαθμούς.

Αιγαίο – Κρήτη – Δωδεκάνησα:
Ηλιοφάνεια. Άνεμοι στα βόρεια Ν-ΝΔ 2 με 4 μποφόρ και στα νότια Β 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση. Θερμοκρασία από 7 έως 20 βαθμούς.

Αττική:
Ηλιοφάνεια. Άνεμοι μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Θερμοκρασία από 7 έως 19 βαθμούς. 

Θεσσαλονίκη
Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Άνεμοι Ν-ΝΑ 2 με 3 μποφόρ. Θερμοκρασία από 5 έως 17 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου