Αβεβαιότητες των μοντέλων, ζαλάδες των μετεωρολόγων




10 σχόλια:

  1. Καλησπέρα σε όλους .φιλέ γιωργο έχουμε ελπίδες για σοβαρή κατάβαση αρχεσ τ μαρτιου?έτσι για να αρχίσουν τα ξενύχτια πάλι κοιτώντας μοντέλα κ νιφάδες από το παράθυρο?χρηστοσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σειρά μου να απαντήσω κι εγώ μετά το δάσκαλο "Εν οίδα οτι ουδέν οίδα". Γιατί είδα το Σ/Κ στα μοντέλα αλλά σήμερα ουδέν ...είδα!

      Διαγραφή
    2. Περίμενε συνονόματε να δούμε τι θα γίνει πρώτα το τριήμερο και μετά ψάξε για αρχές Μαρτίου. Τα ανσάμπλς αρχίζουν τη διαφωνία από την Παρασκευή 24 του μηνός.

      Διαγραφή
  2. Τρελαθηκαν τα μοντέλα! Πάμε για καλό καιρό νομίζω το 3ημερο σχετικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα, τα μοντέλα είναι αυτά που είναι. Ο καιρός τρελαίνεται όσο πάμε προς την άνοιξη, όπως τρελαίνεται ποικιλοτρόπως και ο άνθρωπος, εξού και το γνωστό "τον χτύπησε η Άνοιξη!"

      Διαγραφή
  3. Γιώργο, με τη δύναμη της σκέψης δε γίνεται δουλειά με τον καιρο. Προσωπικά πιστεύω πλεον κ εκ του αποτελέσματος κρίνοντας, ότι η δυαμική του χειμώνα εξαντλήθηκε το δίμηνο Δεκέμβρης-Γενάρης. Η Αττική νομίζω ήταν άτυχη. Νίκησε με το ισχνό 2-0 αντί για μια ξεγυρισμένη πεντάρα βάσει ευκαιριών. Πλέον είμαστε εδω κ ένα μήνα στην άλλη μεριά του φεγγαριού. Ξεκούραση λοιπον, ψυχολογική προετοιμασία για τους επόμενους δύσκολους 9 μήνες, κ ανασύνταξη δυνάμεων.
    Βαγγέλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη τα γράφεις αυτά γιατί ο Χρήστος θ αρχίσει από τώρα τις πτώσεις από το Λευκό Πύργο!

      Διαγραφή
    2. Έτσι. Είπαμε, ο φετινός χειμώνας δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη!

      Διαγραφή
  4. Κάτι πάει να γίνει τον Μάρτη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή