Έστησ’ ο Έρωτας χορό με τον ξανθόν Απρίλη, κι η φύσις ηύρε την καλή και τη γλυκιά της ώρα…


Υμηττός, 4 Νοεμβρίου 2018. Ανθισμένα δέντρα (αχλαδιά και κουτσουπιά).
Φωτ. Σπύρος  Μπαλαδήμας

7 σχόλια:

  1. Καινούργια εβδομάδα με ομορφιές. Ευχαριστούμε για τίς φωτογραφίες. Καλησπέρα σε όλους! Φραγκίσκος από παλαιό Φάληρο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι ακριβώς πάει ή όλη ιστορία,κ εμένα θα με βόλευε που εργάζομαι σε ελαιοτριβείο στους εξωτερικούς χώρους να μην έχει βροχές,χιονια κρυο,ομως μου έχουνε λείψει παρά πολύ όλα αυτά,σαν καιροφιλος που είμαι,κ ανυπόμονω να γυρίσει επιτέλους ο καιρος κ να έρθει το πραγματικό φθινόπωρο κ χειμώνας,καλο βράδυ σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν το συζητάμε είναι πανέμορφο!
    Αλλά τώρα, είναι δυνατόν να είναι φυσιολογικό;
    Δήμητρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η εικόνα αυτή, αν και εξαιρετικής ομορφιάς, μάλλον προβληματίζει και μας κάνει να αντιληφθούμε ότι η ώρα μηδέν των σοβαρών αποφασεων για το κλίμα είναι χθες! Αχιλλέας από Κέρκυρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα, εχθές είδα έκπληκτος στην κυδωνιά μου δυο πανέμορφα λευκά άνθη!!! Μετά σκέφτηκα ότι, το δέντρο δεν άνθησε μέσα στον Νοέμβριο για να προσφέρει ομορφιά, ούτε για να θυμίσει ότι υπάρχει θεός (όπως έγραφε και ο Καζαντζάκης), αλλά για να μας τρομάξει και να μας προειδοποιήσει για τις επερχόμενες «πληγές»…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν είναι Γλυκύ τούτο το Έαρ στις παρυφές του χειμώνα...η φύση ουρλιάζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. NW Pindos
    Στο snowreport υπάρχει ενημέρωση σήμερα ότι στις νότιες Ελβετικές - βόρειες Ιταλικές Άλπεις έπεσαν πάνω από τρία μέτρα χιόνι. Πολύ καλό αυτό και μάλιστα τόσο νωρίς γι αυτήν την εποχή (Υπάρχει χιονοδρομικό στη Ν. Ελβετία, δεν θυμάμαι την ονομασία, στο οποίο ο καιρός κατά ένα περίεργο τρόπο είναι σαν συγκοινωνούν δοχείο με τα ορεινά της Πίνδου, ότι πάει εκεί είναι οιωνός ότι έρχεται μετά από κάποιες μέρες και από εδώ, δεν ξέρω βέβαια αν αυτά ευσταθούν επιστημονικά αλλά έχει συμβεί πάρα πολλές φορές). Το παρατηρημένο πάντως από εμάς εδώ και χρόνια είναι ότι όταν πέφτει χιόνι και έχει φαινόμενα στην Ιταλία ποτέ δεν έχει φαινόμενα στην Ελλάδα αν και είμαστε δίπλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή