Άλλο ένα αποπλανημένο από τον καιρό δενδράκι

Ανθισμένη κορομηλιά στην Κερατέα. Φωτ. Αλέξανδρος Μήτσης

5 σχόλια:

  1. Ζητώ συγνώμη απ'όλους!Νιώθω ότι δεν έδωσα ολοκληρωμένη απάντηση στο Βαγγέλη.Και τη χτεσινή απάντηση στο πόδι την έγραψα απ'το κινητό δεν είχα γυρίσει ακόμα στο σπίτι απο τη δουλειά.Το ίδιο και τώρα.Βαγγέλη έχεις δίκιο που ένιωσες προσβολή όταν αναφερωμουνα στις αντιφάσεις,ανέφερα στις αντιφάσεις των γυναικών και αυτό αυτόματα μοιάζει σαν υπονοούμενο προς εσένα.Όντως δεν έπρεπε να το αναφέρω αυτό και δεν επιδίωκα να σε προσβάλω,και σου ζητώ συγνώμη γι'αυτό αληθεια!Κάποτε σε παλιό σχόλιο είχα αναφερθεί πάλι στις γνωμες των γυναικών για τον καιρό.Όπως αποδηκνειεται κακώς που το έκανα,βγαίνω και νιώθω απ'αυτή την ιστορία ΕΓΩ προσβεβλημένος και μικρός!Φυσικά οι γυναίκες στην εποχή μας(τουλάχιστον στον αναπτηγμενο κόσμο)δεν είναι καθόλου κατώτερες απο τον άντρα.Και έχεις απόλυτο δίκιο Βαγγέλη στο οτι η γυναίκα τελικά είναι ΤΟ ισχυρό φύλο!ΤΟ ΕΝΟΩ!Το υποστούμαι εγώ όπως είπα αυτές τις ώρες.Καλή συνέχεια και πάλι(και καιρικη)σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει Γιώργο, μην στενοχωριέσαι. Δεν έγινε και τίποτα. Όλα καλά.
      Βαγγέλης Σπανός

      Διαγραφή
  2. Ολα βαίνουν καλώς, ο καιρός κάνει κύκλους, υπάρχουν τα θερμότερα και τα ψυχρότερα στο κλίμα...δεν ξέρω πόσα ακόμα ρομαντικά ξεχνάω.
    Ευτυχώς παρέμειναν κάποια μετεωρολογικα blog να μας λένε τις αλήθειες που πονάνε και είμαι ευτυχής που βρίσκομαι σε ένα απο αυτά.
    Καλό ''φθινοπωρο΄΄ συνταξιδιωτες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό χειμώνα Βασίλη (προσπαθώ να είμαι αισιόδοξος) και καλές προγνώσεις και μακροπρόθεσμες εκτιμήσεις. Εύχομαι να πέφτεις μέσα στις ψυχρές και να την πατάς στις θερμές! Κακή ευχή από επιστημονικής απόψεως, αλλά, είπαμε, είναι αρρώστια η καιροφιλία και γιατρειά δεν έχει. Όπως λέει και ένα παραδοσιακό τραγούδι από την Προποντίδα:

      "Άιντε γιατρέ φύγε από δω και σύρε στη δουλειά σου,
      και τη δική μ΄την αρρωστιά δε γράφουν τα χαρτιά σου"

      Διαγραφή

    2. Αυτό είναι το κακό με τις προβλέψεις. Ακολουθεί το γεγονός ...

      Διαγραφή