Περιορίζεται η αστάθεια και ανεβαίνει η θερμοκρασία. Με …τη δεύτερη ομάδα ο Αίολος

Τυπικά καλοκαιρινή θα είναι η νέα εβδομάδα στη χώρα μας με αρκετά «τσιμπημένες» τις τιμές της θερμοκρασίας κυρίως στην ανατολική και τη νότια Ελλάδα. Οι πιο ζεστές μέρες θα είναι η Τετάρτη και η Πέμπτη (30-31/7) στη διάρκεια των οποίων η μέγιστη θερμοκρασία στις ανατολικές ηπειρωτικές περιοχές θα φθάσει τους 39 και πιθανώς στην Α. Πελοπόννησο  τους 40 βαθμούς. Κατά τα άλλα, οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 6 μποφόρ και οι απογευματινές καταιγίδες βασικά θα περιοριστούν στη Β-ΒΔ ορεινή Ελλάδα.


Καλή εβδομάδα, φίλοι μου  

  
Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2014


ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 28-7-2014

Βόρεια Ελλάδα: Τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως το απόγευμα. Άνεμοι Α-ΝΑ 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 15 έως 34 βαθμούς.
Δυτική Ελλάδα: Τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες στα βορειοδυτικά. Άνεμοι Δ 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 16 έως 34 βαθμούς.
Υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα: Τοπικές νεφώσεις κυρίως στη Θεσσαλία και τη Στερεά το απόγευμα. Άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 17 έως 37 βαθμούς.
Αιγαίο– Κρήτη – Δωδεκάνησα: Ηλιοφάνεια. Άνεμοι στα βόρεια Ν-ΝΑ 3 με 4 μποφόρ και στα νότια Δ 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 20 έως 35 βαθμούς.
Αττική: Ηλιοφάνεια. Άνεμοι Ν-ΝΔ 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 22 έως 36 βαθμούς.
Θεσσαλονίκη: Πιθανότητα τοπικών όμβρων ή καταιγίδων κυρίως στα ανατολικά τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες. Άνεμοι Α-ΝΑ 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 21 έως 33 βαθμούς.


1 σχόλιο:

  1. Καλά πήγαμε ως τώρα... Ελπίζω να μη μας φυλάει τους καύσωνες για αργότερα...Καλημέρα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή