Βαρομετρικά χαμηλά: Είχαν αρχίσει να αραιώνουν τις επισκέψεις τους, αλλά από τότε που έμαθαν ότι τα …βαφτίζουμε, το παράκαναν!




3 σχόλια:

  1. Το πιθανοτερο σεναριο ειναι να χαθει και το τριτο δεκαημερο.Υπαρχουν λιγες ενδειξεις για καποια μεταβολη γυρω στις 21 του μηνα με βροχες αλλα δεν πιστευω να επιβεβαιωθουν.Η κυκλοφορια τραγικη και ο αντικυκλωνας θα καλυψει το μεγαλυτερο μερος της ευρωπης.Περαν της ανομβριας και οι θερμοκρασιες τραβουν την ανηφορα.Επι σειρα ημερων θα ειναι πανω απο τα κλιματικα.Δυστυχως οι πρωτοι δυο μηνες του φθινοπωρου συμπεριφερθηκαν ως καλοκαιρινοι.Ελπιζω να σωσει τα προσχηματα τοσο ο νοεμβρης οσο και ο δεκεμβρης κυριως υετικα.Λυπηρο ομως να χανονται τοσες μερες χωρις κανενα καιρικο ενδιαφερον.Θλιβερο και μονο το γεγονος οτι το πρωτο οργανωμενο χαμηλο θα μας επηρεασει κατα πασα πιθανοτητα τον νοεμβρη.Δυστυχως η καιρικη ανωμαλια τεινει να γινει κανονικοτητα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε ας ξεκινήσουμε να βαφτίζουμε τους αντικυκλώνες να δούμε αν σταματήσουν και αυτοι να διερχονται απο μεσογειο. Αν και πιστευω οτι κάποια στιγμή θα τελειώσουν τα ονόματα και θα τους βαφτιζουμε 10130-Β 20922-C κ.ο.κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή