Μια γεμάτη μέρα

Το Εργαστήριο Μετεωρολογίας του Φυσικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μού έκανε την τιμητική πρόσκληση να δώσω μια διάλεξη στους μεταπτυχιακούς φοιτητές του. Σήμερα, κάνοντας το ταξίδι Κόνιτσα – Αθήνα, έκανα μια στάση στα Γιάννενα ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση όχι μόνο γιατί με το διδακτικό προσωπικό του Εργαστηρίου με δένει φιλία χρόνων, αλλά γιατί αισθάνομαι και θα αισθάνομαι πάντα χρέος προς το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στο οποίο σπούδασα.
Η διάλεξη και η ενδιαφέρουσα μετεωρολογική συζήτηση που ακολούθησε κράτησαν σχεδόν τρεις ώρες με αποτέλεσμα να φθάσω αργά στο κλεινόν άστυ, αδυνατώντας να ασχοληθώ με την ανάρτηση νέας πρόγνωσης στο μπλογκ. Θέλω από τη μια πλευρά να ευχαριστήσω τους φοιτητές και τους καθηγητές του Εργαστηρίου για τη φιλοξενία και τη ζεστασιά τους και από την άλλη πλευρά να ζητήσω συγγνώμη από τους φίλους αυτής της ιστοσελίδας για την ασυνέπεια. Ελπίζω αύριο το πρωί να ανεβάσω νέα πρόγνωση.

Καλό βράδυ σε όλους

3 σχόλια:

  1. Δε χρειάζεται να ζητάτε συγνώμη κ. Ζιακόπουλε για κάτι τέτοια, είναι ανθρώπινα αυτά. Σας ευχαριστούμε για τις καθημερινές προγνώσεις!
    Μα καλά, γυρίσατε σήμερα να χάσετε την αλλαγή του καιρού στα Γιάννενα μετά από τόσες ημέρες ανομβρίας και τον ισχυρό μαΐστρο? Χεχεχε αστειεύομααι φυσικά! Καλή σας ξεκούραση!
    Χρήστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως, έφυγε πάνω στα καλύτερα. Εδώ κάτω στην Αττική δε θα καταλάβουμε τίποτα εκτός από λίγο βοριαδάκι, κάποια ψύχρα στη σκιά και, κατά τα άλλα, ...μπανάκια κανονικά το Σ/Κ.

      Διαγραφή
  2. Aναμένουμε πάντα τις προγνώσεις κ.Ζιακόπουλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή