Η οπισθοφυλακή του "Ξενοφώντα"

Ηλεκτρικές εκκενώσεις 28-09-2018/17:41UTC.Πηγή:http://el.blitzortung.org/live_lightning_maps.php?map=14
Έχουμε την προσοχή μας στραμμένη στον "Ζορμπά", αλλά η οπιθοφυλακή του "Ξενοφώντα" φαίνεται επικίνδυνη!

3 σχόλια:

  1. Καλησπέρα στον κύριο ζιακόπουλο Και σε όλους. Αυτό έβλεπα πρίν λίγες ώρες από το ραντάρ με έναν πυρήνα καταιγίδας με συνοδεία έντονης ηλεκτρικής δραστηριότητας πού έμπαινε στην Αργολίδα και φαίνονταν να μπαίνει στον Σαρωνικό κόλπο. Η καταιγίδα τελευταία στιγμή τράβηξε ανατολικα-νοτιοανατολικά πορεία. Φραγκισκος από παλαιό Φάληρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. NW Pindos
    Όνομα και πράγμα ο Ζορμπάς. Κάτι ήξεραν αυτοί που του έδωσαν το όνομα, η πορεία του σκέτη ζεμπεκιά! Προς το παρόν ταιριάζει και με το τραγούδι του Μητσάκη "συννεφιές, συννεφιές όταν δεν σε βλέπω έχω ακεφιές...",
    Καλημέρα σε όλους! Μετά τις υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, αρχίζει η ισορροπία, έτσι είναι ο καιρός και η φύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο χειμωνας συνεχιζεται κανονικα στην περιοχη μου,το νερο που εχει ριξει ειναι παρα πολυ,ο ηλιος αγνοειτε απο το πρωι της Τριτης και η θερμοκρασια κυμαινεται επισης σε χειμωνιατικες συνθηκες,απο 11-13(το απογευμα της Πεμπτης επεσε στους 8.9 με σφοδρους βορειους ανεμους,οταν στα ορεινοτερα του Ελικωνα κστεβηκε στους 6.3 και συνεχιζει σε μονοψηφιους αριθμους).Φυσικα το ασπρισε και στην κορυφη του Ελικωνα(Παλαιοβουνα υψ.1748).Απο την Τεταρτη δεν εχει σταματησει λεπτο να βρεχει και εδω και 2 ωρες βρεχει δυνατα με την θερμοκρασια στους 12.9.Τζακια και καλοριφερ δουλευουν εδω και 2 ημερες.Για να δουμε τι θα φερει και ο Ζορμπας.Ελπιζω και ευχομαι να μην υπαρξουν προβληματα σε καμια περιοχη,γιατι τα σημαδια που βλεπω απο την συμπεριφορα ολων των πλασματων δεν ειναι και τα καλυτερα.Καλο μεσημερι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή