Πρόσφατη καταιγίδα στο Ρίο

5 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε τον Νεκτάριο Γιαννούλη γιατί για μια ακόμα φορά μοιράζεται μαζί μας την άψογη δουλειά του. Καλό φθινόπωρο, φίλε μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα,πραγματι πολύ ωραία δουλειά του Νεκταριου,σημερα το πρωί είχαμε αρκετες καταιγίδες στο νησί,φαινοτανε από χθες το απόγευμα τα σημάδια,ειχε πάρει ο ουρανός αυτό το κόκκινο χρώμα που σε προετοιμάζει για την αλλαγή του καιρού,σημερα ρεπό από βουτιες,ευκαιρια απόγευμα για ποδηλασια,στον κόλπο Γέρας,καλο μεσημέρι σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά είναι!Φοβερό βίντεο από τη χθεσινή καταιγίδα που σας έγραψα κ εγώ η οποία "εγλειψε" το νότιο κομμάτι της δυτικής Στερεάς κ κινήθηκε ύστερα προς Κεντρική κ ΒΑνατολικη Πελοπόννησο δίνοντας έντονα φαινόμενα.Συγχαρητηρία στον Νεκτάριο για το αναλυτικό κ φοβερό σε ανάλυση time lapse video.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολλα συγχαρητηρια στον Νεκταριο,για το υπεροχο βιντεο.Ακριβως αυτην την εικονα ειχα συντροφια σε ολη την διαδρομη μου,εχθες το βραδυ.Πραγματι απολαυστικο.Ιδια εικονα σε μας και σημερα,μετα το μεσημερι ο καιρος καθαρισε ξανα,μονο που σημερα ο αερας συνεχιζει δυνατος και ετσι θερμοκρασια,εφθασε εως τους 22 βαθμους η ανωτερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή