Προεκλογική και μετεκλογική αστάθεια


Η χώρα μας επηρεάζεται από το συνδυασμό των υψηλών πιέσεων της κεντρικής Μεσογείου με τις χαμηλές πιέσεις της ανατολικής Μεσογείου, με συνέπεια την επικράτηση Δ-ΒΔ ανέμων εντάσεως 4 με 6 μποφόρ. Κατά τα άλλα, το νέο εικοσιτετράωρο (Παρασκευή), μια διαταραχή στα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας θα προκαλέσει βροχές και τοπικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά και το Β. Αιγαίο. Το Σάββατο (25/5), τα φαινόμενα θα περιοριστούν στη ΒΑ Ελλάδα, οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Την Κυριακή (26/5), ο καιρός θα είναι ζεστός με ασθενείς ανέμους και αραιές νεφώσεις που κατά τόπους πιο πυκνές. Λίγες βροχές είναι πιθανό να σημειωθούν στη ΒΔ Ελλάδα. Τη Δευτέρα (27/5), προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Στις ΒΔ περιοχές θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ΝΑ 4 με 6 μποφόρ. Την Τρίτη και την Τετάρτη (28 & 29/5), τοπικές βροχές είναι πιθανό να σημειωθούν κυρίως στη Δ-ΒΔ Ελλάδα και τη Μακεδονία. Οι άνεμοι μόνο στα δυτικά και τα νότια πελάγη θα φθάνουν τα 6 μποφόρ. 

Καλό τριήμερο, φίλοι μου

Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019


ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕΑΣΚΕΥΗ 24-5-2019

Βόρεια Ελλάδα:
Βροχές και τοπικές καταιγίδες κατά περιόδους. Άνεμοι ΒΔ έως ΒΑ 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 9 έως 26 βαθμούς.

Δυτική Ελλάδα:
Τοπικοί όμβροι και καταιγίδες το απόγευμα κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι ΒΔ 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 11 έως 26 βαθμούς.

Υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα:
Τοπικοί όμβροι και καταιγίδες κυρίως το απόγευμα. Άνεμοι Δ-ΒΔ 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 11 έως 28 βαθμούς.

Αιγαίο – Κρήτη – Δωδεκάνησα:
Τοπικές βροχές και καταιγίδες στο Β. Αιγαίο. Άνεμοι Δ-ΒΔ 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 15 έως 27 βαθμούς.

Αττική:
Τοπικοί όμβροι και καταιγίδες το απόγευμα. Άνεμοι ΒΔ 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 15 έως 27 βαθμούς.

Ν. Θεσσαλονίκης:
Τοπικοί όμβροι και καταιγίδες κυρίως το απόγευμα. Άνεμοι ΒΔ 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 15 έως 25 βαθμούς.

22 σχόλια:

  1. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του μπλογκ, ευτυχώς σήμερα το ξημέρωμα είχαμε βροχή Μυτιλήνη κ επιτέλους καθάρισε η ατμόσφαιρα, είχαμε τόσες ημέρες συνεφοκαμα κ σκόνη που χάσαμε τον λογαριασμό, καλό τριήμερο κ καλά εκλογικά αποτελέσματα να έχουμε οι υποψήφιοι,όλοι αγαπάμε τον τόπο μας κ προσπαθούμε για το καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περιμένουμε με ανυπομονησία τις αυριανές μπόρες στην Αττική. Όσο για την "γιορτή της δημοκρατίας", εμένα περισσότερο με πανηγυράκι μου μοιάζει. Σαράντα (40) κόμματα και κομματίδια κατεβαίνουν! Ο κάθε πικραμένος κι ο κάθε απίθανος έχει κάνει κόμμα. Πάντα συνέβαινε αλλά νομίζω πως φέτος πάμε για ρεκόρ, που θα θυμίζει ακόμα και την δεκαετία του 1950. Εμπρός για πίσω λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αστραπές δίνουν και παίρνουν κυρίως στα βόρεια του χωριού μου.Εντυπωσιακοι σχηματισμοί νεφών αυτήν την ώρα γύρω γύρω-γύρω!Ενδιαφέρον αυτό το βράδυ αλλά δε μου φτάνει μόνο το θέαμα απόψε.Θελω οπωσδήποτε βροχή στο χωριό μου και κυρίως στο χωράφι μου.Για να δούμε τι θα κανει...
    Γιώργος Νομή Τρικάλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Γιώργο από Θεσσαλία κ πάνω ήδη κάνει κ θα κάνει κ αύριο.
      Εμείς οι λίγο πιο νότιοι θα συμβιβαστούμε με λιγότερα κ πιο τοπικά φαινόμενα την Παρασκευή.
      Η αστάθεια όμως δε φαίνεται να μας εγκαταλείπει για καιρό ακόμη,κ έτσι όλο κ κάτι θα πάρουμε στο προσεχές μέλλον όλοι.
      Όσο για τις εκλογές ο Γιώργος έχει δίκιο,αυτό πού βλέπω κ στην περιοχή μου με τους υποψήφιους,έχει να γίνει δεκαετίες!

      Διαγραφή
    2. Οι εκλογές είναι ή θα έπρεπε να είναι γιορτή της Δημοκρατίας. Τις κάναμε πανηγυράκι και παζαρόπουλο (μεταφορικά και κυριολεκτικά), αλλά, έστω κι έτσι, είναι αναγκαίες. Για το ποιοι πρέπει ή δεν πρέπει να εκλέγονται από τους πολλούς που έχουν δικαίωμα να ζητούν την ψήφο μας, υπεύθυνοι είμαστε εμείς. Αξίζουν όσο αξίζουμε κι εμείς (Τοιούτοι έπρεπεν ημίν αρχιερείς).
      Καλημέρα σε όλους.

      Διαγραφή
  4. Έντονη ψύχρα, συννεφιά και σταγόνες λασποβροχης μας συνόδευαν όλη μέρα την Τετάρτη.
    Εχθές άλλος καιρός ήλιος λαμπρος, καθαρή ατμόσφαιρα και ειδικά στο Σχηματάρι, θύμιζε καλοκαίρι.
    Στο χωριό μου είχε σχετική δροσιά,λόγω του αέρα, αλλά από τις 7 το απόγευμα και κατά την διάρκεια της κεντρικής ομιλίας,η ενίσχυση του ανέμου και η πυκνή συννεφιά, έκαναν πολυ έντονη την ψυχρα(για να μην πω κρυο)με αποτέλεσμα τα μπουφάν να είναι απαραίτητα.
    Έντονη ψύχρα είχε και σήμερα το πρωί.
    Υπάρχουν πολλά που πρέπει να αναφέρω για πολλές καλλιέργειες, αλλά δεν υπάρχει χρόνος ούτε στο ελάχιστο.
    Μετά το τέλος των εκλογών, θα τα πούμε αναλυτικά.
    Καλημέρα σε όλους σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε Χριστόδουλε, εσύ έτρεχες και δεν έφτανες και από πριν, τι τα ήθελες τώρα τα προεδριλίκια; Από τη μιά, μακάρι να βγεις! Από την άλλη, έχει και ο άνθρωπος τα όριά του τα βιολογικά.

      Διαγραφή
  5. Καλημέρα σε όλους! Υπάρχει και κάτι πολύ σημαντικό κατά την άποψή μου, ας αλλάξουμε επιτέλους στυλ στον προεκλογικό αγώνα και αναφέρομαι στην αηδιαστική σπατάλη με τα φυλλάδια! Στην εποχή του διαδικτύου, του facebook,του twitter κλπ...φθάσαμε στον ξεπεσμός της δεκαετίας 90 με τους δρόμους γεματους φυλλάδια! Την εποχή της καμπάνιας για την ανακύκλωση, ο κάθε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος να πετάει στους δρόμους πολυσελιδα φυλλάδια με τη μουτσούνα του! Οι δημοτικοί σύμβουλοι προέρχονται από το μέσο εισοδηματικά πολίτη να καταφεύγουν σε τέτοια σπατάλη;Τι ωραία ήταν στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές που είχε διαφημιστεί η προσπάθεια περιορισμοί των φυλλαδιων και συνδυασμοί αναλαμβαναν το μάζεμα των αφισων τους σε ένδειξη αλλαγής νοοτροπίας και τώρα έχουμε τέτοια πισωγυρίσματα ; Εμένα,τετοιου είδους "γιορτή" μόνο αηδία μου προκαλεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα σε όλους και καλές κάλπες!
    Επιτυχία με εκλογιμότητα σε όσους είναι υποψήφιοι. Στο οξύμωρο των εκλογών, που όλοι νοιάζονται για την καθαριότητα και το περιβάλλον και η πόλη είναι γεμάτη πεταμένα φυλλάδια συνδυασμών και υποψηφίων.
    Ο καιρός δεν λέει να σταθεροποιηθεί μπας και σώσουμε τίποτα με λίγο θειάφι, αφού, έτσι που το πάει πρέπει να ασχολούμαι κάθε δυο μέρες και να θειαφίζω.
    Τα αντισταμινικά μού είναι απαραίτητα και σε λίγες μέρες και το κλιματιστικό στο γραφείο θα είναι απαραίτητο, για να μπορώ να αντεπεξέλθω στην εργασία με ζέστη και υγρασία.
    Κάντε βουντού παιδιά να μην έρθουν καύσωνες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι Λευτέρη όχι και μετά συγχωρήσεως βουντού θα πρέπει να κάνουμε να φύγει αυτή η αστάθεια που έχει λυσσάξει στα τελευταία 2-3 τουλάχιστον χρόνια, θυμίζω ότι όλα τα τελευταία χρόνια η άνοιξη ερχόταν στην ώρα της,και έκαναν την εμφάνιση τους τα πρώτα 26 άρια 28 άρια μεσούσης ΑΠΡΙΛΙΟΥ παρακαλώ,και ΟΧΙ Να κάνουμε με τα κύαλια να δούμε αυτές τις θερμοκρασίες τέλη Μαίου προς αρχές Ιουνίου,αρέσει δεν αρέσει αυτό που βιώνουμε τώρα είναι το αφύσικο και όχι πριν από 3 χρόνια και πιο πίσω,μάλιστα ήταν αρκετά συνηθισμένο αυτό που κατά παράδοση λέμε το καλοκαιράκι του Κωνσταντίνου και Ελένης,από κει και πέρα ανέβαινε η θερμοκρασία 33-35 και στα ηπειρωτικά τοπικά 37ο ο λαός φαίνεται έχει λίγο κοντή μνήμη,και ξεχνάει πολύ εύκολα και επειδή δεν αρέσει σε αρκετό κόσμο η ζεστούλα,και ναι κατά τόπους και τα καυσωνάκια τους χρειάζονται και αυτά.Συνεπώς τους καλόμαθε πολύ αυτή η διαρκείας αστάθειας,και τώρα που πάει να πάει λίγο προς το φυσικό τους φαίνεται αφύσικο,ήμαρτον τέλη Μαίου!!! ξύπνα Λευτέρη το αν δε σου αρέσει εσένα η ζεστούλα για τον α η β λόγο δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχει ζέστες το 2012 ήταν μια ιδανική χρόνια και κυρίως ο Ιούλιος που βγήκε σταθερά όλος σχεδόν με 38ο μια χαρά ούτε ακραίως καύσωνας απόλυτα φυσιολογικό και με ελάχιστες 28 ας κάνουμε βουντού να επανέλθει το 2012 και καλές κάλπες αλλά,όχι καλές παραλίες αυτά τα μετά βίας 27-28ο μόνο για παραλίες δεν είναι,και τα νερά των θαλασσών μόλις 18-19ο παγωμένα ήμαρτον θα έπρεπε να είχανε φτάσει ήδη τους 26-28 αλλά πότε να προλάβει να ανέβει η θερμοκρασία της θάλασσας όταν είχαμε από τον Απρίλιο μήνα εξαιρετικά ψυχρό καιρό και συννεφιές κάτι που το συνέχισε και ο Μάης μέχρι τώρα ελπίζω σε ΑΜΕΣΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ

      Διαγραφή
    2. Ο Μάρτιος βγήκε θερμότερος του κλιματικού Μ.Ο., ο Απρίλιος απλά ήταν στα κλιματικά (κατά τον Β. Πανάκογλου κατά τι θερμότερος). Ο Μάιος πάει να κλείσει ελαφρώς ψυχρότερος. Οι αριθμοί, οι μετρήσεις, οι χάρτες αποκλίσεων, σε διαψεύδουν. Παρ΄όλα αυτά, θα ήμουν πρόθυμος ακόμα και να ...συμφωνήσω μαζί σου αν χώριζες και καμιά πρόταση στα σχόλιά σου.

      Διαγραφή
    3. Δεν ξέρω αν τα εννοείς πραγματικά σε αυτό που απάντησες στον Λευτέρη Ελευθεριάδη,ούτε γνωρίζω αν στην περιοχή που μένεις έχει συνέχως αστάθειες με καταιγίδες.
      Να χαλαρώσουμε αφήνοντας τις υπερβολές,την ώρα που τα πράγματα δεν είναι τραγικά όπως θέλουμε να τα παρουσιάζουμε.
      Στην περιοχή μου στην Καρδίτσα ο Μάιος όχι απλώς βγήκε ξερός, αλλά κατάξερος χωρίς να υπερβάλλω με ελάχιστα χιλιοστά βροχής και με λίγη αστάθεια.Καμία σχέση με τα κλασσικά χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες του μήνα Μαίου με τις μπόρες και τις καταιγιδες του που ως γνωστό τα έχει σε μεγάλο βαθμό αυτός ο μήνας.
      Μετα τον απρίλιο που έπεσαν αρκετά νερά,ήρθε ο Μάιος χωρίς να κάνει σχεδόν τίποτα.
      Δεν χρειάζεται το καλοκαίρι να είναι "φούρνος" για να πούμε ότι είναι φυσιολογικό ούτε τα 35άρια από τώρα.
      Απο πλευρά θερμοκρασίας όλα οκ!Το ζητημα ειναι να ρίξει κάτι τώρα και όχι τον ιούλιο και τον αύγουστο, όχι οτι θα με χάλαγε εμένα αν συμβεί τέτοιο πράγμα.

      υγ:κ.Ζιακόπουλε βγήκε μια μακροπρόθεσμη πρόβλεψη για το καλοκαίρι που βάζει την Ελλάδα στο πλαίσιο των καταιγιδών και μαλιστα με ισχύρες καταιγίδες.
      Παρότι δεν δίνω σημασία σε αυτά εσείς τι γνώμη έχετε και πως εκτιμάτε ότι θα κυλήσει φέτος?πιο καταιγιδάτο από πέρυσι?

      ΚΑΡΔΙΤΣΑ

      Διαγραφή
  7. Χτες το βράδυ τελικά έριξε μία μέτριας έντασης βροχή γύρω στις 11,για ένα τέταρτο περίπου,με χοντρές σταγόνες ομως και δυνατό ανατολικό αέρα που έκανε να μοιάζει με καταρρακτώδη.Συγχρόνως πλησίαζαν κάποιες αστραπές απο Αν.πλευρα αυτή τη φορά.Η βροχή όμως σταματάει και ακούγονταν μόνο κάποια μακρινά μπουμπουνιτα.
    Είπα να πάω για ύπνο με την ελπίδα ότι θα άκουγα τη βροχή να ξαναρχίζει.Και εκεί που είχα ξαπλώσει ξαφνικά δυνατός κεραυνός κοντά στο χωριό μου αυτή τη φορά λέω όπα εδώ είμαστε.Αμεσως και δεύτερος κεραυνός.Σηκωνομαι βγαίνω έξω και μόλις ρίχνει και τον τρίτο βλέπω με έκπληξη ότι τους έριχνε στα ΝΔκα του χωριού μου στα χωριά της Καρδίτσας δηλ.Ριχνει και τέταρτο,όμως το αποτέλεσμα είναι να ησυχαζουν τα πάντα για την περιοχή μου,και οι κεραυνοί και ο αέρας πλήρης ησυχία.
    Σήμερα το πρωί στις 6και είχε μια ωραία βροχούλα σε όλη τη διαδρομή απο το χωριό μου ώς στα Τρίκαλα πού το μόνο που έκανε ηταν να μου ομορφύνει τη διαδρομή.Το μεσημέρι είχε μία καταιγίδα που επηρέασε λίγο και την πόλη αλλά καθόλου την περιοχή μου.Υπήρχαν ελπίδες ότι θα ξαναεβγαζε καταιγίδα, αλλά όταν είδα να φυσάει επίμονα ενας ΒΔκος άνεμος λεω εντάξει αυτό ηταν.Και τη βγάλαμε τελικά με κατι ψιχάλες μέχρι πρίν από λίγο. Μ'αυτά και μ'αυτά λοιπόν το βαμβάκι δεν ποτηστικε...αν και δεν είναι και τόσο βιαστικό από Δευτέρα μάλλον αρχίζουμε το πότισμα.
    Μεταξύ σοβαρού και αστείου τώρα..Φωτη δώσ μου βροχές από Δευτέρα σώσε με!
    Να πω και γω καλή επιτυχία στους υποψηφίους εδώ τού μπλογκ στον Χριστόδουλο και Αντώνη!
    Γιώργος Νομή Τρικάλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Γιώργο,δυστυχώς φίλε δε φαίνεται κάτι το ιδιαίτερο από φαινόμενα όχι μόνο για την περιοχή σού αλλά κ για τις περισσότερες περιοχές από Δευτέρα.
      Τα πιο Βδυτικα τμήματα της χώρας θα ευνοούνται από κάποιες μπόρες ενώ κ οι θερμοκρασίες θα παραμείνουν σχετικά χαμηλές για την εποχή σε αυτό το κομμάτι.
      Στην υπόλοιπη χώρα αν κ θα ανέβει η θερμοκρασία κ την Κυριακή αλλά κ προς τα μέσα της εβδομάδας κ μετά αρκετά,οι 32β φαίνεται να είναι "ταβάνι" οπότε μία χαρά.
      Αν κ δε πρέπει να βιαζόμαστε αν διατηρηθούν τα στοιχεία ο Ιούνιος θα πρέπει να μπει κ να κυλήσει
      "φορτσάτος" από αστάθειες,θα δούμε όμως...
      Καλό ΣΚ σε όλους κ καλά αποτελέσματα στους υποψήφιους!(Άντε να τελειώσει κ αυτό γιατί έχει κουράσει λίγο η όλη κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους κ τα μαγαζιά)

      Διαγραφή
  8. Αυτό που με έκανε να θέσω τον εαυτό μου σε αυτή την "δοκιμασία",φίλε Γιώργο Λαμερα,από την μια, είναι η μεγάλη μου αγάπη, όχι μόνο για το χωριό μου, αλλά και όλη την γύρω περιοχή, την μικρή σε έκταση και πληθυσμό, με πολύ μεγάλη όμως ιστορία και από την άλλη, η μεγάλη παρότρυνση του κόσμου,που πραγματικά με συγκίνησε. Αυτό βεβαίως θα το δείξει η κάλπη σε λίγες ώρες.
    Σίγουρα τα βιολογικά όρια του ανθρώπου είναι συγκεκριμένα,σίγουρα θα πρέπει να σταματήσω κάποιες από τις πολλές μου δραστηριότητες, αλλά πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο,για να βάλω και εγώ, το δικό μου λιθαράκι στο να ομορφύνει το όμορφο κεφαλοχώρι που αγαπώ πολύ και την δεκαετία του '80,ξεπερνούσε τις 3.000 σε πληθυσμό.
    Εξάλλου αυτό αποφασίστηκε και στο οικογενειακό...συμβούλιο που συγκάλεσα, μιας και η οικογένειά είναι πάνω από όλα.
    Καλή επιτυχία σε ολους τους υποψήφιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημέρα και καλές κάλπες, καλή επιτυχία Χριστόδουλε, Αντώνη και λοιποί υποψήφιοι.
    Σε αυτόν που μου απάντησε έχω μόνο να προτείνω και όχι να προστάζω Ψυχραιμία.
    Αν διάβαζες προσεκτικά κι εγώ ζητάω να σταθεροποιηθεί ο καιρός στα της εποχής.
    Προφανώς, είσαι προκατειλλημένος όπως και κάποιοι άλλοι που σταμάτησαν να γράφουν εδώ, αφού το μόνο τους ενδιαφέρον είναι πως θα κολυμπάνε κάθε μέρα !(μαγκιά τους αφού έχουν λύσει όλα τα άλλα της καθημερινότητας).
    Επαναλαμβάνω ότι θέλω κανονικό καλοκαίρι με όσο το δυνατό λιγότερους καύσωνες γιατί η εργασία (αλλά και ο μη ύπνος) σε τέτοιες συνθήκες σκοτώνει μυαλό και σώμα.
    Έχω την ατυχία να μπορώ να απολαμβάνω θάλασσα μόνο δέκα μέρες τον χρόνο.
    Για τους υπόλοιπους τυχερούς που βουτάνε από 200 έως 365 μέρες το χρόνο τους προτρέπω για μια βόλτα στην Σαχάρα, όπου μετά από 300 χιλιόμετρα μέσα στην καυτή άμμο φτάνοντας στην ακρογιαλιά να αναφωνήσουν : γουστάρω αμμουδιά…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mην με ξαναπιάσεις στο στόμα σου.
      Βαγγέλης Σπανός

      Διαγραφή
    2. Και το "προκατειλημμένος" γράφεται με δύο "μ", όχι με δύο 'λ", όπως το έγραψες. Προκατειλημμένοι ήσασταν επίσης πολλοί σε αυτό το blog απέναντί μου, μόνο και μόνο επειδή δεν συμμεριζόμουν το πάθος σας με τα χιόνια και τα κρύα. Και με νουθεσίες, συμβουλές και υποδείξεις προσπαθούσατε συνεχώς να με επαναφέρετε στον κατά τη γνώμη σας "σωστό δρόμο". Κάτι που ήταν απίστευτα ενοχλητικό, όπως επίσης και να κρίνεις συνέχεια κάποιον επί προσωπικού χωρίς να τον ξέρεις. Και χωρίς να ξέρεις τι μπορεί να κάνει και να περνάει στη ζωή του.
      Βαγγέλης Σπανός

      Διαγραφή
    3. Ωχ! Άρχισαν οι ...εκλογικές αψιμαχίες. Και πού να κάναμε και εκλογές καιρόφιλων! Ε ρε τι είχε να γίνει!

      Διαγραφή
    4. Κύριε Ζιακόπουλε έχετε δίκιο.
      Για τελευταία φορά, όταν απαιτείς να μην σε σχολιάζουν ΔΕΝ θα σχολιάζεις ούτε εδώ ούτε σε άλλο μπλοκ ειρωνικά τους εδώ «χιονόφιλους που θέλουν να σου χαλάσουν το καλοκαίρι σου».
      Ειδάλλως θα τα ακούς σ’αρέσει δε σ’ αρέσει. Τον δασκαλάκο σε άλλους!
      Γιώργο στήσε ένα γκάλοπ.

      Διαγραφή
    5. Ποτέ δεν σχολίασα κάποιον επί προσωπικού, απλά πάντα απαντούσα σε αρνητικά σχόλια σε βάρος μου, μερικά εκ των οποίων ήταν και άκρως προσβλητικά. Επίσης έχω σταματήσει να σχολιάζω εδώ και 1-2 μήνες, αλλά αυτό δεν σε εμπόδισε να με "φωτογραφίσεις" σε απάντηση που έδωσες σε άλλον αναγνώστη. Πού κολλούσα εγώ στην αντιπαράθεση που είχατε είναι απορίας άξιο. Όποιος ασχολείται με το τι κάνουν οι άλλοι, έχει ο ίδιος θέμα.
      Βαγγέλης Σπανός

      Διαγραφή
  10. Πάλι τα ίδια! Δεν σας φθάνουν, μωρέ, τα κόμματα για να εκτονωθείτε και ασχολείστε με τις καιρικές πεποιθήσεις τους καθενός μας; Βγείτε για κανένα ουζάκι ή τσιπουράκι και αφήστε τον καιρό να κάνει ό,τι του καπνίσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή