Τα νεότερα το καιρού

Κυριακή του Πάσχα
Πρωινές ώρες: Πιθανότητα τοπικών βροχών στην κεντρική και κυρίως στην ανατολική Μακεδονία.
Μεσημεριανές-απογευματινές ώρες: Τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες στη βόρεια Ελλάδα και πιθανώς στα ορεινά των υπόλοιπων ηπειρωτικών περιοχών.
Άνεμοι Ν-ΝΔ 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία ως τους 25 βαθμούς.

Δευτέρα 17/4
Άστατος καιρός με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και το Β-ΒΑ Αιγαίο. Άνεμοι ΝΔ έως ΒΔ 4 με 6 μποφόρ. Πτώση των μέγιστων τιμών της θερμοκρασίας κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.

Τρίτη 18/4
Γενικά βελτιωμένος καιρός. Τοπικοί όμβροι ή και καταιγίδες νωρίς το πρωί στο Α. Αιγαίο και τις απογευματινές-βραδυνές ώρες στη ΒΔ Ελλάδα. Άνεμοι Β-ΒΔ 4 με 6 μποφόρ στρεφόμενοι σταδιακά από τα δυτικά προς τα ανατολικά σε Δ-ΝΔ. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Τετάρτη 19/4
Νέος κύκλος βροχών και τοπικών καταιγίδων κυρίως στη δυτική και τη βόρεια Ελλάδα. Χιόνια στα ορεινά κυρίως της Ηπείρου και της Δ. Μακεδονίας.  Άνεμοι Ν-ΝΔ 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε βαθμιαία πτώση στη ΒΔ Ελλάδα και σε μικρή πρόσκαιρη άνοδο στα ανατολικά και νότια.

Πέμπτη - Σάββατο (20-22/4)
Χειμωνιάτικου τύπου στροφή του καιρού στην καρδιά της άνοιξης. 


Καλή Ανάσταση

2 σχόλια:

  1. Καλή Ανάσταση δάσκαλε! Πολύ μου άρεσε αυτό το "χειμωνιάτικου τύπου στροφή στην καρδιά της άνοιξης". Καλό Πάσχα και σε όλους τους φίλους συνσχολιαστές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή Ανάσταση σε όλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή