Καλή Πρωτομαγιά

Η εικόνα στάλθηκε από τον Γιάννη Βιδάλ

2 σχόλια:

  1. Καλό μήνα δάσκαλε, καλό μήνα σε όλους τους φίλους σχολιαστές! Το λέω με μισή καρδιά, μιας και ο Μάιος είναι για μένα ο χειρότερος μήνας του χρόνου, ιδιαίτερα αν δεν έχει καθόλου αστάθειες και μπόρες. Και, όπως έχω ξαναγράψει, τον θεωρώ πλέον, οπως και τον Σεπτέμβριο άλλωστε, καθαρά θερινό μήνα για τη χώρα μας, με βάση την μέση καιρική συμπεριφορά του την τελευταία δεκαετία. Κάπως έτσι μπήκε ήδη ο φετινός Μάιος και ανάλογα φοβάμαι πως θα πορευτεί, με τα δύο βασικά μοντέλα να επιμένουν στα τελευταία τρεξίματα να δίνουν τάση για καύσωνα, τον πρώτο φετινό, εκεί γύρο στα μέσα του μήνα.

    Εξαιρετικές όλες οι φωτογραφίες, αν και δε βλέπω να συγκινούν ιδιαίτερα τον χειμωνολάτρη λαό του μπλογκ. Και εγώ βέβαια προτιμώ τις κανονικές χιονόμπαλες από τα "ιμιτασιόν" λουλούδια. Ο Δημήτρης πάντως μας έδωσε μια νοσταλγική χειμωνιάτικη εικόνα και μας δρόσισε αρκούντως, τώρα που έξω είναι πια κανονικό καλοκαίρι αλλά και μέσα τα σπίτια αρχίζουν πια για τα καλά να χάνουν την τόσο παρηγορητική εκείνη δροσιά που αποθησαύρισαν με τις τελευταίες ψύχρες του Απρίλη.

    Είδα που δε σχολιάζει κανένας αυτές τις μέρες και είπα να γράψω εγώ ένα "χορταστικό" σχόλιο. Τα δύσκολα είναι εδώ (καιρικώς, γιατί τα άλλα τα ζούμε καθημερινά) και μακάρι να αποφύγουμε όσο γίνεται καύσωνες, παρατεταμένες ζέστες, ξηρασία και δασικές φωτιές. Εγώ σας εύχομαι από σήμερα καλό (η μάλλον, λιγότερο κακό) καλοκαίρι και υπομονή πέντε μήνες, που κρατάει πλέον το ελληνικό θέρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργο εισαι η ψυχή της παρέας
      Και οταν δεν γράφεις εσυ δύσκολα κάποιος άλλος παίρνει πρωτοβουλία.

      Διαγραφή