Με 25άρια το τριήμερο Κυριακή των Βαΐων - Μ. Τρίτη




7 σχόλια:

  1. Πολύ ευχάριστα τα νέα για την Κυριακή-Μ.Τρίτη αν και δεν μας έχετε συνηθίσει σε τόσο μακρινές προβλέψεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Δημήτρη, το πόσο μακριά θα φθάσει μια πρόγνωση εξαρτάται από την προγνωσιμότητα της ατμοσφαιρικής κυκλοφορίας που δεν είναι η ίδια κάθε μέρα. Πέρα από αυτό, όλες οι μετεωρολογικές παράμετροι δεν έχουν την ίδια προγνωσιμότητα. Άλλο είναι να μιλάς για τάση θερμοκρασίας και άλλο για το ενδεχόμενο βροχής.

      Διαγραφή
  2. Βρισκόμαστε 13 μέρες από το πάσχα και δεν μπορώ να καταλάβω πώς μερικοί μετεωρολόγοι κάνουν πρόγνωση η έστω εκτίμηση για εκείνη την μέρα. Πραγματικά κρίμα... Η πρόγνωση φτάνει μέχρι 6-7 μέρες και αυτό με μεγάλο ρίσκο. Πέραν των 8 ημερών είναι εκτίμηση. Ακόμα και η προγνωσιμότητα να είναι καλή που αναφέρει και ο δάσκαλος που ως συνήθως είναι πεδία υψηλών πιέσεων που δύσκολα σπάνε, έχει ένα ρίσκο στις 8-10 ημέρες. Τώρα στις 13 ημέρες για μένα είτε δείς μοντέλα - δείκτες ναο, αο και δεν συμμαζεύετε είναι απλά ακατόρθωτο να βγεί πρόγνωση η ακόμα και εκτίμηση. Όλα για το κλικ... Αλέξανδρος Μήτσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλέξανδρε, μάλλον εισαι λίγο υπερβολικός στα οσα λες διότι σε αυτο εδω το μπλογκ ειναι όλοι συγκρατημένοι στα οσα λένε.Στην προκειμένη περίπτωση αν εγινε υπέρβαση των 8 ημερών μόνο οσον αφορά την θερμοκρασία δεν ειναι κάτι για να το συζητάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου δεν αναφέρομαι στον δάσκαλο προς θεού! Ούτε σε κάποιον άλλο εδώ μέσα. Για αλλού πάει φίλε. Άλλωστε στο σχόλιο μου αναφέρομαι για προγνώσεις που έχω διαβάσει για την ημέρα του πάσχα. Το διευκρινίζω άλλωστε. Αλέξανδρος Μήτσης

      Διαγραφή
    2. Λέει για την ημέρα του Πάσχα και όχι για αυτό εδώ το μπλογκ. Εγώ τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω. Κατά τα άλλα, άμα πάμε από τώρα για 25άρια, τι θα πιάσουμε το Μαϊο και τον Ιούνιο ρε παιδια!!!

      Διαγραφή
  4. Όλα καλά φίλε Αλέξανδρε καλημερα σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή