Η αστάθεια δεν καταθέτει τα όπλα, το μελτέμι ετοιμάζεται να ξυπνήσει και η ζέστη ελπίζει να βάλει γκολ στην παράταση!

Αγναντεύοντας τον Υμηττό, του Επαμεινώνδα Ζιακόπουλου 

Βαρομετρικό χαμηλό στην Αδριατική, συνοδευόμενο από μέτωπα κακοκαιρίας, κινείται Α-ΝΑ και το νέο εικοσιτετράωρο (Παρασκευή) θα επηρεάσει με βροχές και τοπικές καταιγίδες το Ιόνιο, την ηπειρωτική Ελλάδα και το Β-ΒΔ Αιγαίο. Τονίζεται ότι στο Β. Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία και ίσως στην κεντροδυτική Στερεά και τη Θράκη οι καταιγίδες θα είναι κατά τόπους ισχυρές, που σημαίνει ότι θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους, χαλάζι ή και από βροχές μεγάλης έντασης. Κατά τα άλλα, οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπεράσουν τα 5 μποφόρ και, όπως είναι φυσικό, η θερμοκρασία στις περιοχές των βροχών θα σημειώσει πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές της. 


Το Σάββατο (3/9), τοπικές βροχές και καταιγίδες μικρής διάρκειας αναμένονται στην Α. Μακεδονία, τη Θράκη και το Β-ΒΑ Αιγαίο. Οι άνεμοι θα πνέουν Β-ΒΔ με ένταση 4 με 5 και κατά τόπους στα δυτικά και νότια πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φθάσει τους 33 βαθμούς. 

Την Κυριακή (4/9), τοπικές βροχές μικρής διάρκειας αναμένονται στη Μακεδονία και ίσως στην Α. Θεσσαλία, τις Β. Σποράδες και τη Β. Εύβοια. Οι άνεμοι θα πνέουν Β 4 με 5 και στο ΝΑ Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά. 

Τη Δευτέρα (5/9), σύντομες βροχές και καταιγίδες αναμένονται στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Β. Σποράδες και τις ορεινές περιοχές της Ηπείρου, της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου Οι άνεμοι θα πνέουν Β-ΒΑ στα δυτικά 3 με 5 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια. 

Την Τρίτη (6/9), λίγες βροχές είναι πιθανό θα σημειωθούν το απόγευμα στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Οι Β-ΒΑ άνεμοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και στα ανατολικά η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση.

38 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Καλό μήνα Δάσκαλε. Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους. Φραγκίσκος από παλαιό Φάληρο.

      Διαγραφή
    2. Καλό μήνα κύριε Ζιακοπουλε. Δημήτρης από Κεντρική Εύβοια.

      Διαγραφή
  2. Καλό μήνα με υγεία και αγάπη σε όλο τον κόσμο! Νάταλι θεσσαλονικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλο μηνα σε ολους, απο θεμα καιρου δεν ξεκινησε και ασχημα στην Ελλαδα μας, γιατι στα υπολοιπα παμε κατα διαολου παγκοσμιως !

    The Sailor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό μήνα σε όλους! Το πρώτο επιφανειακό, αβαθές χαμηλακι του φθινοπώρου είναι γεγονός. Επιτέλους θα βραχει καλά η Κερκυρα και η Ηγουμενιτσα αύριο γιατί πλήττονται από παρατεταμένη ανομβρία καθώς δε βράχηκαν σχεδόν καθόλου από την έντονη αστάθεια του Αυγουστου σε αντίθεση με το εσωτερικό της Ηπειρου. Καλά φαινόμενα λοιπόν με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλό μήνα , τέλειος ο τίτλος .... !!!
    Χριστίνα Σούζη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βλέπω μου κόψατε πάλι τα σχόλια κ. Ζιακόπουλε. Μάλλον θίχτηκαν κάποιοι που νομίζουν ότι έχουν στη μετεωρολογία ντοκτορά. Έγινε, λέει καφενείο το blog και θίχτηκαν οι πανεπιστήμονες.
    Β. ΣΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έκοψα κανένα σχόλιο. Για το μέλλον δεν μπορώ να εγγυηθώ!

      Διαγραφή
    2. Κανείς δε θίχτηκε, φίλε Βαγγέλη, απλά πρέπει να το καταλάβεις ότι γίνεσαι καμιά φορά εριστικός επειδή δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις. Σου απαντήσαν πολλοί φίλοι ότι στον Όλυμπο τις προάλλες έριξε χιονοχάλαζο καθώς δεν είχε λιγότερους από 6-7 βαθμούς στην κορυφή κι εσύ έλεγες "όχι, χιόνισε". Έχουν μειωθεί, όπως τα στοιχεία αποδεικνύουν, οι μέρες χιονόπτωσης στην Ελλάδα (η εξαίρεση της τελευταίας 2ετίας στην Αθήνα δεν αποτελεί πανελλαδικό στοιχείο) κ οι θερμοκρασίες τραβάν την ανηφόρα (σχεδόν διαρκείς θετικές αποκλίσεις από τους μέσους όρους) κι εσύ λες το αντίθετο. Λες κ είναι απόδειξη ότι έτυχε να μη βρέχει τις φορές που ως νεαρός ανέβηκες στον Όλυμπο ή θες να μας πεις ότι υπήρχαν καλοκαίρια που δεν είχαν μπόρες ο Όλυμπος κ η Πίνδος, ενώ τώρα έχουν (αυτό δεν παίζει να χει συμβεί ποτέ)! Εγώ προσωπικά εκτιμώ τη συνεισφορά σου στο μπλογκ κ σε διαβάζω με μεγάλο ενδιαφερον, αλλά νομίζω επιδιώκεις να γίνεσαι εριστικός, απλά ... έτσι, για να περάσει η μέρα!
      Φιλικά
      Παύλος, Άρτα

      Υ.Γ. κοντοχωριανέ Γιάννη Θεσπρωτέ εγώ κρατάω πολύ μικρό καλάθι για τις βροχές στα μέρη μας. Καλά για Άρτα είμαι φουλ απαισιόδοξος, αλλά κ για την Ηγουμενίτσα φοβάμαι θα κάνει λιγότερα από όσα μας έταξαν! Μακάρι να διαψευστώ!
      Καλή συνέχεια σε όλους.

      Διαγραφή
    3. Πάντα καλοπροαίρετα και με χιούμορ ο κ. καθηγητής.

      Διαγραφή
    4. Δεν κόψατε σχόλιο κ. Ζιακόπουλε, επειδή δεν έχω κάνει ποτέ προσωπική επίθεση σε κάποιον, παρά μόνο έχω απαντήσει - ίσως με αυστηρό ύφος - σε απαξιωτικά σχόλια, που κάνουν ανώνυμα και μη διάφοροι στο blog σας, μόνο και μόνο επειδή δεν έχω τον ίδιο φανατισμό με αυτούς με τα χιόνια. Αυτός είναι ο λόγος και το ξέρετε. Έχω μάθει να γράφω την αλήθεια και επίσης γράφω νομίζω σχετικά καλά και κατανοητά, όντας απόφοιτος πανεπιστημίου και μιλώντας δύο ξένες γλώσσες.

      Επίσης, αν δεν σας άρεσαν οι πληροφορίες - ειδήσεις, σχετικές με τον καιρό από ξένα μέσα, νομίζω δεν θα τις δημοσιεύατε. Άλλωστε, αυτές έχουν κάποιο ενδιαφέρον, σε αντίθεση με σχόλια του τύπου είναι "εριστικός ο Βαγγέλης Σπανός και κάνει κατάχρηση της ευγένειας του οικοδεσπότη", τα οποία είναι και αυτά που προκαλούν χωρίς λόγο ένταση και αντιπαράθεση. Αλήθεια, τι έχουν να προσφέρουν σχόλια τέτοιου τύπου στο blog σας;

      Επίσης, αυτοί που λένε ότι υποβαθμίζω την ποιότητα του blog και τα άρτια επιστημονικά και γλωσσικά κείμενα σας, γιατί κάθονται και διαβάζουν τα σχόλια μου, αντί απλά να τα προσπεράσουν; Για να καταλαβαίνουμε και ποιοι θέλουν πραγματικά την αντιπαράθεση και τρέφονται από αυτήν, διότι μάλλον είναι ετερόφωτοι.

      Στα σοβαρά, λοιπόν, Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει η Le Monde, αυξήθηκε στα 414,7 μικροσωματίδια ανά εκατομμύριο η μέση συγκέντρωση αερίων του θερμοκηπίου στην ατμόσφαιρα και κατά 2,3 μικροσωματίδια σε σχέση με το 2020 που οι εκπομπές ρύπων είχαν μειωθεί, λόγω της καραντίνας. Το διοξείδιο του άνθρακα μπορεί να παραμείνει για εκατοντάδες χρόνια στην ατμόσφαιρα, με τους επιστήμονες να την παρομοιάζουν με μία μπανιέρα. Όπως μία μπανιέρα δεν μπορεί, λοιπόν, να απορροφήσει το νερό, όσο η βρύση παραμένει ανοιχτή, ακόμα κι αν μειώσουμε τη ροή, έτσι και η βλάστηση δεν μπορεί να απορροφήσει το διοξείδιο του άνθρακα.

      Από την άλλη, το μεθάνιο, που μπορεί να έχει διάρκεια ζωής στην ατμόσφαιρα μόνο μία δεκαετία, αλλά θερμαίνει 80 φορές περισσότερο από το διοξείδιο του άνθρακα σε μία περίοδο 20 χρόνων, έχει επίσης αυξημένες συγκεντρώσεις στην ατμόσφαιρα. Όλα αυτά έχουν ως συνέπεια να έχει ανέβει το επίπεδο της θάλασσας 9,7 εκατοστά σε σχέση με το 1993 και η θερμοκρασία των ωκεανών να είναι επίσης υψηλότερη από ποτέ. Το 2021 ήταν επίσης το έκτο πιο θερμό έτος, παρά την επικράτηση του φαινομένου Λα Νίνια, που συνήθως οδηγεί σε πιο ψυχρές συνθήκες. Η έρευνα αναφέρει επίσης ότι υπήρχε μία κυκλωνική δραστηριότητα πάνω από τον μέσο όρο, με 97 κυκλώνες ή τυφώνες να παίρνουν όνομα, λόγω της επικινδυνότητας τους.

      Η μέση θερμοκρασία της γης έχει αυξηθεί 1,2 βαθμούς σε σύγκριση με την προβιομηχανική εποχή, προκαλώντας ήδη τον πολλαπλασιασμό των ακραίων καιρικών φαινομένων (καύσωνες, καταιγίδες, ξηρασίες, πλημμύρες). Και αυτή είναι μόνο η αρχή, διότι η θετική απόκλιση αναμένεται να φτάσει τους 2,8 βαθμούς μέχρι το 2100, εκτός αν η μείωση των εκπομπών κάθε χρόνο μεταξύ 2030 και 2050 είναι ανάλογη με εκείνη που σημειώθηκε το 2020, λόγω της καραντίνας.
      https://www.lemonde.fr/planete/article/2022/08/31/climat-concentrations-record-de-gaz-a-effet-de-serre-dans-l-atmosphere-en-2021-selon-une-etude_6139715_3244.html
      Β. ΣΠ.

      Διαγραφή
    5. Παύλο από την Άρτα, που με έχεις επικρίνει πολλάκις και στο παρελθόν - ένα στα δύο σχόλια σου είναι για μένα - δεν είπα εγώ ότι χιόνισε στον Όλυμπο, αλλά τα παιδιά που ήταν εκεί, στο καταφύγιο Αν έκαναν λάθος, τότε μετέφερα την πληροφορία λανθασμένη κι εγώ. Ήταν, πάντως, δίπλα και δεν νομίζω να μην μπορούν να ξεχωρίσουν το χιόνι από το χαλάζι διά γυμνού οφθαλμού.

      Επίσης, αυτό που επισημαίνω συχνά είναι ότι έχουν αυξηθεί οι ακραίες χιονοπτώσεις και βροχοπτώσεις με την κλιματική αλλαγή και όποιος δεν το βλέπει εθελοτυφλεί. Κλιματική αλλαγή δεν σημαίνει περισσότερη ζέστη παντού. Η υπερθέρμανση είναι απλά η γενεσιουργός αιτία όλο και πιο ακραίων καιρικών φαινομένων με όλο και μεγαλύτερη συχνότητα. Εκτός κι αν θυμάσαι εσύ και παλιότερα να αποκλείονται χιλιάδες αυτοκίνητα από τα χιόνια στην Αθήνα και να μένουν επίσης χιλιάδες άνθρωποι για μία βδομάδα επί δύο συνεχόμενες χρονιές χωρίς ρεύμα.

      Καταλάβετε το, η κλιματική αλλαγή δεν πέφτει σε χειμερία νάρκη τον χειμώνα. Θα κάνει τα χειμερινά φαινόμενα πιο ακραία και πιο επικίνδυνα. Σας αρέσουν, δεκτό, αλλά μην κλείνετε τα μάτια στην πραγματικότητα. Όσο και την ωραιοποιείς, δεν αλλάζει η άτιμη.
      Β. ΣΠ.
      Β. ΣΠ.

      Διαγραφή
  7. Καλό μήνα και καλό φθινόπωρο Δάσκαλε, και φίλοι του ιστολογίου!
    Ήδη, άρχισε ή καταιγίδα "της ημέρας", στην Ν-ΝΑ πλευρά του νομού Καρδίτσας, ενώ προχθές, στα κεντροβόρεια του νομού(περιοχή Παλαμά) , έπεσε και χαλάζι..
    Δοκιμασία για τους αγρότες αυτός ο καιρός, που βλέπουν τις σοδειές τους να δοκιμάζονται(βαμβάκι, αμπέλια, καλαμπόκι, μηδική, κ.ά.) ή να καταστρέφονται(βιομ. τομάτα, κ.ά).
    Αναμονή για την λυτρωτικότητα των μελτεμιών λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλό μήνα δάσκαλε, καλό μήνα λοιποί φίλοι τού εξαίρετου αυτού μπλογκ.
    Να συμπληρώσω στην μεστή και κατανοητή πρόγνωση τού δασκάλου γιά αύριο,μαζί των περιοχών πού αναφέρθηκαν, ιδιαίτερα οι κάτοικοι από το βόρειο Ιόνιο(Λευκάδα και κυρίως Κέρκυρας Παξοί)της δυτικής γενικά Ηπείρου(Θεσπρωτία Πρέβεζα) καθώς και της κεντρικής Μακεδονίας(κυρίως Πέλλα Πιερία Ημαθία και πιθανόν και ο νομός Θεσσαλονίκης) να δείξουν τη δέουσα προσοχή διότι όλα τα μοντέλα συμφωνούν γιά έντονα φαινόμενα πού τέτοια εποχή μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα.
    Να πω τέλος,ανεξαρτήτως ποιός είναι επιστήμονας και ποιός όχι, λίγο σεβασμός δε βλάπτει σε άτομα πού δίνουν το "είναι" τούς για τον καιρό και αφιερώνουν αμέτρητες ώρες καθημερινά γιά την σωστή ενημέρωση τού κόσμου και μάλιστα αφιλοκερδώς.
    Η δίψα γιά μάθηση είναι αυτή πού κάνει τη διαφορά και όχι τα πτυχία και αυτό έχει φανεί ουκ ολίγες φορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλό μήνα σε όλους!! Μεγάλη καταιγίδα στους λόφους δίπλα στη Λάρισα στα δυτικά μας. Ευελπιστούμε σε δροσιά το νέο μήνα αν και η πρώτη εικόνα είναι οριακά για θερμη πορεία και αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ένα εντυπωσιακό αμόνι, φορτωμένο ηλεκτρισμό και μεγάλου ύψους, ορατό από Τρίκαλα τα ξημερώματα, φαινόταν να πιάνει Λάρισα. φτάνοντας διαπίστωσα ότι μάλλον πέρασε ανατολικά της πόλης? δεν βλέπω και καταγραφές στους σταθμούς πέριξ.

      Διαγραφή
  10. Κατά τις τρεις και μισή το μεσημέρι στην Πεντέλη χαμήλά στο Γέρακα. Ένας ξερός κρότος, δυνατός κεραυνός και στο άψε σβήσε καταρρακτώδης βροχή. Μια ώρα αργότερα ήλιος καυτός και ζέστη πνιγηρή. Είναι όπως λένε σαν τις περιοχές με τροπικό κλίμα;
    Καλό μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι η Ελλάδα εντάχθηκε φέτος στις περιοχές με τροπικό κλίμα. Όλο και περισσότεροι αυτό λέγουν για αυτό και είμαστε επίσημα πλέον τροπική χώρα. Τι να πω άλλο...

      Διαγραφή
  11. Ενας ακόμη εξαιρετικός τίτλος .Με προλάβατε κ. Χριστίνα.Εγώ πάντως θα αρχίσω να κάνω ταμείο μετά την επερχομένη ισημερία και την έναρξη του φθινοπώρου.Τώρα,εαν στο μεταξύ έρθει και καμιά πτήση τσάρτερ,ασφαλώς και θα πάρει άδεια από τ0ν πύργο ελέγχου.Καλό μήνα σε όλους.==========Π.Α.

    Υ.γ. Προσκλητήριο σμήνους. Χριστόδουλοοοος!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλό μήνα σε όλους
    Κώστας Αθήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλησπέρα σας, καλό μήνα και καλή αρχή της Ινδίκτου και του εκκλησιαστικού έτους. Πείτε μας, σας παρακαλώ καθηγητά κ. Π.Α., δυο λόγια για την Ίνδικτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για να δούμε τι θα μας φέρει ο Σεπτέμβριος! Κυρίως από τα μέσα του μήνα καταλαβαίνω ότι πλησιάζει το φθινόπωρο!

    Θα έρθει στην ώρα του άραγε; Σκανδιναβικές χώρες και ειδικά Φινλανδία βλέπω ήδη πήραν μια πρώτη γεύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  15. Ανώνυμος μεν, αλλά πιστός επισκέπτης του blog εδώ και πολλά χρόνια, οπότε παρακαλώ να μου επιτραπεί ένα σχόλιο:
    Είναι κατάχρηση της ευγένειας του οικοδεσπότη να μπαίνουμε εδώ και κατώ από ένα άψογο, επιστημονικά και γλωσσικά, κείμενο του κ. Ζιακόπουλου να βλέπουμε κάθε μέρα τον ίδιο άνθρωπο να γράφει ένα ολόκληρο κατεβατό που δεν διαθέτει καμία από τις παραπάνω αρετές.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλό μήνα σε όλους! Έστω και ημερολογιακά έφυγε ένα ακόμα καλοκαίρι της κλιματικής κρίσης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλό μήνα και καλό φθινόπωρο και καλό και ευλογημένο εκκλησίαστικο έτος που ξεκινάει από σήμερα όσοι δεν γνωρίζουν , τώρα στα του καιρού τα λέει όλα ο ευριματικος τίτλος του δασκάλου , Χρήστος από Όθρυς μπας και δούμε και εμείς εδώ λίγη βροχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλό μήνα αγαπητοί φίλοι.Καλο και βροχερό Φθινόπωρο να έχουμε Πανελλαδικά.
    Δημήτρης κεντρική Κορινθια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Βλέπω καιρική δραστηριότητα στην Μεσόγειο εδώ και κάποιες εβδομάδες. Να πούμε επίσης ότι δεν ήταν λίγα τα ακραία καιρικά φαινόμενα ( σφοδρές καταιγίδες) σε χώρες της Μεσογείου συμπεριλαμβανομένων και της χώρας μας. Και φέτος οραματίζομαι φθινόπωρο από τα παλιά. Φραγκίσκος από παλαιό Φάληρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φίλε Σιμουλη στο Γκουγκλ πάτα Βήμα Ορθοδοξίας και μετά την σελίδα τι σημαίνει Ίνδικτος Είναι γράφημα κατατοπιστικό εκπληκτικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. τελικά η ζέστη...παλι θα βγεί τεχνικό οφ σαιτ και θα αποτελέσει αφήγημα καποιων τρεξιμάτων,αν είμαστε λίγο..πιο...ρεαλιστές στους χάρτες αλλά και τα πραγματικά στοιχεία..της Ιταλίας και της Ελλάδας .της 1 Σεπτεμβρίου το φθινόπωρο είναι εδω.!Το 'κάμα του σταυρού" για δεύτερη χρονιά μάλλον δεν θα ρθει καθόλυ"θωμάς"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Φίλε Χρήστο Σιμούλη ,πολλά και μάλιστα εκκλησιαστικά υπάρχουν στην υπόδειξη του αγαπητού Αργύρη ,αλλά και αλλαχού.Λίγα και από εμένα.Ο όρος ίνδικτος είναι εξελληνισμός του λατινικού indictus =περίοδος 15 ετών, το οποίο προέρχεται από το επίσης λατινικό indictio =oρισμός,επιβολή φόρου (κάθε 15 χρόνια οριζόταν ο φόρος που θα πλήρωναν κατ έτος οι πολίτες για τις ανάγκες του στρατού),και το οποίο προέρχεται από το ρήμα in-dico =αγγέλλω,κηρύσσω.Σύντομα αυτό(η 15αετής περίοδος) χρησιμοποιήθηκε και στη χρονολόγηση.Καταγράφονταν αι ίνδικτοι (όπως σε μας οι ολυμπιάδες από το 776 π.χ.) και έλεγαν π.χ. "αυτό συνέβη το δωδέκατο έτος της εβδόμης ινδίκτου ".Αυτά συνδέονταν με το Ιουλιανό ημερολόγιο΄.Αργότερα εγκαταλείφθηκαν με την καθιέρωση του Γρηγοριανού ημερολογίου. Αυτά στη Δύση.Στην Ανατολή (την καθ ημάς), αντίσταση. Βλέπεις ο Γρηγόριος ήταν Πάπας........-.Αυτά συνοπτικά .Με τα εκκλησιαστικά δεν συνεχίζω,γιατί μπορεί και να σκανδαλίσω!.Και ως γνωστόν "ουαί δι ου το σκάνδαλον έρχεται".============Π.Α.

    Υ.γ. Το λατινικό indictus μεταγλωττίζεται και ως "ινδικτιών-ωνος",κατά τους μήνες των ημετέρων αρχαίων π.χ. Εκατομβαιών,Ελαφηβολιών,Μουνιχιών κ.λ.π.--

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ κ. καθηγητά, όπως ευχαρίστησα και τον λεβεντοπαναχαϊκό χθες βράδυ, αλλά το σχόλιό μου δεν δημοσιεύτηκε, προφανώς λόγω τεχνικού προβλήματος.

      Διαγραφή
  23. nakiosjim καλησπέρα!!"θωμάς"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γιάννης από Μυτιλήνη2 Σεπτεμβρίου 2022 στις 6:57 μ.μ.

    Καλό μήνα κύριε Δημήτρη! Καλό μήνα σε όλους! Συνεχίζεται η ζέστη και η υγρασία εδώ στο νησί αλλά τα πρωινά αρχίζει και δροσίζει σιγά σιγά.. Γιάννης από Μυτιλήνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή