Επικίνδυνες καταιγίδες

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ  ΕΝΤΑΣΗΣ - ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟυΝ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (4/9) ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (5/9) ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΙΝΩΝ ΩΡΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ (5/9)

Σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία, στις περιφερειακές ενότητες Θεσσαλονίκης, Ημαθίας, Πιερίας, Χαλκιδικής, Λάρισας και Μαγνησίας ο κίνδυνος από τις επικείμενες καταιγίδες παρουσιάζεται αναβαθμισμένος (επίπεδο συναγερμού 3 - κόκκινη προειδοποίηση).

7 σχόλια:

  1. Για να δούμε τι θα δούμε δάσκαλε, Χρήστος Όθρυς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης που είδα στα τελευταία λεπτά, έριχνε πολύ νερό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρίσκομαι στην Χαλκιδική, πρώτο πόδι στο νότιο τμήμα(Σκιώνη) και θα φύγω αύριο το πρωί προς θεσνικη. Βρισκόμουν μαζί με ένα φίλο μου νωρίτερα που έχει ενοικιαζόμενα και έρχονταν όλοι οι τουρίστες και ρωτούσαν για το μήνυμα που τους έστειλε το 112… γι άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι η ενημέρωση πρέπει να είναι πιο στοχευμένη και συγκεκριμένη…ο έκτακτος συναγερμός είναι μια προειδοποίηση αλλά ασαφής και ίσως με φοβιστικό χαρακτήρα.
    Για να δούμε τι θα δούμε τις επόμενες ώρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιβεβαίωση των προειδοποιήσεων μας από το παρών μπλογκ.
    Βίαια και πλημμυρικά φαινόμενα αυτή τη στιγμή στην κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλονίκη ενώ σιγά σιγά τα φαινόμενα άρχισαν να χτυπούν και το διαμέρισμα της Θεσσαλίας.
    Μεγάλη προσοχή μέχρι και τις πρωινές ώρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το παρόν μπλογκ. Θέλει "όμικρον", διότι το μπλογκ είναι ουδέτερο. Με ωμέγα γράφεται όταν προσδιορίζει κάτι αρσενικό. Π.χ. ο παρών καιρός. Ή όταν λέμε "θα δώσω το παρών".

      Διαγραφή
  5. Πάρα πολλές βροχές φέτος από τα μέσα Αυγούστου και αισθητή ψύχρα πλέον τα πρωινά. Συρρικνωμένο ήταν φέτος το καλοκαιράκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μας αποζημίωσε ο καιρός την νύχτα που πέρασε μέχρι τις πρωινές ώρες ,μετά την παρατεταμένη ανομβρία,50mm δέχτηκε η περιοχή μου κατά διαστήματα έντονη . Χρήστος Όθρυς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή