Καλή Χρονιά, φίλοι μου!

Η σύνθεση είναι του Λευτέρη Σταθόπουλου

 

52 σχόλια:

  1. Καλή χρονιά κύριε Ζιακόπουλε σέ εσάς και σέ όλους τους φίλους της σελίδας σάς με υγεία, ευτυχία κι ας ελπίσουμε στο μέλλον να δούμε και άσπρες μέρες🙂🙂 Σταύρος Παυλόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή χρονιά! Υγεία, ευτυχία, δημιουργία και καλά.. Χιόνια να έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή σου χρονιά.Χιόνια μετά τις 10 γενάρη και αν.....

      Διαγραφή
  3. Χρόνια πολλά στους: Βασίλη Πανάκογλου, Βσιλη Χαλά, Βασίλη Σωμαράκη και τους λοιπούς φίλους του μπλογκ που σήμερα έχουν την ονομαστική τους γιορτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστώ πολύ!! Καλή χρονιά με υγεία και σε σας δάσκαλε και στα υπόλοιπα παιδιά του blog. Εγώ ένα χιονακι πάντως θα σας το φέρω σαν δώρο αρχής γενομένης από τη βόρεια Ελλάδα παιδες!!

      Διαγραφή
  4. Βασίλειος Σωμαράκης1 Ιανουαρίου 2024 στις 10:36 π.μ.

    Καλή, ευλογημένη και δημιουργική χρόνια κ. Ζιακόπουλε, ευχές πολλές σε εσάς, στην οικογένεια σας και σε όλους τους καιρόφιλους του μπλοκ. Μακάρι το 2024 να είναι μια χρονιά περισσότερο υετοφορα από το 2023. Αν δεν σηκωθεί ο Αζόρ η Κρήτη την έχει άσχημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρόνια πολλά σε εορτάζουσες, εορτάζοντες, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Μπράβο και για την πρωτοβουλία του δήμου Αθηναίων να φέρει ένα κοριτσάκι από την Παλαιστίνη για την αλλαγή του έτους, στέλνοντας ένα μήνυμα ειρήνης για το 2024.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γράψτε λάθος, δεν ήταν από την Παλαιστίνη το κοριτσάκι δίπλα στον δήμαρχο Αθηναίων την Πρωτοχρονιά. Γκάφα δική μου. Κάθε αρχή (νέο έτος γαρ) και δύσκολη, που λένε...

      Διαγραφή
  6. Καλή Χρονιά κύριε Ζιακοπουλε με υγεία.Επισης σε όλους τους φίλους του blog....ωραία φωτογραφία!!!Ωραία ξύλα(mix οξυά,δρυς και ελιά)...ο χιονάνθρωπος μου αρέσει...το 2024 πάνω στα ξύλα μου αρέσει!!!Τώρα οι Άγιοι Βασιληδες με το πράσινο δεντράκι...Ερώτηση?Ενα τονο δάσκαλε έχω βεράντα...με βγάζει μέχρι 15-20 Γενάρη!!!Ευχαριστούμε δάσκαλε για όλα!Γιάννης-Χαλκιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα και καλή εβδομάδα, καλό 2024 να έχουμε με ότι επιθυμουν όλοι, και ο καθένας ξεχωριστά. Φιλιά από την Τιμισοάρα σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή χρονιά να έχουμε με αγάπη και ειρήνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλή κι ευλογημένη χρονιά δασκαλε.
    Ν.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κύριε Ζιακόπουλε......βγάλτε και κανένα δωράκι....,είμασταν όλοι καλά παιδιά...το προηγούμενο έτος....!!!...διαβάζαμε...σηκώναμε το χέρι....,πάντως με από την φώτο συμπερένετε ότι θα χιονίσει πολύ στην περιοχή δρυός οξιάς...και...χιονοχλαπάτσες...στις περιοχές ελιάς..."θωμάς"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Θωμά", θέλω να χιονίσει ρε φίλε, όχι μόνο γιατί λατρεύω το χιόνι, αλλά δε θέλω να χαθείς για ένα τρίμηνο από δω.

      Διαγραφή
    2. Aποστόλη να σαι καλά....αλλά.....όταν βλεπεις 30 σενάρια τα 29 να σε χιονίζουν και να βγαίνει...το 30 εκτός από το προσωπικό στοίχημα ψάχνεις και τον γκαντέμη στον καθρέφτη....επομένως δια της "αφωνίας" ελπίζω να φέρω γούρι σε όλους..."θωμάς"

      Διαγραφή
    3. Ποιο μοντέλο χιόνιζε, καλέ φίλε "Θωμά" στα 29 από τα 30 run; Ούτε ο τζίφος. Νομίζω πως αυτό που σχεδόν έχει κλειδώσει είναι ο νοτιάς (το ΣΚ των Φώτων - Αϊ Γιαννιού) και σε καμία περίπτωση ο χιονιάς. Συμφωνώ και επαυξάνω, πάντως, να μην χαθείς ό,τι καιρό κι αν κάνει. Άλλωστε, στο Άνω Βόιο αποκλείεται να μην ξαναχιονίσει αρκετές φορές μέσα στη διάρκεια του χειμώνα.

      Διαγραφή
    4. Αγαπητέ ανώνυμε των 0824 όλα τα μοντέλα....σε κάθε τρέξιμο τους εκ περιτροπής άφηναν ένα γαργαλητό,μία θωπεία....ένα σκίρτιμα...αλλά στο τέλος απιστούσαν με Ισπανούς..Ιταλούς ..όλους τους βαλκάνιους...πλην ημών....κατόπιν και αφού ανακάλυψα τον γκαντέμη...περιμένω...και ήδη η "θεραπεία"(μη σχολιασμός) πιάνει τόπο.."θωμάς"

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος24 Δεκεμβρίου 2023 στις 8:26 μ.μ.
    H κόρη μου ,και με τα πιτσιρίκια τους, έχουν κλείσει για Πρωτοχρονιά στο Πάπιγκο.Βλέποντας αυτά που συμβαίνουν με τον καιρό ,με ρωτάει αν βλέπω κάτι καιρικό, συμβατό με Πάπιγκο για τις ημέρες εκείνες. Η απάντησή μου είναι αρνητική..
    Μήπως κανένας άλλος βλέπει ;. ----======Π.Α.

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Χρήστος Σιμούλης25 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:04 π.μ.
    Αν οι βροχούλες και οι αντάρες στα ψηλά θεωρούνται συμβατές, τότε κάτι βλέπω...

    Κάπως έτσι εξελίσσεται το σκηνικό του καιρού εκεί. Καλή χρονιά σε όλους και χρόνια πολλά στους πέντε περίπου Βασίληδες του blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Χρήστο.Πριν από λίγες ώρες πήρα rapporto από τα παιδιά μου από το Πάπιγκο .Είναι όπως τα είπες.Έφυγαν τουλάχιστον από τη βαρετοκαλοκαιρία της Κορινθίας.
      Τις καλύτερες ευχές μου για το 2024. ------=====Π.Α.

      Διαγραφή
    2. Τυχαία μπήκα, αγαπητοί, στο weather.gr χθες το βραδάκι και στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας έγραφε, Πάπιγκο - Γιάννενα: χιονοπτώσεις.

      Διαγραφή
    3. Άνω των 2000μ οι χιονοπτώσεις σήμερα στην Ηπειρο στα ψηλά βουνά.
      Δεν τίθεται θέμα για χιόνι χαμηλότερα η στην περιοχή Πάπιγκο.
      Παρόλα αυτά εννοείται ότι ο καιρός δυτικά ΒΔυτικα της Πίνδου δεν έχει καμία σχέση με την υπόλοιπη χώρα όπως και με την βαρετοκαιρία της Κορινθίας πού έγραψε και ο Κ. καθηγητής.
      Καλησπέρα από την πολύ υγρή μουντή και ομιχλώδης ηπειρωτική Αιτωλοακαρνανία όπου πήραμε και κάποια φαινόμενα(5,2mm στην περιοχή μου και 0,4mm έως τώρα στην πόλη).
      Καλή Χρονιά σε όλους και χιόνια πολλά!

      Διαγραφή
    4. Όπως τα λές Φώτη. Καμία σχέση με χιονιά εκεί πάνω .Βροχούλα.Λίγο περισσότερη στο Τσεπέλοβο .Αυτό λέει η ανταπόκριση που είχα. Μετά τη γιορτή σου ίσως πάμε σε κάτι γενικότερο. Να δούμε.
      Ό,τι επιθυμείς με την οικογένειά σου για το 2024. -----=====Π.Α.

      Διαγραφή
  12. Καλή χρονιά κύριε Ζιακόπουλε με υγεία σε όλους μας . Αναμένουμε το σήμα σας όπως ο χαμένος στην έρημο το νερό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλησπέρα, καλή χρονιά σε όλους
    Τους εορτάζοντες ουσες κ καλό μήνα. Κώστας Αθήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και να έρθουνε τα ευχαριστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλή χρονιά εύχομαι σε όλους!Άντε να έρθει κάνα νερό και κάνα κρύο..
    Δημήτρης ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλησπέρα σε όλους, το 2024 να μας φέρει υγεία, αγάπη, χαρά και πολλά πολλά χιόνια!!! Π.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι ο εκ Κορινθίας.......

      Διαγραφή
    2. Όχι ο εκ Κορινθίας - ο εκ Δράμας που διαμένει όμως στο "κλεινόν άστυ". Καλή μας Χρονιά.....

      Διαγραφή
  17. Καλή χρονια και από εμένα με υγεία πάνω από όλα και τίποτα άλλο πραγματικά.
    Ευχομαι ομως και το 2024 να μας φέρει και όλες εκείνες τις βροχές που τόσο μας στέρησε η προηγούμενη χρονια και επιτέλους ο καιρός να εναρμονιστεί με το γεωγραφικό μας πλάτος και να σταματήσει να θυμίζει τροπικό κλίμα!
    Γιάννης Χανιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλή και Ευλογημένη χρονιά κύριε Ζιακόπουλε και σε όλους τους φίλους! Υγεία και κάθε καλό εύχομαι! Οι εορτάζοντες-ζουσες να χαίρεστε τα ονόματά σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλή χρονιά, χρόνια καλά με υγεία και αγάπη στα σπιτικά όλων μας.
    Χρόνια πολλά σε οσους-ες γιορτάζουν σήμερα εντός και εκτός μπλογκ.
    Δάσκαλε σε ευχαριστούμε πολύ για όλα όσα απλόχερα μας χαρίζεις και εύχομαι πάντα να είσαι γερός και δυνατός και να σε απολαμβάνουμε για πολλά χρόνια ακόμη.
    Γιάννη από Χαλκίδα,εάν δεις ότι ξεμενεις από ξύλα,μην διστάσεις να με ενοχλήσεις έχω κοντά 10 τόνους απόθεμα για του χρόνου...!!αλλά λόγω ανάγκης σου δίνω όσα θέλεις...
    Γιάννη από Κιάτο, δώσε πολλά χαιρετίσματα στην αγαπημένη μου Τιμισοαρα..
    Να περάσετε όλοι όμορφες στιγμές με τους δικούς σας ανθρώπους και να μην ξεχνάτε όλους αυτούς που δεν έχουν να φάνε ούτε που να μείνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Νικόλαος Παντελικίζης1 Ιανουαρίου 2024 στις 2:30 μ.μ.

    Καλή χρονιά δάσκαλε!!
    Καλή χρονιά υγεία και χαρές σε όλους τους φίλους του μπλογκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αρχίζουν και πληθαίνουν οι πετεινοί που λαλούν και δε μ'αρεσει.
    Δε μ' αρέσει γιατί δεν έχει λαλήσει ο αρχιπετεινός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία σε όλους τους φίλους και στον αγαπημένο μας κ Ζιακόπουλο! Ας ελπίσουμε ο χειμων από δω και πέρα να μας χαρίσει συγκινήσεις...
    Χρήστος Κ, Αιγιάλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία. Εύχομαι, επίσης, άφθονες καιρικές συγκινήσεις και να είμαστε καλά να τις συζητάμε εδώ να συμφωνούμε και να διαφωνούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία στον δάσκαλο και σε όλο τον κόσμο!!Όσο και αν έχω ελπίδες ότι ο Ιανουάριος θα μας προσφέρει τρομερό καιρικό ενδιαφέρον,αν δεν δει το έμπειρο μάτι του δασκάλου κάπου τους Ντάλτον κρατάω μικρό καλάθι!!Χρόνια πολλά σε όλους!! Γιώργος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. --------Θερμές ευχές ,δάσκαλε, σε σένα και την οικογένειά σου για το νέο έτος.Να συνεχίσεις με με τον ίδιο ζήλο και για τα καιρικά και για τα κλιματικά.
    -------Χρόνια πολλά για το 2024 σε όλους τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Χρόνια καλά να έχομε και από μένα. Εγώ πάλι, γιατί βλέπω αισιόδοξο σημάδι από την φωτό που ανήρτησε ο κ. Ζιακόπουλος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλή χρονιά στο δάσκαλο μας και στους φίλους του μπλογκ, χρονιά πολλά στους εορτάζοντες και λευκές μέρες για όλους μας εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλή χρονιά να εχουμε όλοι!!ευχαριστώ για τις ευχες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλή χρονιά και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες,δεν μπορεί κάπου θα ξεσπάσει αυτή η καιρική απραξία, αλλά το πότε είναι το θέμα, βλέπω την άνοιξη να γίνεται χειμώνας, Χρήστος από την ζέστη , ηλιόλουστη Όθρυ σήμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καλή χρονιά με υγεία ηρεμία και οικονομικη ευημερία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλή χρονιά Δάσκαλε κ σε όλοι την παρέα εύχομαι σε όλους υγεία ευτυχία σε εσάς κ στις οικογένειες σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλή χρονιά με υγεία κύριε Ζιακοπουλε και σε όλους τους αναγνώστες του blog. Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μετά από σκέψη μετά κόπου....οι τέσσερις Άγιο Βασιληδες μήπως υπονοεί ο δάσκαλος το πιθανο 4/4 για ανατολικό-προσηνεμα...2021,2022,2023....2024....χαμογελαστούς τους βλέπω...αυτός ο ήλιος στο δεντράκι πάλι?Καλή Χρονιά με υγεία σε όλους!ΥΓ:Φίλε Χριστόδουλε σε ευχαριστώ ευχαριστώ για την προθυμία σου για τα ξύλα.Ας το δω για 4η σερί χρονιά το τιμημένο και θα κάψω και τα παλούκια...Γιαννης-Χαλκιδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Καλή και ευλογημένη χρονιά για όλους μας με υγεία πάνω από όλα. Η πρώτη μέρα του χρόνου ήταν όμορφα μουντη κ βροχερή εδώ στη Ρόδο, απόλυτα (επιτέλους!) εναρμονισμενη με το κλίμα των αγίων αυτών ημερών. Η μεγιστη θερμοκρασία ήταν κάπου στους 16,5 βαθμούς και σημειώθηκε πριν την έλευση των βροχών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καλή Χρονιά στον δάσκαλο που εκτιμώ αφάνταστα και σε όλους του φίλους και τις φίλες του μπλογκ. Εύχομαι υγεία, αγάπη και ειρήνη.

    Να δούμε αν ο Ιανουάριος και το 2024 θα φέρουν χιόνια για μας τους χιονόφιλους, χωρίς τα προβλήματα που τα συνοδεύουν ασφαλώς!

    Τέλος να κάνω μια αναφορά στομην πρώτη φυσική καταστροφή του νέου έτους, τον τεράστιο σεισμό της Ιαπωνίας (7,6 Ρίχτερ).
    Όπως έγραψε ο αξιότιμος επιστήμονας Γεράσιμος Παπαδόπουλος που βρισκόταν στην Ιαπωνία την ώρα του σεισμού, 1 λεπτό πριν τη δόνηση στάλθηκε ειδοποίηση σε όλα τα κινητά (Ναι υπάρχει τέτοιο σύστημα, αλλά σε ένα λεπτό τι να προλάβει κανείς, ίσως μόνο γλυτώνεις τον αιφνιδιασμό).

    Τα τρένα σταμάτησαν αυτόματα να κινούνται(!!), ενώ μέσα σε 3' (ναι σε τρία λεπτά, σκεφτείτε τους αντίστοιχους χρόνους αντίδρασης στην Ελλάδα) από τον σεισμό όλα τα κανάλια της Ιαπωνικής τηλεόρασης μετέδωσαν πληροφορίες για το μέγεθός του σεισμού και ειδοποιήσεις για τσουνάμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Καλή χρονιά Κ. Ζιακόπουλε με υγεία και πολλά χιονίσματα. Χαρούμενο και δημιουργικό το νέο έτος!

    Υπάρχει κάποιος τρόπος για να υπολογίζουμε τη βάση των νεφών ή αλλιώς το ύψος συμπύκνωσης των υδρατμών; π.χ. τώρα στα 150 μέτρα που έχω 10,3 σ.δ. και 13 βαθμούς μπορώ να το υπολογίσω ξέροντας ότι η Τ μειώνεται 0,6 περίπου βαθμούς ανά 100 μέτρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Καλή χρονιά και χρόνια πολλά με υγεία κύριε Ζιακοπουλε και σε όλους τους αναγνώστες του blog. Καλό χειμώνα σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Καλή χρονιά και χρόνια πολλά κύριε Ζιακοπουλε σε εσάς και σε όλους τους αναγνώστες του blog. Καλό χειμώνα. Λευτέρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή