Οι δυνατότητες του μπλογκ (2)



Μαυρομμάτι Βοιωτίας, Δεκ. 2017. Φωτ. Χριστόδουλος Χριστοδούλου
Το μπλογκ καταγράφει το παρελθόν, αλλά και βλέπει πολύ μπροστά! 

7 σχόλια:

  1. Απίθανες εικόνες!Μπράβο Χριστόδουλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ'ευχαριστω Φωτη και ευχομαι τετοια"μεγαλεια"να ζησουμε ολοι φετος,καθενας στην περιοχη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκεί που έλεγα ειναι νωρίς για τον χειμώνα βλέποντας τις φωτογραφίες άρχισα να γίνομαι ανυπόμονος διότι κατι τετοια τοπία τα οποία ειναι πανέμορφα μου ξυπνούν πολλές καλές αναμνήσεις.Να'σαι καλά Χριστοδουλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χριστόδουλε, ωραίες οι φωτό. Ανάρτησε, αν έχεις, και από εκείνο το δυνατό Δεκεμβριανό χιόνι που είχε αποκλείσει την περιοχή σου περίπου 5-6 χρόνια πριν. Πότε ακριβώς ήταν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δημητρη,παντα μολις μπαινει ο Νοεμβρης,αρχιζει και μας πιανει μια εντονη ανυπομονησια, για το πρωτο χιονι,που εγω προσωπικα παροτι το γευομαι καθε χρονο,δεν το χορτασα ποτε.Χρηστο το χιονι που λες ειναι πριν 6 χρονια.Ψαχνω να βρω μια φωτογραφια που ενα πελωριο"κυμα"χιονιου,σκεπασε μια δεξαμενη 10 τονων( υψους 3.40 μετρα) που εψαχνα να την βρω!!!Κοντα στις 70 ωρες χιονοθυελα(68)φιλε μου ειχαμε με το ρεκορ 10ετιας να το κατεχει το διαστημα 31/12/15-3/1/16,με 72 ωρες χιονοθυελα.Το απολυτο ρεκορ που εχω ζησει,ειναι 116 ωρες χιονοθυελας το 1981,,οπου και εχω υποσχεθει να γραψω ορισμενες ομορφες ιστοριες.Ο χειμωνας ειναι μπροστα μας.Καλημερα σε ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όμορφα χιόνια έχουμε δει εκεί στα μέρη μας! Θυμάμαι κι εγώ πιστιρικάς στις Θεσπιές κάτι λίγες φορές που είχα τύχει στο χωριό!....
    Μας έφτιαξες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαυρομματι,Θεσπιες,Λεονταρι,Ασκρη και αλλα χωρια εκει γυρω στην ανατολικη μερια του Ελικωνα και ειδικα αναμεσα στα δυο πρωτα,εκει στον Ελαφοκαμπο(απο τα πολλα ελαφια παλαιοτερα)το τι"φτιαχνει"εκει περα δεν περιγραφεται.Μονο να εισαι εκει να χαζευεις.Αν δεν το δεις,δεν το καταλαβαινεις.Τα καλυτερα επονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή