Ανθρώπων έργα και της φύσης ομορφιές!

Γεφύρι Κλειδωνιάβιστας (Βοϊδομάτη). Φωτ. Επαμεινώνδας Ζιακόπουλος

6 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία φωτογραφία,σε ταξιδεύει μακριά......!Το μελτέμι συνεχίζει κ μας ταλαιπωρεί ευχάριστα, καλό βράδυ σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Φθινόπωρο είναι ωραία σε τέτοια μερη όπως της φωτογραφίας!
    Κι όμως βρέχει σιγανά εδω και ένα πεντάλεπτο στο χωριό μου.Πριν μία ώρα περίπου έβλεπα λάμψεις αστραπων στη βόρεια ΒΔ πλευρά απο εμένα,ήταν φαίνεται απο καταιγίδα της Μακεδονίας,απολάμβανα το θέαμα αλλα δεν περίμενα κατι.Για λιγο σήκωσε ενα μέτριο Δ ανεμο που μύρισε για λιγο βρεγμένο χώμα.Δεν είναι κατι σημαντικό αλλά είπαμε,τα ανέλπιστα είναι ωραία.
    Η βροχούλα τώρα σταμάτησε.Σταματησε και ο αέρας.Επικρατει σχετική κουφόβραση,απο πανω έχει συννεφιά που με κάνει να μυριζομαι για νυχτερινά πραγματάκια έστω και ασθενή.Καλη σας νύχτα!
    Γιώργος Νομή Τρικάλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στα Γιάννενα βρέχει κάθε απόγευμα, οπότε η αστάθεια δεν περιορίζεται μόνο στις ορεινότερες περιοχές. Πότε θα σταματήσουν αυτές οι απογευματινές μπόρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φέτος το κανονικό καλοκαίρι ήταν για μια εβδομάδα, από τέλος Ιουλίου με αρχές Αυγούστου.

      Διαγραφή
  4. Με.ολο το σεβασμο μου στην παρεα για το καλοκαιρι εχω την αποψη οτι ειναι οπως το βλεπει ο καθ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σα να μη πέρασε μία μέρα μετά από τις πρόσφατες βροχές για τα δυτικά κεντρικά κ βόρεια τουλάχιστον.
    Στην περιοχή μου την Αιτωλοακαρνανία κάθε μέρα έχουμε φλερτ με 36ρια(από αύριο κ πιο πολύ) κ θα έχουμε για πολύ καιρό ακόμα από ότι φαίνεται καθώς μετά από ένα μικρό διάλειμμα στο προσεχές διάστημα,από τίς 21 τού μήνα η έντονη ζέστη με το καυτό μελτέμι θα συνεχιστεί.
    Το ίδιο μου μεταφέρουν φίλοι κ συγγενείς από Άρτα Θεσσαλία κ Πιερία καθώς πέραν της παρατεταμένης ζέστης τους έχει "τσακίσει" κ η υγρασία.
    Τι να κάνουμε έτσι είναι το ελληνικό καλοκαιράκι στα ενδότερα, υπομονή κάνα μήνα κ που θα πάει....θα δροσίσει κ σε εμάς (αρχίζει κ κουράζει θα έλεγα σταδιακά).
    Καλή Παναγιά σε όλο τον κόσμο κ μακάρι όλα να πάρουν τη σωστή τη Ρότα.
    Υγεία πάνω από όλα κ καλή συνέχεια διακοπών, είτε σε όμορφα βουνά, είτε σε γαλανά νερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή