Πανηγύρια δεν είχε κι εμείς πήραμε τα βουνά!

Βόρεια Πίνδος , 15-8-2020, Φωτ. Επαμεινώνδας Ζιακόπουλος  



Σμόλικας, 15-8-2020. Φωτ. Επαμεινώνδας Ζιακόπουλος

Κάμενικ, 15-8-2020. Φωτ. Επαμεινώνδας Ζιακόπουλος

Η Γκαμήλα, η Κόνιτσα, ο Αώος και η αφεντιά μου, 15-8-2020. Φωτ. Επαμεινώνδας Ζιακόπουλος  
Χρόνια Πολλά, φίλοι μου!

9 σχόλια:

  1. Τι ομορφια ειναι αυτη ΘΕΕ ΜΟΥ!!ΒΟΥΝΑ οι γιγαντες της γης και οι κορυφες τους.λιγο.ποιο κοντα στον απεραντο ουρανο Κυριε ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ συγχαρητηρια Η θαλασσα ειναι αλλο πραγμα και αποκτα ομορφια μονο οταν την αγκαλιαζει η στερια αλλοιως ειναι πολυ μονοτονη Σημερα μερα μεγαλης.γιορτης.αλλα.και μελαγχολιας με ολα αυτα που συμβαινουν αλλα τελος.παντων ετσι ειναι η.ζωη μας δυσκολη αλλα.μικρη -πανεμορφη-ΜΟΝΑΔΙΚΗ!!!@ Χριστοδουλε πολυ.σωστα και.ομορφα αυτα που γραφεις στο σχολιο σου Χρονια πολλα.με.υγεια και γαληνη στην οικογενεια σου Αν πας.ΕΛΛΙΚΩΝΑ.βαλε.και καμια φωτο με τα καταπρασινα δαση του ετσι για να δροσιστουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανως προκειται για τη γνωστη μας μολόχα (μαλάχη η αγρία),η οποια εκει πανω εξακολουθει να ανθιζει.Η γωνια ληψης της κορυφης του Σμολικα (τριγωνικη) τελεια.Ευχαριστουμε Επαμεινωνδα.
    Π.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες ουσες
    Η Παναγία βοήθεια κ σκέπη πάντοτε σε όλους
    Κώστας Αθήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την πολλή ζέστη και αυξημένη υγρασία που είχαμε εχθές,εκτόπισε σήμερα ο δυνατός βοριάς που μας χάρισε ανάσες δροσιάς.
    28 βαθμούς είχαμε σήμερα στο χωριό μου και χαμηλά ποσοστά υγρασίας.
    Φίλε Αργύρη προς το παρόν σειρά έχει να τρυγηθουν οι ποικιλίες,μετά μια εβδομάδα απόδρασης στην ορεινή Αργιθεα και πριν κόψουμε τα άσπρα σταφύλια ίσως ανέβω Ελικώνα,εκτός βέβαια αν δεχτώ πρόταση απρόοπτα, οπότε...
    Οι φωτογραφίες του Επαμεινώνδα είναι υπέροχες και σε ταξιδευου,εγώ διαλέγω ως καλύτερη αυτή με τον δάσκαλο.
    Καλό βράδυ σε όλους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ομορφες φωτογραφιες και ομορφες βολτες, παντα τετοια !!!

    the Sailor.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για την ηλικια σας φτάσατε αρκετά ψηλά κ.Ζιακοπουλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκόπικρο το σχόλιό σου, συνονόματε!
      Πάντως, το εκλάμβάνω ως καλό σε σχέση με αυτό που μου είπε κάποτε μια κυρία 80 και πλέον ετών: "Με σας στην τηλεόραση να λέτε τον καιρό μεγαλώσαμε, κ. Ζιακόπουλε!"
      Καλημέρα σε όλους.

      Διαγραφή
    2. Θεικό κύριε Δημήτρη! Εριξα πραγματικά τρελό γέλιο με αυτό το σχόλιο! (Δεν ξέρω και πως να βάλω emoticons με γέλια παναθεμά με....)

      Διαγραφή
  7. Φιλε Nakiosjim θεωρω καθε σχολιο για.την ηλικια του καθενος λαθος και ακομψο Υπαρχουν νεοι γεροι και γεροι νεοιΕγω ειμαι 64 και η ψυχουλα μου ειναι παιδικη και αυτο με βοηθα και σωματικα Ολοι θα γερασουμε αργα η γρηγορα.και δεν πρεπει να το αναφερουμε συνεχεια αλλωστε.τα γλυκα νειατα μια φορα μας.τιμουν με την παρουσια τους ΦΙΛΕ
    ΜΟΥ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ!!@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή