ΕΥΧΕΣ!

Καλή χρονιά, φίλοι μου, με υγεία και προκοπή. Μακάρι ο καινούργιος χρόνος να φέρει σε όλους τους Έλληνες λιγότερη φτώχεια και περισσότερη ψυχική ηρεμία, λιγότερη γκρίνια και περισσότερα χαμόγελα, λιγότερη υποκρισία και περισσότερη ανθρωπιά και βέβαια βροχές και χιόνια όσες και όσα πρέπει στην ώρα τους. 

39 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά Δάσκαλε! Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και ευτυχισμένο το νέο έτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή χρονιά Κ.Ζιακοπουλε και σε όλο το blog με υγεία να χαίρεστε ότι αγαπάτε.Χαρα και ευτυχία και κυρίως ανθρωπιά...ας προσπαθήσουμε όλοι μας να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και τα καλύτερα θα έρθουν.Εχουμε και αυτόν τον Αμερικανό(gfs) μπαίνοντας ο χρόνος να μας κάνει πλάκα και να τάζει...Καλή Χρονιά!!Γιαννης-Χαλκιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υγεια πάνω από όλα,χαρά, ευτυχία και αγάπη σε ολους-ες και προπάντων στον αγαπητό οικοδεσπότη του παρόντος βηματος που μας χαρίζει απλόχερα την σοφια του και ανέχεται τις ιδιοτροπίες μας.
    Καλή χρονιά να έχουμε και του χρόνου στο μέτρο που λένε οι βλάχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια σάς πολλά με υγεία, καλή χρονιά κύριε Δημήτρη σέ εσάς και σε όλους τούς φίλους και φίλες τής σελίδας σάς 🙂🙂 Σταύρος Παυλόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή και Ευλογημένη χρονιά κύριε Ζιακόπουλε σε σάς και στην οικογένεια σας!! Καλή και Ευλογημένη χρονιά και σε όλους τους φίλους του μπλογκ και στις οικογένειές σας! Εύχομαι Υγεία.. Αγάπη και Ελπίδα! Επίσης εύχομαι καλά φαινόμενα.. Οι εορτάζοντες-ζουσες να χαίρεστε την ονομαστική σας εορτή μιάς και ξημερώνει του Μεγάλου Βασιλείου! Χριστός και η Παναγιά μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρόνια πολλά υγεία και ηρεμία σε όλους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή χρονιά στον οικοδεσπότη και σε όλους τους φίλους του blog.
    Σπύρος, Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή Χρονιά κύριε Ζιακόπουλε και σε όλο το blog φυσικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλή χρονιά με υγεία για κάθε σπιτικό Καιρικά εύχομαι η νέα χρονιά που μπαίνει να φέρει και τα πολυπόθητα χιόνια εκεί που πρέπει κ να μη συνεχισθεί η ανωμαλία των χιονιών στας Μυκονους και Ανδρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλή χρονιά σε όλες και όλους τους επισκέπτες αυτού του blog και πρώτα απ' όλα στον οικοδεσπότη του, Δημήτρη Ζιακόπουλο. Χρόνια πολλά και στον Βασίλη Πανάκογλου για την ονομαστική του εορτή, αλλά και στους Γιώργο Λαμέρα, Χρήστο Κομπορόζο, Γιώργο από Τρίκαλα, τον φίλο από Καρδίτσα, τον Βαγγέλη από Κηφισιά και άλλα παιδιά που ξεχνάω τώρα, αλλά έγραφαν εδώ κάποια εποχή. Μακάρι το 2023 να τους φέρει και πάλι στην παρέα, που μεγαλώνει, αλλά και παραμένει πάντα νέα, καθώς με την ανταλλαγή γνώσεων και απόψεων μαθαίνουμε συνεχώς καινούρια πράγματα.

    Χρόνια πολλά και στο παρόν blog, λοιπόν, αυτό το μικρό σχολείο στον απέραντο κόσμο του διαδικτύου. Και σαν μαθητές κι εμείς, κάποιοι, κάποιες φορές μπορεί να μην ακούμε τον δάσκαλο μας, να τον εκνευρίζουμε κιόλας, να τσακωνόμαστε ενίοτε και με τους συμμαθητές μας, αλλά όλα αυτά δεν σημαίνουν ότι δεν τους εκτιμάμε, δεν τους σεβόμαστε, δεν τους αγαπάμε. Απλά, οι άνθρωποι είμαστε διαφορετικοί, όμως, αυτό είναι που δίνει και χρώμα στη ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλή χρονιά Δάσκαλε.Τις καλύτερες ευχές από καρδιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Νικόλαος Παντελικίζης1 Ιανουαρίου 2023 στις 9:04 π.μ.

    Καλή χρονιά κύριε Ζιακόπουλε! Ευτυχισμένο και με υγεία και χαρές το 2023!
    Ευχές πολλές σε όλους τους φίλους του μπλόκ! Όσα ακριβώς εύχεστε,τα ευχόμαστε και εμείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρόνια Πολλά στον Βασίλη Πανάκογλου, τον Βασίλη Χαλά και σε όσους φίλους του μπλογκ έχουν σήμερα την ονομαστική τους γιορτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστουμε δασκαλε.Καλή χρονιά να έχουμε.

      Διαγραφή
    2. Σας ευχαριστώ πολύ κύριε Ζιακοπουλε και λοιποί φίλοι. Υγεία και καλή χρονιά σε σας και τις οικογένειές σας!!

      Διαγραφή
  14. Καλή χρονιά κύριε Ζιακόπουλε να είστε πάντα καλά,να μας δίνετε τα φώτα σας και να συνεχίσετε να μας μαθαίνετε καινούργια πράγματα για τον καιρό και όχι μόνο.καλη χρόνια και χρόνια πολλά σε όλους τους φίλους!
    Χρήστος Αιγιάλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλημέρα,καλό μήνα και καλή χρονιά σε όλους .Δάσκαλε ανταποδίδω τις ευχές σου.Πολύχρονοι ο Βασίλης Χαλάς και ο Βασίλης Πανάκογλου.Αυτό για τα Θεοφάνια και τον Αγιάννη........λάκισε ;-===========Π.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αβεβαιότης αβεβαιοτήτων, τα πάντα αβεβαιότης!

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ πολύ.καλη Χρόνια να εχουμε!!

      Διαγραφή
  16. Καλη χρονια δασκαλε και σε ολους τους φιλους! Υγεια και χαμογελα!
    Χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χρονια πολλα κ ευλογημενα καλή χρονια στον Δάσκαλο κ σε ολους τους φιλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους με υγεία, αγάπη και ευτυχία εύχομαι από την ηλιόλουστη και ανοιξιάτικη και σήμερα Ξάνθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλησπέρα καλη χρόνια από την ηλιόλουστη Στοκχόλμη .Θερμοκρασία τώρα λίγο μετά τη μια το μεσημέρι 1c.Από Τρίτη και μετά επιστρέφει ο ολικός παγετός .Μάκης Στοκχόλμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μια καλύτερη χρονιά έρχεται για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Χρόνια Πολλά σε όλη την παρέα! Για να μελετάς τα φυσικά φαινόμενα, πρώτα αγαπάς τη φύση. Βεβαίως βεβαίως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. NW Pindos
    Καλή χρονιά, χρόνια πολλά στους εορτάζοντες με υγεία! Νομίζω ότι πάμε σε κλασική χειμερινή μεταβολή του καιρού από τις 10 Ιανουαρίου και μετά σύμφωνα με μακροπρόθεσμες που παρακολουθώ. Αναφέρομαι σε μακροπρόθεσμες προβλέψεις οι οποίες, στατιστικά τουλάχιστον, με βάση παρατηρήσεις ετών, πιάνουν την τάση του καιρού σε ικανοποιητικό ποσοστό. Δεν ξέρω αν η αλλαγή θα επηρεάσει πρώτα τα ανατολικά προσήνεμα και εν συνεχεία τα Δ ΒΔ ή αντιστρόφως (έχουμε ένα θέμα εδώ) αλλά κάποια στιγμή η κατάσταση θα αποκτήσει πιο γενικευμένα χαρακτηριστικά και για αρκετό χρονικό διάστημα. Ίσως και οι σημερινές ευχές του Δασκάλου για καλή χρονιά, αλλά και για βροχές και χιόνια όσα πρέπει και στην ώρα τους να σημαίνουν ότι πλησιάζει η ώρα αλλαγής του σκηνικού του καιρού! Νομίζω ότι θα επιβεβαιωθεί και η χθεσινή πρόβλεψη του Φώτη! Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις ενημερώσεις των επόμενων ημερών. Καλή χρονιά και πάλι με υγεία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πολλές ευχές σε όλους για υγεία και πνευματική διαύγεια, χρόνια καλά, δημιουργικά και ποιοτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χρόνια πολλά με υγεία και ειρήνη σε όλους! Να είστε πάντα γερός και δυνατός κύριε Ζιακόπουλε να μας διδάσκεται για τον καιρό που όλοι εδώ μέσα στο blog αγαπάμε! Ευχές για χιόνια πολλά το γρηγορότερα από το ιστορικό Παγγαίο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά με υγεία, αγάπη, χαμόγελα, υπονομή, ανθρωπιά! Μακάρι να αλλάξει το καιρικό σκηνικό και να δούμε βροχές και χιόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Χρόνια πολλά και καλή χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Χρόνια πολλά και Καλή χρονιά με υγεία. Το τελευταίο θεωρώ είναι το σημαντικότερο και το λέω γιατί για μένα προσωπικά είναι η τρίτη πρωτοχρονιά χωρίς την κόρη μου που πάλεψε μέχρι τέλους πολύ γενναία μια πολύ βαριά νόσο των πνευμόνων. Για αυτό εκτιμήσετε κάθε στιγμή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ζήσετε, να τη θυμόσαστε. Και για μένα ήταν η τέταρτη Πρωτοχρονιά χωρίς τον πατέρα μου, που "έφυγε" επίσης από καρκίνο του πνεύμονα, παραμονές του 2020. Και μπορεί να μην είναι το ίδιο, αλλά καταλαβαίνω την ψυχική δύναμη που χρειάζεται κάποιος που έχει βιώσει απώλεια, ειδικά τέτοιες μέρες. Να είστε πάντα δυνατός.

      Διαγραφή
  27. Αυτό που αναφέρεις φίλε μετεοράκια αποτελεί βάναυση διασάλευση της φυσικής τάξης στο ανθρώπινο πεδίο,γι αυτό και διαχείρισή της θέλει περίσσιο ψυχικό σθένος.Έχω παιδιά και όταν το διάβασα , συγκλονίστικα .Εύχομαι να βρίσκεις κάποιες διεξόδους γαλήνευσης.-==========Π.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Χρόνια πολλά με υγεία στον φίλο Βασίλη Πανάκογλου κ στον Βασίλη Χαλα.
    Καλή χρονιά και πάλι σε όλους.
    Δεν έχουν διαφοροποιηθεί τα στοιχεία γιά όσους ενδιαφέρονται σε αυτά πού λέγαμε γιά την εξέλιξη τού καιρού από τού Αι Γιαννιού και μετά.
    Γιά λεπτομέρειες είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. "Kοκκίνισε" η Ελλάδα φέτος τον Δεκέμβριο, που ήταν ο θερμότερος από τον μέσο όρο της δεκαετίας 2010-2019 κατά 2 βαθμούς (Αιγαίο) ως 2,6β. (Μακεδονία, Θράκη), σύμφωνα με το meteo.gr. Στα υπόλοιπα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας οι θετικές αποκλίσεις ήταν μεταξύ 2,2 και 2,4 βαθμών. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε Κέρκυρα, Φλώρινα και Γιάννενα καταγράφηκαν υψηλότερες θερμοκρασίες από τις μέσες κλιματικές τιμές σε 29, 28 και 27 μέρες αντίστοιχα. Μάλιστα, η Φλώρινα βίωσε και +20άρι, δηλαδή, θερμοκρασία κατά 14,5 βαθμούς υψηλότερη από τον μέσο όρο της για τον Δεκέμβριο.

    Δεν ήταν, όμως, ο θερμότερος Δεκέμβριος μόνο για την Ελλάδα στο σύνολο της, αλλά και για κάθε διαμέρισμα ξεχωριστά, με εξαίρεση τη Θεσσαλία, που και το 2020 βίωσε έναν αντίστοιχα ζεστό μήνα (+0,1β. σε σχέση με τον φετινό). Ζεστασιά και θαλπωρή... Αστειεύομαι, μην βαράτε...
    https://www.meteo.gr/article_view.cfm?entryID=2566

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καλή χρονιά σε όλους τους φίλους του Blog με υγεία πάνω από όλα.Ας ελπίσουμε ο καιρός να ευθυγραμμιστεί με το ημερολόγιο γιατί αν καθυστερήσει κι άλλο προβλέπονται σημαντικές καταστροφές στις καλλιέργειες καθώς τα φυτά και τα δέντρα θα πάθουν "κρίση ταυτότητας".Εγώ προσωπικά εύχομαι να αυξηθεί ο υετός σε πρώτη φάση σε όλη τη χώρα και σε δεύτερο χρόνο να έρθει και το όποιο χιόνι κάπου ..Χρόνια πολλά και στον δάσκαλο της καρδιάς μας που μας ενημερώνει έγκαιρα και μοιράζεται τις πολλές γνώσεις του στα μετεωρολογικά και όχι μόνο..Ρουμελιώτης Βασίλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ, Βασίλη.
      Χρόνια πολλά για τη γιορτή σου και καλή χρονιά!

      Διαγραφή
  31. Καλή χρονιά κ Ζιακόπουλε.
    Υγεία σε όλους και καιρικές συγκινήσεις με οσο γίνεται λιγότερες φυσικές καταστροφές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή