Όσοι πιστοί προσέλθετε...


 Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους

12 σχόλια:

  1. Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. Καλή επιτυχία στις εργασίες της εκδήλωσης, Δάσκαλε. Ελπίζουμε να σας δούμε στο Youtube, ένεκα της αποστάσεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα και καλή εβδομάδα, καλή επιτυχία δάσκαλε στην εκδήλωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το να σε καλεί το εμβληματικό "Θέατρο Τέχνης" σε εκδήλωση για την κλιματική κρίση είναι πραγματικά θετικά ......υπερβατικό!. Συγχαρητήρια στους συντελεστές.
    Τώρα , ένας προβληματισμός ως προς τον τίτλο "όσοι πιστοί......". Μήπως θα μπορούσε να ήταν : "όσοι άπιστοι προσέλθετε" (μη αποκλειομένων βεβαίως και των πιστών) , συμφώνως προς το : "Ουκ ήλθον καλέσαι δικαίους,αλλά αμαρτωλούς εις μετάνοιαν ". --------========Π.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ θα το θέλαμε κύριε Ζιακόπουλε!! Είναι μακριά η Αθήνα!! Μακάρι να έρθετε και κάπου εδώ κοντά όπως στην Θεσσαλονίκη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή επιτυχία κύριε Ζιακόπουλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι ανεβάστε το γιατί δεν θα μπορέσουμε να σας δούμε από κοντά λόγω αποστασης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα καλή επιτυχία!!! Κρίμα που δυστυχώς εμείς που βρισκόμαστε σε άλλες πόλεις πέρα από την Αθήνα δεν μπορουμε να παρευρεθούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λυπάμαι πολύ που ακολουθείτε ακόμη συστημικά μονοπάτια κ.Ζιακόπουλε, με την τόση εμπειρία σας πάνω στον καιρό και απορώ πως συναγελάζεστε με κύκλους, που το μονο τους ενδιαφέρον είναι να ληστεύουν τον πληθυσμό, με υπερβολικές αν θέλετε και απίθανες κρίσεις περί του κλίματος και να οριοθετούν φασιστικές μεθόδους στην καθημερινότητά μας. Ηδη πολλοί επιστήμονες έχουν δει τον μύθο που παίζεται πέριξ των αφηγημάτων αυτών και διαχωρίζουν την θέση τους. Ευχομαι σε σας και την οικογένειά σας καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές και παρά τις διαφωνίες μου, σας θεωρώ κορυφή της μεγάλης των μετεωρολόγων σχολής στην Ελλάδα, που δυστυχώς στο σήμερα είναι πάρα πολύ μικρή και αναιμική!
    Νικ. Νικ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aν και συμφωνώ με αρκετά από όσα γράφεις, νομίζω ότι ο κ. Ζιακόπουλος είναι και δίκαιος και έντιμος, παρά τις διαφωνίες που έχω κι εγώ μαζί του κάποιες φορές. Σωστή είναι, εξάλλου, και η επισήμανση τους ότι οι χώρες που βασίζουν την οικονομία τους στα ορυκτά καύσιμα δεν έχουν κάνει την παραμικρή υποχώρηση στις εκκλήσεις να μειώσουν, έστω, την εξάρτηση τους από αυτά. Και αν μη τι άλλο, τα ορυκτά καύσιμα δηλητηριάζουν το περιβάλλον, ανεξάρτητα από τις όποιες επιπτώσεις τους στο κλίμα.

      Διαγραφή
  9. Το μόνο που μου έρχεται να σχολιάσω επί της ανωτέρω αναρτήσεως του Νικ. Νικ. είναι να συγχαρώ τον διαχειριστή για τη δημοσίευσή της. ---====Π.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό που θέλω να σχολιάσω εγώ είναι ότι στην διάσκεψη για το κλίμα (COP28), που γίνεται στο Ντουμπάι και απόψε τελειώνει, ο πρόεδρός της όπως και ο οικοδεσπότης της είναι πολίτες χωρών που πουλούν ορυκτά καύσιμα και μαζί με καμιά 15αριά αντιπροσώπους άλλων χωρών που κάνουν την ίδια δουλειά αρνούνται να συμφωνήσουν σε ένα κείμενο που να αναφέρει ημερομηνία λήξης στη χρήση των ορυκτών καυσίμων.
    Αυτά για τα περί απίθανων κρίσεων και φασιστικών μεθόδων...
    Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή