Ευχές για τον καινούργιο χρόνο

Χριστουγεννιάτικος παιδότοπος Δήμου Κηφισιάς, 29-12-2016. Φωτ. Γιώργος Λαμέρας

Εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να φέρει τις βροχές που χρειαζόμαστε και κυρίως τα χιόνια που εκτός των άλλων μας κάνουν να νοιώθουμε έστω και για λίγο σαν τα παιδιά.

Εύχομαι εμείς οι Έλληνες να βρούμε τη χαμένη μας αξιοπρέπεια και την αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα στηριζόμενοι στις δυνάμεις μας.

Εύχομαι να βρεθεί επιτέλους ένας ηγέτης για αυτή τη χώρα που θα υποσχεθεί μόνο «μόχθο, δάκρυα και ιδρώτα», αλλά θα δώσει ελπίδα στους πολίτες της.

Εύχομαι, τέλος, στον καθένα και στην καθεμιά σας υγεία, χαρά και προκοπή.


Δ. Ζιακόπουλος

13 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους τους φίλους αυτου του μπλογκ.Καλή χρονια κ.Ζιακοπουλε και να μας βοηθάτε να μαθαίνουμε κι εμείς τον καιρό και τα μυστικά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το τρίτο, ...χλωμό το βλέπω. Καλή χρονιά, με υγεία και δημιουργικότητα κ.Ζιακόπουλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά Κύριε Δημήτρη. Υγεία σωματική και πνευματική σε εσάς και όλον τον κόσμο. Αλέξανδρος Μήτσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΆ κ. Ζιακόπουλε! Να χαίρεστε τους δικούς σας ανθρώπους και οι ευχές σας να γίνουν πραγματικότητα. Ι.ΔΑΜΙΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρονια πολλα και καλη χρονια κ.Ζιακοπουλε,ευχαριστουμε για την ενημερωση που μας προσφερετε ολα αυτα τα χρονια! (Απο τα δελτια καιρου για τους αγροτες, εως και σημερα), τιμη μας που σας γνωρισαμε εστω και απο το γυαλι! Καλη χρονια σε ολο τον κοσμο και κυριως στους ανθρωπους που εγκατελειψαν την χωρα τους για ενα καλυτερο αυριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρονια πολλα καλη χρονια με υγεια σε ολους και ψυχικη αναταση.Κυριε Ζιακοπουλε ευχαριστουμε για τις καιρικες πληροφοριες που μας παρεχετε τοσα χρονια,Γιαννης Κωνσταντινιδης απο Καρδιτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρονια πολλα και καλη Χρονια κ.Ζιακοπουλε. Υγεια και ευτυχια στην οικογενεια σας και συνεχιστε με τον ιδιο ζηλο να μας ενημερωνετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή χρονιά και χρόνια πολλά κύριε Ζιακοπουλε!!! Χρονια πολλά και καλή χρονιά σε όλων των κόσμο... Εύχομαι υγεία πάνω από όλα.. Και ότι άλλο επιθυμείτε!! Πιστεύω σε λίγες μέρες θα μιλάμε για όντως για Ιστορικούς χιονιαδες!!! Όσο για τον ηγέτη.. Όλοι τους δεν έχουν τον Θεό τους... Άλλος θα έρθει και θα είναι ηγέτης.. Αλλά θα μεσολαβησουν πολλά και άσχημα μέχρι τότε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλή και εποικοδομητική χρονιά κ. Ζιακόπουλε! Θερμές ευχαριστίες για τη συνεχή και κατανοητή καιρική ενημέρωση που προσφέρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Xρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους τους φίλους του κλίματος και του καιρού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρονια πολλα και καλα κ.Δημητρη....
    Με υγεια και υπομονες στο 2017 και καλες, δημιουργικες και παραστατικες προγνωσεις....
    Κωστας Αλεξανδρης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ, Κώστα και λοιποί φίλοι. Εύχομαι να είναι καλή για όλους μας αυτή η χρονιά.
      Υ.Γ. Κώστα, διαβίβασε σε παρακαλώ στα παιδιά του Snowreport Forum την ευχή μου η καινούργια χρονιά να τους φέρει υγεία, χαρά, χιόνια και περισσοτερη υπομονή!

      Διαγραφή