Όταν κοιτάς από ψηλά, μοιάζει η γη με ζωγραφιά…

Απογευματινή εικόνα μέρους της Χαλκιδικής από αεροπλάνο. 
Η φωτογραφία είναι της αδελφής του Δημήτρη Νάκου, την οποία ευχαριστούμε
και της ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά. 
Ευχαριστούμε βέβαια και τον Δημήτρη που μας την έστειλε.

5 σχόλια:

  1. Ωραια εικονα!Ο χιονισμενος καμπος μεχρι τη θαλασσα!Καπως ετσι θα φενεται και ο Θεσσαλικος καμπος απο ψηλα,χωρις βεβαια τη θαλασσα διπλα.Ευχαριστουμε λοιπον τον Δημητρη και την αδελφη του που την εστειλαν!
    Να πω οτι αυτη την ωρα ο σταθμος στην Καρδιτσα δηχνει -13β.στο Περτουλι -12,στα Τρικαλα -2β.Καλα στο Περτουλι φανταζει φυσιολογικο.Αν στην Καρδιτσα δηχνει κανονικα ο σταθμος σημαινει οτι 1ον.ισχυει οτι επειδη ο σταθμος στα Τρικαλα ειναι πανω σε λοφο δηχνει πιο ηπιες θερμ.παγετου ξαστεριας,και 2ον.ζουμε περιπου μερες Δεκεμβριου 2001 η Αριαδνης μετα το καλο χιονι που ξαστερωσε.Καποιος που να ξερει καλυτερα τι γινεται ας μας πει τη γνωμη του!Παντως εδω στο χωριο μου και οχι μονο φυσικα ειναι ολα πετρα...
    Γιωργος Νομη Τρικαλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόλις γύρισα από έξω(1:00 μεσάνυχτα)κ νομίζω Γιώργο ότι η σημερινή κυρίως νύχτα όντως θυμίζει την Αριάδνη για πολλές περιοχές της χώρας.
      -2β αυτή την ώρα στο κέντρο της πόλης του Αγρινίου κ -4β στα πιο ανοιχτά τμήματα!
      Εντωμεταξύ έχει πέσει φοβερή πάχνη σε όλες τις επιφάνειες κ τα αυτοκίνητα με αποτέλεσμα τα πράγματα να έχουν γίνει επικίνδυνα ενώ μαζί κ με την υγρασία που έχει η αίσθηση δεν περιγράφεται.
      Προσωπικά πιστεύω ότι σήμερα είναι από τις πιο παγωμένες νύχτες των τελευταίων ετών,ενώ την Τρίτη το πρωΐ ίσως σπάσουν κ ρεκόρ σε περιοχές που θα κυριαρχήσει η ξαστεριά.

      Διαγραφή
  2. Εχθές το πρωί είχε στο χωριό μου -3 και -5 Στον κάμπο,σήμερα είχε-5 στο χωριό μου και-7 στον καμπο,όταν στο ορειο χωριο Ελικωνας(ζερικι υψ.850)όπως βλέπω στον σταθμό εκεί,το πρωί κατέβηκε στους-14.1. Πάχνη είχαμε και εμείς παρα πολυ και φυσικά στον κάμπο είχε πολύ ομίχλη .Καλημέρα σε ολους.Φωτη σου εύχομαι να είσαι Πολύχρονος, να χαίρεσαι την οικογένειά σου και πάντα με υγεία και αγάπη.Να συνεχίσεις να κάνεις τις όμορφες και στοχευμένες αναλύσεις.Χρονια πολλά σε όλους-ες γιορτάζουν σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Χριστόδουλε να σαι κ εσύ καλά κ καλή χρονιά να έχουμε με χιόνια πολλά!

      Διαγραφή
  3. Στην εικόνα φαίνεται η Νέα Ηράκλεια και στο βάθος η Νέα Καλλικράτεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή