Βροχές τοπικές και σύντομες και ενισχυμένοι δυτικών διευθύνσεων άνεμοι


Ψυχρό μέτωπο που εκτείνεται από τα Β. Βαλκάνια ως την κεντρική Μεσόγειο κινείται Α-ΒΑ και το νέο εικοσιτετράωρο (Παρασκευή) θα προκαλέσει πρόσκαιρες βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και το Α. Αιγαίο. Με το πέρασμα του μετώπου από την περιοχή μας, οι άνεμοι θα στραφούν σε Δ-ΒΔ με ένταση ως τα 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα πέσει λίγο στις Β-ΒΔ περιοχές της χώρας. Το Σάββατο (31/11), τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται κυρίως μετά το μεσημέρι στα δυτικά, τα βόρεια και το Α-ΒΑ Αιγαίο. Οι άνεμοι θα πνέουν ΝΔ έως ΒΔ 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά. Την Κυριακή (1/12), τα νέα στοιχεία στην εξέλιξη του καιρού θα είναι η επικράτηση Β-ΒΑ ανέμων εντάσεως ως τα 6 μποφόρ και η πτώση της θερμοκρασίας η οποία στην κεντρική και κυρίως στη Β-ΒΑ Ελλάδα θα είναι αισθητή. Κατά τα άλλα, τοπικές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν το πρωί στα ανατολικά και τα νότια. Τη Δευτέρα (2/12), ο καιρός θα είναι γενικά βελτιωμένος. Εξαίρεση θα αποτελέσει η Δ-ΒΔ Ελλάδα, όπου θα βρέξει κυρίως μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά ΒΑ 4 με 6 μποφόρ και στα δυτικά Α-ΝΑ με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της. Την Τρίτη (3/12), βροχές αναμένονται στις δυτικές, κεντρικές και βόρειες περιοχές της χώρας καθώς και στο Β. Αιγαίο. Οι άνεμοι θα φθάσουν τα 6 μποφόρ.

Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019


ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29-11-2019

Βόρεια Ελλάδα:
Τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στην Α. Μακεδονία και τη Θράκη νωρίς το πρωί. Άνεμοι Δ-ΝΔ 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 7 έως 19 βαθμούς.

Δυτική Ελλάδα:
Τοπικές βροχές και καταιγίδες νωρίς το πρωί. Άνεμοι Δ-ΒΔ 5 με 7 μποφόρ με εξασθένηση. Θερμοκρασία από 9 έως 20 βαθμούς.

Υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα:
Πιθανές βροχές τοπικές και σύντομες το πρωί. Άνεμοι Δ 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 9 έως 22 βαθμούς.

Αιγαίο – Κρήτη – Δωδεκάνησα:
Τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στο Α. Αιγαίο τις πρωινές ώρες. Άνεμοι Δ-ΝΔ 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία από 12 έως 23 βαθμούς.

Αττική:
Μικρή πιθανότητα τοπικών βροχών το πρωί. Άνεμοι Δ 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 13 έως 21 βαθμούς.
 
Ν. Θεσσαλονίκης:
Λίγες νεφώσεις. Άνεμοι Δ 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 11 έως 19 βαθμούς.

44 σχόλια:

  1. Καλησπέρα σε όλη την παρέα του μπλογκ! Έρχεται ο Δεκέμβρης κ χειμωνιαζει σιγά σιγά για τα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tελικά μπορεί να μην οφειλόταν στους σύγχρονους ανθρώπους η εξαφάνιση των Νεάντερταλ, σύμφωνα με μία νέα επιστημονική έρευνα που δημοσιεύει ο Guardian. H επικρατέστερη θεωρία ήταν ότι οι Homo Sapiens εισέβαλαν πριν από 60 χιλιάδες χρόνια στην Ευρώπη από την Αφρική και οδήγησαν σταδιακά στον αφανισμό των Νεάντερταλ 40 χιλιάδες χρόνια πριν. Όταν, όμως, κατέφθασαν οι σύγχρονοι άνθρωποι, οι πληθυσμοί των Νεάντερταλ είχαν ήδη συρρικνωθεί και οι αιμομιξίες, αλλά και οι φυσικές μεταβολές στα ποσοστά γεννήσεων και θανάτων, αλλά και των δύο φύλων, μπορεί να σήμαναν το τέλος τους.

    Το συμπέρασμα είναι ότι δεν οφειλόταν στους σύγχρονους ανθρώπους η εξαφάνισή τους, αλλά οι Νεάντερταλ ήταν απλά άτυχοι. Κι αυτό διότι είχαν το ίδιο μυαλό με εμάς και είχαν αναπτύξει εξίσου σημαντικό πολιτισμό με πολύπλοκα πέτρινα εργαλεία και ωραίες τοιχογραφίες σε σπήλαια. Όταν έφτασαν οι σύγχρονοι άνθρωποι στην Ευρώπη οι Νεάντερταλ ήταν 10 με 70 χιλιάδες και άρχισαν να ζουν διασκορπισμένοι, απομονωμένοι, άρα ήταν και πιο ευάλωτοι για να πεθάνουν τελικά από έναν συνδυασμό αιμομιξιών, που επηρέασαν την καλή φυσική κατάσταση του πληθυσμού τους, με συνέπεια να μην έχουν ανθρώπους για να κυνηγούν και να προστατεύουν την τροφή και τα παιδιά.

    Η εξαφάνισή τους μπορεί να συνέβαινε έτσι κι αλλιώς, δεν είχε να κάνει με τον ανταγωνισμό, αλλά με τον κατακερματισμό των ενδιαιτημάτων. Οι Νεάντερταλ μπορεί να ήταν περιπλανώμενοι για χιλιάδες χρόνια, μέχρι που η κακή τους τύχη μείωσε τον πληθυσμό τους σε επίπεδα από τα οποία δεν υπήρχε επιστροφή. Οι επιστήμονες λένε ότι χρειάζονται, βέβαια, κι άλλες μελέτες πριν διώξουμε οριστικά τις "ενοχές των επιζώντων" (το συναίσθημα να έχει κάποιος τύψεις επειδή επέζησε από ένα γεγονός, ενώ άλλοι δεν τα κατάφεραν). Κι εγώ θα είχα πολλές τύψεις κι ενοχές, αν δεν άφηνα ελεύθερο το χταποδάκι που εικονίζεται στη δαντελένια ακρογιαλιά, μαζί με μία μεγάλη σακούλα και μία κομμένη πετονιά που μάζεψα από τα κρυστάλλινα νερά.
    https://www.theguardian.com/science/2019/nov/27/bad-luck-may-have-caused-neanderthals-extinction-study
    Βαγγέλης Σπανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πουωτο ειδες φιλε Αντωνη?δε βλεπεις τα χαλια τρεξιματα?θερμη εισβολη μαρτυρουν ολα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τουλάχιστον με το να υπάρχουν θερμές εισβολές συνεπάγεται συνήθως και με συστήματα που σημαίνει πως αποτρέπεται η έλλειψη βροχών ιδίως στην δυτική ελλάδα.

      ΚΑΡΔΙΤΣΑ

      Διαγραφή
  4. Φίλε Γιάννη,θα σού μιλήσω για Μυτιλήνη,από τη στιγμή που μας χτύπησε η κακοκαιρία του Γηρυόνη, άλλαξε κατά πολύ η ατμόσφαιρα στο νησί,και πολύ βροχή έπεσε για ώρες κ η θερμοκρασία επανήλθε σε ποιο φυσιολογικά επίπεδα,πιο πριν κυκλοφορούσαμε με κοντομανικα κ οι μεγαλύτεροι στην ηλικία λέγανε ότι είχε πάνω από δεκαετία να χτυπήσει τέτοιες θερμοκρασίες στο τρίτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.Απο την στιγμή που από Κυριακή θα έχουμε εναλλαγές βοριά κ νοτιά φαίνεται ότι κάτι αλλάζει,επιστημονικά θα απαντήσουν εκείνοι που έχουν τις γνώσεις,καλό βράδυ από Μυτιληνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και εκεί που τον έχουμε ξεγράψει που λέτε το χειμώνα και ετοιμαζόμαστε για την κηδεία του, εκεί προς τις Γιορτές, και βάφουμε τα αυγά για τα Πασχούγεννα, να κάνει λέει ένα ΜΠΡΑΦ η κυκλοφορία και να πλακώσουν κάτι απανωτά κρύα και χιονιάδες σ΄όλη τη χώρα, Γενάρη και Φλεβάρη σερί! Το καλύτερο! Γιατί το απρόσμενο έχει πάντοτε άλλη γλύκα. Άλλωστε, τα μακροπρόθεσμα μοντέλα είναι "μαχητά τεκμήρια", που λένε και οι νομικοί. Η στατιστική το ίδιο. Τα μερομήνια, καλά δεν το συζητάω, οι "διαισθήσεις" μας "έπεα πτερόεντα", οπότε... όλα παίζονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι φοβερος, είναι τρελος
      Λαμερας ο Θεός.
      Γειά σου ρε Γιώργο χιονοτρελαμενε..
      Κ γω μαζί σου.
      Κώστας

      Διαγραφή
    2. Ολοι αναφέρουμε βγάζοντας συμπεράσματα και σιγουριές πως θα γίνει το "τάδε" στον καιρό και τα λοιπά,βλέποντας μακροπρόθεσμες προβλέψεις,κοιτώντας την στατιστική,παρατηρώντας μερομήνια,λαμβάνοντας υπόψιν τις διαίσθησεις μας,αλλά ο καιρός δεν είναι ούτε ζωδια,ούτε άστρα και φλιτζάνι,ούτε προφητείες για να λέμε κάτι το οποίο μετά απο 1 μηνα να γίνεται ακριβώς.
      Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκάψουμε με το φτυάρι και να θάψουμε τον χειμώνα την ίδια στιγμή που δεν μπήκε ούτε καν ημερολογιακά.δεν ξέρει κανένας με λίγα λόγια τι θα επακολουθήσει.Ακόμα παίρνοντας το απαισιόδοξο για εμάς σενάριο(διοτι διαφοροι δεν θελουν ουτε καν να ακουν την λεξη χιονια)με το να μην πέσει φέτος τον χειμώνα ούτε νιφάδα τσακιστή στις ταράτσες μας αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε εκ των προτέρων την ίδια ώρα που ο καιρός δεν μπορεί να προβλεφθεί καλά-καλά ακόμα και μέσα σε 5 μέρες.αντιστοίχως και σε οποιοδήποτε μελλοντικό υποθετικό σενάριο όσο αφορά στην καιρική εξέλιξη.το ιδανικό σενάριο πάντως,να το φυλάξει το "ποθούμενο" ο καιρός για τις γιορτές των χριστουγέννων,και ας έχει τώρα ήπιο και γλυκό καιρό.
      Οι ελπίδες όπως και να΄χει παραμένουν ζωντανές περιμένοντας να μας τα επιφυλάξει ο καιρός αυτά που ζητάμε σβήνοντας όποιες γκρίνιες και μίρλες που κάθε χρόνο είναι παρουσες.
      ΚΑΡΔΙΤΣΑ

      Διαγραφή
  6. Θα αλλάξει που θα πάει δεν μπορεί να πάει έτσι υπομονή στους καιροφιλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενδέχεται να αλλάξει η κυκλοφορία και τον φλεβάρη(λέμε τώρα) η και καθόλου.
      όπως και να΄χει εμείς επιζητούμε το "ποθούμενο"(καταλαβαίνετε ολοι σας ποιό εννοώ)

      ΚΑΡΔΙΤΣΑ

      Διαγραφή
  7. Γιώργο τελικά μου πε η μάνα μου να στρωσουμε τα χάλια μας.. Οπότε τι να κάνω κ γω.. Τα χάλια του καιρού κ τα χαλιά του σπιτιού..
    Από βδομάδα
    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η μεγαλύτερη στενοχώρια αυτήν την περίοδο είναι να βλέπεις τον ήλιο τόσο χαμηλά, αλλά το θερμόμετρο τόσο ψηλά. Να πηγαίνουν χαμένες τέτοιες κλίσεις του ήλιου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άστραψε κ βρόντηξε κ στα ψηλά μας σήκωσε (7 μποφόρ νδυτικό άνεμο)εχθές τη νύχτα στη Αιτωλοακαρνανία.
    Από βροχές καλά πάμε,αλλά από θερμοκρασίες ρε παιδιά ξεπερνάει κάθε κακή προσδοκία ο καιρός καθώς τα
    20ρια κ τα 22ρια πάνε σύννεφο πανελλαδικά κ σήμερα μία ανάσα πρίν το Δεκέμβρη.
    Πάντως δε μπορεί,σιγά σιγά θα κρυώσει ο καιρός αρχής γενομένης της βόρειας χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προφητικό αυτό που μου έγραψε πρόσφατα ένας φίλος ότι ζούμε και για τα πλάσματα που δεν έχουν την τύχη μας, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας μου. Ένα πλάσμα ήταν κι αυτός, που τον έλεγαν Γιάννη. Θυμάμαι πόσο είχαμε χαρεί τον Νοέμβρη - και τότε - του 2016, όταν υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση αφαίρεσης καρκίνου στον πνεύμονα. Τρία χρόνια μετά ο Νοέμβρης μας έφερε τη λύπη αυτή τη φορά.

    Βέβαια, είχαμε συμβιβαστεί όλοι, λίγο πολύ. Η μητέρα μου η Νατάσα, ο αδερφός μου ο Μανώλης, ο θείος και νονός μου, ο Λέων, που ήρθε μαζί με τη γυναίκα του τη Μαίρη στο νοσοκομείο μία μέρα πριν φύγει ο μπαμπάς. Ο πατέρας μου, ο Λέων και ο παππούς μου, Βαγγέλης κι αυτός, μου μετέδωσαν και την αγάπη για τη θάλασσα. Με έπαιρναν παιδάκι για ψάρεμα με τη βάρκα, αλλά εγώ λυπόμουν τα ψάρια και τα έριχνα και πάλι στο νερό. Μου έμαθαν τα περισσότερα είδη που ζουν στα κρυστάλλινα νερά, ο Λέων με έκανε εξπέρ στις βουτιές με το κεφάλι, ενώ ο μπαμπάς μου έδειξε και πώς να πιάνω τα βασιλικά καβούρια και τα χταπόδια χωρίς να με δαγκώνουν, αλλά και χωρίς να τα τραυματίζω για να μπορώ να τα αφήνω ελεύθερα μετά.

    Με ξελάσπωνε επίσης συχνά. Πέρσι τον Μάρτιο για τελευταία φορά. Όταν ήταν να με σύρουν στα δικαστήρια από το λιμενικό, επειδή όντως είχα μιλήσει άσχημα με αφορμή ένα μεγάλο αλιευτικό που έριχνε (νόμιμα όπως αποδείχτηκε) κυκλωτικά δίχτυα στα ανοιχτά στον κόλπο στο Θυμάρι. Μπορεί να είχα περάσει και αυτόφωρο τότε και ήταν και Παρασκευή, αλλά ο πατέρας μου είχε έναν μοναδικό τρόπο να πείθει σχεδόν τον κάθε συνομιλητή.

    Εκτός από πειθώ είχε και μία αλάνθαστη - και δεν είναι υπερβολή - κρίση. Σε βαθμό εκνευριστικό, καθώς εκεί που νόμιζες ότι έχεις δίκιο για κάτι, σου αποδείκνυε με μία σειρά από επιχειρήματα το αντίθετο. Και αυτή η κρίση δεν τον εγκατέλειψε μέχρι το τέλος. Τέλη Μαρτίου, αρχές Απριλίου του 2019 διαγνώστηκε η μετάσταση στα οστά. Θα μπορούσε να είχε εντοπιστεί και στις προηγούμενες εξετάσεις έξι μήνες νωρίτερα, που εκ των υστέρων διαπιστώθηκε ότι έδειχναν κάτι αμυδρά.

    Αλλά όποτε πηγαίναμε να θυμώσουμε και για το γεγονός ότι δεν έφερναν αποτέλεσμα και οι χημειοθεραπείες - ακτινοβολίες - ανοσοθεραπείες η ηρωίδα πραγματικά μητέρα μου και εμείς και οι σύντροφοί μας Ελίνα και Τούλα, ο μπαμπάς μας έλεγε ότι "αν πετύχαινε πάντα η θεραπεία, δεν θα πέθαινε κανένας από καρκίνο, όμως είναι τόσοι αυτοί που φεύγουν". Στα τελευταία του μνημόνευσε αρκετούς φίλους του από το χώρο του μπάσκετ - είχε διατελέσει έφορος στην ομάδα του Π. Φαλήρου - αλλά και τον θείο Μίμη που είχε φύγει πριν 10 χρόνια από τη ζωή. Πρέπει να το πω στη θεία Πέπη να χαρεί.

    Κι έτσι έφυγε αγωνιζόμενος μέχρι την τελευταία ανάσα. Αγώνας για μια ανάσα. Αυτό δεν είναι, άλλωστε, τελικά και η ζωή; Από τη γέννηση ενός μωρού και την πρώτη του αναπνοή. Μέχρι το τέλος κάθε πλάσματος στη γη. Και αυτές οι τελευταίες αγωνιώδεις ανάσες των ψαριών ήταν που με έκαναν να σταματήσω το ψάρεμα. Πετώντας όλα τα σύνεργα που κάποτε είχα και κρατώντας μόνο τις μάσκες για να βλέπω όλα αυτά τα χαριτωμένα πλάσματα της θάλασσας στη μεγάλη της αγκαλιά. Στον σιωπηλό, αλλά και γεμάτο χρώματα και ζωντάνια κόσμο τους, στο απέραντο γαλάζιο και το σκούρο μπλε του βυθού.
    Βαγγέλης Σπανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συλλυπητήρια Βαγγέλη να τον θυμάστε πάντα.Πρέπει να σου πω οτι οι πιθανότητες να ζήσει ηταν λίγες απο την πρώτη εγχείρηση το 2016 απλά δεν σου τα είπανε ολα οι γιατροί.

      Διαγραφή
    2. Ο Θεός να τον αναπαύσει Βαγγέλη, εκπληκτικός επικείδιος!

      Διαγραφή
    3. Πολλά συλλυπητήρια Βαγγέλη,να ζήσετε να τον θυμόσαστε.

      Διαγραφή
    4. Θερμά Συλλυπητήρια καλό παραδεισω να εχει

      Διαγραφή
    5. Φίλε Βαγγέλη, να είσαι καλά και να κουβαλάς σε όλη σου τη ζωή την όμορφη ανάμνηση του πατέρα σου. Για τα λόγια σου τι να πει κανείς; Γεμάτα αγάπη, αλήθεια και ειλικρίνεια. Με άγγιξες ως τα βάθη. Να είσαι καλά!

      Διαγραφή
  11. Φίλε Βαγγέλη, καλό παράδεισο για τον πατέρα σου, τώρα αρχίζει η πραγματική ζωή του πατέρα σου κοντά στο Φως.
    Το ίδιο ισχύει και για το δικό μου
    ΧανονταΣ τον 2003 από καρκίνο.
    Εδω δοκιμαζομαστε στη μάταιη ζωή.
    Αλλού είναι η πραγματική Ζωή.
    Η Ζωή στο Φως του Χριστού.
    Δάσκαλε συγνώμη αν ξέφυγα.
    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό Παράδεισο.Φίλε κώστα μπράβο σου,συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

      Διαγραφή
  12. Ο Θεός να τον αναπαύσει Βαγγέλη, εκπληκτικός επικείδιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φίλε μου θερμά συλλυπητήρια κ να τον θυμάσαι πάντα έτσι όμορφα
    Θάνος Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συλλυπητήρια Βαγγέλη, να ζήσετε να τον θυμάστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Βαγγέλη Σπάνε τα συλλυπητήρια μου. Να έχεις πάντα τον πατέρα σου, μέσα στην καρδιά σου κ θα σε συντροφεύει για πάντα, κουράγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κουράγιο, Βαγγέλη. Να τον θυμάστε πάντα, γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν πραγματικά όταν τους ξεχνάμε. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός που έχασα κι εγώ πρώτα τον πατέρα μου και μετά τη μητέρα μου και σε καταλαβαίνω απόλυτα, φίλε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θα μας τρελάνει φέτος ο Νοέμβριος, πάει τελείωσε,6 το πρωί που έπιασα δουλειά στο ελαιοτριβείο ενισχυμένος δυτικός άνεμος κ διαδοχικά μπουρίνια.Φιλοι μου μετά τις 11 το πρωί καθάρισε ο καιρός κ βγήκε ένας ήλιος που ζεματαγε ο τόπος κ δεν μπορούσες να σταθείς λεπτό.Το παρηγορο για μένα είναι ότι έρχονται βοριάδες οι οποίοι θα ρίξουν την θερμοκρασία αρκετά.Ενας πελάτης σήμερα ηλικιωμένος που ήρθε στην δουλειά, μου είπε ότι ο καιρός έχει φύγει τουλάχιστον ένα μήνα πίσω,με ότι αυτό συνεπάγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Θερμά συλλυπητήρια! Αχ αυτοί οι μπαμπάδες! Κι εγώ Νοέμβριο τον έχασα πολύ ξαφνικά πριν από 15 χρόνια! Έκανε υπερβολική ζέστη για την εποχή και δεν το πίστευα, από τότε όμως περισσότεροι από τους μισούς Νοεμβρίους κάνουν τέτοιες συνθήκες!
    Ο Θεός να τον αναπαύει εν χώρα ζώντων, να φέρει παρηγοριά στους οικογενείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όσον αφορά τα καιρικά, τα πράγματα νομίζω ότι υετικά πήγαν πολύ καλά τον Νοέμβριο, θερμοκρασιακά όμως εξακολουθούμε να πηγαίνουμε προς τα χειρότερα. Το θερμόμετρο σχεδόν καθημερινά πιάνει τους 21 βαθμούς, ενώ και τα περισσότερα βράδια σπανίως πέφτει κάτω από τους 15-16 βαθμούς. Όσο κυκλοφορώ έξω, δεν έχω καν σκεφτεί κάποια μέρα ότι ίσως χρειαστεί να πάρω μαζί μου μπουφανάκι. Σχετικά με τα μελλούμενα κανείς δεν ξέρει. Όμως υπάρχει μια διάχυτη γκρίνια στις διάφορες ερασιτεχνικές μετεωρολογικές κοινότητες. Κυριαρχεί ένα αρνητικό προαίσθημα για τον επερχόμενο χειμώνα. Καθαρά διαισθητικά ούτε εγώ έχω προσδοκίες από τον φετινό χειμώνα. Όμως ξέρει κανείς τι τελικά θα γίνει; Ας μιλήσει ο ίδιος ο καιρός. Καλό (ημερολογιακό) χειμώνα για αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σας ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά. Να είστε καλά και καλό Σαββατοκύριακο.
    Β. ΣΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Βαγγέλη να τον θυμάσαι με αγάπη και να του μιλάς, μπορεί και να σε ακούει, ιδίως όταν θα κάνεις ίδια πράγματα ή κινήσεις με αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Βαγγέλη, θερμά συλλυπητήρια. Να ζήσετε να τον θυμάστε.

    Χρήστος Κομπορόζος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Θερμά συλλυπητήρια Βαγγέλη να είστε καλά να τον θυμάστε.. Υπομονή κ κουράγιο.. Κόρινθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλό Παράδεισο να έχει Βαγγέλη!! Ζωή σε σας! Υγεία Υπομονή Πίστη και Αγάπη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κ επειδή η Η Μνήμη είναι πάντοτε Αιώνια, καλό παράδεισο και στον Λαζανη Ανδρέα.
    Καλημέρα σε όλους
    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δεν είμαι καλός σ΄αυτά και άλλωστε τα λόγια δε νομίζω πως βοηθάνε, όταν χάνεις αγαπημένο πρόσωπο. Κουράγιο Βαγγέλη, σε σένα και την οικογένεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Βαγγέλη συλλυπητήρια για τον πατέρα σου,να τον έχεις πάντα στην σκέψη σου και στην καρδιά σου και να είσαι σίγουρος ότι όταν τον χρειάζεσαι, θα είναι δίπλα σου να σου δίνει συμβουλές.
    Έχει απόλυτο δίκιο ο κ.Ζιακοπουλος,οι μνήμες των ανθρώπων χάνονται όταν τους ξεχνάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Συλλυπητήρια Βαγγέλη για τον πατέρα σου,να εισαι καλά εσύ και η οικογένειά σου να τον θυμάστε!!
    Γιώργος Νομή Τρικάλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σας ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια.
    Β. ΣΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συλλυπητήρια για τον πατέρα σου....
      Σε καταλαβαίνω απόλυτα ,έχασα και εγώ τον πατέρα μου πριν από μερικούς μήνες .

      Ο.Μ.

      Διαγραφή
  30. NW Pindos
    Βαγγέλη, θερμά συλλυπητήρια για την απώλεια του πατέρα σου, μόλις τώρα διάβασα τα δυσάρεστα νέα σου. Καλό Παράδεισο να έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή