Παρασκευή και Κυριακή τα πολλά νερά




4 σχόλια:

  1. Η Παρασκευή παλεύεται, η Κυριακή όχι! Μακάρι να διαψευστούν οι προβλέψεις, τουλάχιστον για όλους εμάς που θα κάνουμε την προσπάθειά μας την Κυριακή, στη μεγάλη γιορτή της κλασσικής διαδρομής του Μαραθωνίου.

    Καλησπέρα σε όλη την μετεωπαρέα,
    Χρήστος Κομπορόζος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή επιτυχία Χρήστο και θερμά συγχαρητήρια,
      Από μόνη της η συμμετοχή είναι κορυφαίο γεγονός οπότε θεωρώ ότι ο καιρός πέφτει σε δεύτερη μοίρα όταν σκοπεύεις να μετάσχεις σε ένα μαραθώνιο. Εύχομαι να μη βρέξει τις επίμαχες ώρες. Επίσης δεν γνωρίζω αν είναι προτιμότερη για τους δρομείς μια ξαφνική μπόρα λίγων λεπτών ή μια ήσυχη συνεχόμενη βροχή...ξέρω ότι η υψηλή υγρασία δεν είναι ευνοϊκή. Μπράβο και πάλι για την προσπάθεια!

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα φίλε μου (ανώνυμε, μιας και δεν έχεις βάλει υπογραφή) και σε ευχαριστώ για τις ευχές.

      Η προσπάθεια θα γίνει βρέξει... χιονίσει (αν και γνήσιος φανατικός χιονόφιλος, θα απογοητευόμουν αν είχαμε κάτι τέτοιο - λέμε τώρα, εδώ δεν το είχαμε άλλες και άλλες φορές που το περιμέναμε). Η βροχή γενικά είναι κακή, η μπόρα είναι καταστροφή, αλλά σε κάθε περίπτωση υπάρχει ο κίνδυνος γλυστρίματος από τα νερά στο οδόστρωμα.

      Ο ιδεατός καιρός θα ήταν θερμοκρασίες 15 το πρωί και μέχρι 18-19 το μεσημέρι, με βόρειο ρεύμα για να έχει μειωμένη υγρασία, και με μέτρια ηλιοφάνεια (για να μη σε γονατίζει ο ήλιος - σου φτάνει που γονατίζεις στις ανηφοριές στο 24ο-28ο και κυρίως στο 29ο-31ο).

      Χρήστος Κομπορόζος

      Διαγραφή
    3. Μπράβο Χρήστο για τη συμμετοχή!
      Καλή επιτυχία.

      Διαγραφή