Την Παρασκευή οι επόμενες σημαντικές από πλευράς έντασης και έκτασης βροχές




4 σχόλια:

  1. Αγαπητέ κύριε Ζιακόπουλε,

    Με αφορμή τη διεξαγωγή του 37ου Μαραθώνιου Αθήνας την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, μήπως μπορείτε να κάνετε μια πρόβλεψη σήμερα-αύριο για τις συνθήκες που θα επικρατούν την Κυριακή στην Αττική; Για να μπορέσουμε όσοι συμμετέχουμε να κάνουμε μια όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία την τρέχουσα τελευταία εβδομάδα.

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
    Χρήστος Κομπορόζος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα, είναι πολύ νωρίς για 6 μέρες μετά ειδικά όταν μόλις ξεκίνησε μια περίοδος (μικρή ή μεγάλη θα φανεί) με νοτιάδες και συνεχόμενα χαμηλά
      Ασφαλής πρόγνωση την Πέμπτη
      Επουδενί δεν υποκαθιστώ τον κ.Ζιακοπόυλο, λέω απλώς την άποψη μου αν μου επιτρέπεται

      Διαγραφή
    2. Γνώμη χωρίς όνομα δεν είναι γνώμη..
      Γνώμη μου
      Κώστας Αθήνα

      Διαγραφή
    3. Καλημέρα σε όλη την μετεωπαρέα.

      Ο λόγος που ζήτησα πρόγνωση 6 ημερών είναι γιατί είμαστε στις 3 τελευταίες ημέρες προπονήσεων πριν τον μαραθώνιο και είναι καλό να γνωρίζουμε τις πιθανές συνθήκες την ημέρα του αγώνα για να προσαρμόζουμε ανάλογα τις προπονήσεις αλλά και την διατροφή και ενυδάτωση. Εννοείται ότι από Πέμπτη ή Παρασκευή θα είναι "κλειδωμένη" η πρόγνωση, αλλά ήθελα και μια ειδική άποψη για το αν διαφαίνεται κάτι πιο έγκυρο για την 6ήμερη πρόγνωση.

      Δυστυχώς ο καιρός μας έχει στην πίεση για το Σαββατοκύριακο και ειδικά για την Κυριακή. Σήμερα τα ensembles του GEFS δείχνουν βροχή την ώρα του αγώνα. Και ο τζίφος αυτό δείχνει. Σπάσιμο!

      Περάσαμε έναν... πλήρως καλοκαιρινό Οκτώβρη που παρακαλούσαμε για βροχές και το μόνο που θέλαμε ήταν ένα διημεράκι (9-10/11) να έχει καλές συνθήκες.

      Κάνω βουντού και ξόρκια μπας και πιάσουν!

      Χρήστος Κομπορόζος

      Διαγραφή