Έχει κι άλλες βροχές γα τη χώρα μας ο Φλεβάρης

Οργανωμένο βαρομετρικό χαμηλό στην περιοχή της Ιταλίας, συνοδευόμενο από μέτωπα κακοκαιρίας, κινείται Α-ΒΑ και το νέο εικοσιτετράωρο (Τετάρτη)  θα επηρεάσει τον καιρό της χώρας με βροχές, τοπικές καταιγίδες και Ν-ΝΔ ανέμους ως τα 7 μποφόρ (Ιόνιο). Οι βροχές τόσο από πλευράς εντάσεως όσο και από πλευράς διάρκειας θα είναι πιο σημαντικές στα δυτικά, τα βόρεια και το Α. Αιγαίο. Με τους νοτιάδες οι θερμοκρασίες θα είναι σχετικά υψηλές κι έτσι τα χιόνια θα περιοριστούν στα ορεινά. Τα τετραήμερο Πέμπτη-Κυριακή (26/2-1/3) ο καιρός θα παραμείνει άστατος με βροχές και τοπικές καταιγίδες κατά περιόδους στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Επικρατέστεροι άνεμοι θα είναι οι νοτιάδες με μέγιστη ένταση τα 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα λίγο υψηλότερα από τα κανονικά της εποχής. Καλύτερος θα είναι ο καιρός τις πρώτες μέρες της νέας εβδομάδας.    

 

Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015 



ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25-2-2015

Βόρεια Ελλάδα:
Βροχές και πιθανώς καταιγίδες. Χιόνια στα ορεινά. Τα φαινόμενα το βράδυ θα εξασθενήσουν. Άνεμοι Α-ΝΑ 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 2 έως 14 βαθμούς.

Δυτική Ελλάδα:
Βροχές, τοπικές καταιγίδες και στα ορεινά χιόνια. Άνεμοι ΝΔ 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία από 4 έως 14 βαθμούς.

Υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα:
Παροδικές βροχές τις πρωινές ώρες. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων. Άνεμοι Δ-ΝΔ 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 5 έως 16 βαθμούς.

Αιγαίο– Κρήτη – Δωδεκάνησα:
Τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στο Α. Αιγαίο. Το βράδυ βελτίωση. Άνεμοι ΝΔ 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 9 έως 17 βαθμούς.

Αττική:
Παροδικές βροχές το πρωί. Άνεμοι Δ-ΝΔ 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 9 έως 16 βαθμούς. 

Θεσσαλονίκη:
Παροδικές βροχές κυρίως τις προμεσημβρινές ώρες. Άνεμοι Α-ΝΑ 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 7 έως 13 βαθμούς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου