Με πρώιμες αλκυονίδες το ΠΣΚ
3 σχόλια:

 1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΕΙΔΑ ΣΕ ΚΑΤΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΙΝ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΘΕΡΜΕΣ ΜΑΖΕΣ ΤΟ ΣΚ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ 16-17 ΒΑΘΜΩΝ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ.ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΤΟΥΣ 6-7.ΔΕΝ ΤΙΣ ΘΕΩΡΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΘΕΡΜΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥΤ ΙΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΕΡΑΣΕΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΘΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ 19-20 ΒΑΘΜΟΥΣ.ΓΕΝΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΜΠΟΥΦΑΝ ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΔΙΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ.ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΕΡΙΣΥ Π ΕΒΑΛΑ ΜΠΟΥΦΑΝ ΑΠΟ ΝΟΕΜΒΡΗ Κ ΜΕΤΑ.ΑΥΤΟ Π ΗΘΕΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ Κ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗΣ ΨΥΧΡΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΤΑΣΗ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ.ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φίλε μου, οι μέσες μέγιστες θερμοκρασίες του 2ου δεκαημέρου του Δεκεμβρίου είναι για την Αθήνα 15 και για τη Θεσσαλονίκη 11 βαθμοί. Η ψυχρή εισβολή της νέας εβδομάδας συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να συμβεί. Για χιόνια δεν μπορούμε να μιλήσουμε από τώρα.

   Διαγραφή
 2. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΖΙΑΚΟΠΟΥΛΕ.ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΨΥΧΡΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΙΔΙΑΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΕΛΗ Τ ΜΗΝΑ?Κ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Κ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.ΧΡΗΣΤΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή