Κυριακή: ημέρα «μοντελικής» αποτοξίνωσης


Ανθισμένη μουσμουλιά στη Ν. Φιλαδέλφεια, Δεκέμβριος 2016. Φωτ. Γιάννης Κακανιάρης 

5 σχόλια:

  1. Επειδή δεν υπάρχει αποτοξίνωση για τους χρόνια μοντελο-εξαρτημένους..., λοιπόν: Από το τίποτα πάει να φτιαχτεί νησιωτικο-προσήνεμος χιονιάς-εξπρές Τετάρτη προς Πέμπτη για ορεινά-ημιορεινά. Καλούτσικες θεμοκρασίες και καλούτσικη υποστήριξη, σαφώς καλύτερη από τις μέχρι τώρα (ψευδο)εισβολές. Με κάποια βελτίωση ακόμα, ίσως να μπουν στο παιχνίδι και κάποια πεδινά, για λίγο έστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλοι μου από εχθές που άλλαξαν τα μοντέλα νιώθω ευτυχισμένος!μπορεί να σας φανεί παράξενο αλλά σας μιλάει ένας χιονόφιλος του θανατά!προτιμώ όμως τη προσωπική μου στέρηση (η οποία πλέον δεν είναι μόνο στο χιόνι αλλά και στην ίδια τη βροχή την οποία σύντομα θα εκτιμήσουμε ισάξια με το χιόνι)παρά την αρρωστημένη κοινωνία που δεν φτάνει η απληστία ,η αδιαφορία και η άγνοια που τη διακατέχει αλλά άμα της κάνει και το χατιράκι της ο καιρός θα πάρει πάλι πάνω της σαν ηδωνισμένη..... Κάποια στιγμή πρέπει να συνειδητοποιήσουμε οτι δεν μπορούμε να τα 'χουμε όλα ,όσο κι αν το θέλουμε ,δεν γίνεται να θες και το τζιπ να θες και τη σπατάλη ,να αποδέχεσαι πλήρως την ξενόφερτη παράλογη ανάπτυξη και να θες σαν κύριος να έχεις και "White christmas" στα ωραία χιονοδρομικά με το καινούριο ΤΖΙΠ της μπεμβέ. Εξάλου η φύση έχει και τη διδακτική της μορφή-και όσοι νομίζουν ότι η φετινή κατάσταση είναι κάτι το εφήμερο είναι γελασμένοι-. Το κακό είναι ότι το ούτε το 2% της κοινωνίας δεν θα προβληματιστεί γιατί δεν μπόρεσε να κάνει σκι φέτος τα Χριστούγεννα!και αυτό γιατί κάποιοι φρόντισαν να δημιουργήσουν έναν πλανήτη "άλογων ανθρώπων" οι οποίοι βλέπουν το πρόβλημα μόνο όταν χτυπάει τη πόρτα τους και πάλι απο τη κερδοσκοπική του πλευρά.το σίγουρο είναι οτι ο κόσμος σκάβει ο ίδιος τον λάκκο του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι φίλε μου είναι τα πράγματα όπως τα λές ακριβώς το θέμα όμως είναι ότι όταν το 98% πάρει χαμπάρι τι γίνετε στα του κλίματος θα είναι πολύ αργά!

      Διαγραφή
    2. Σε ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση των όσων λέω! βρίσκεσαι συχνά εδώ μέσα;

      Διαγραφή
  3. Η φετινή κατάσταση μου θυμίζει το χειμώνα 89 - 90 με αλλεπάλληλες ψυχρές αλλά ξηρές εισβολές. Ήμουν στρατιώτης στο Πολύκαστρο του νομού Κιλκίς και μόνο φυσούσε Βαρδάρης, τίποτε άλλο. Δεν το γλιτώνουμε το τούβλο στο καζανάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή