Η άνοιξη δεν κατέχει ούτε από κορονοϊούς ούτε από περιορισμούς!

Εικόνα από τον κάμπο της Βέροιας. Αριστερά τα Πιέρια. Φωτ. Γιώργος Τομπουλίδης.

12 σχόλια:

  1. Γεια σου Γιώργο και χρόνια πολλά για προχθές. Μ' αρέσει που λατρεύεις τον τόπο που ζεις. Κι εγώ αγάπησα την Ημαθία, όπου έζησα για 25 περίπου χρόνια. Είναι αξιολάτρευτος τόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπερα σας κυριε Ζιακοπουλε. Αν δεν σας κανει κοπος, ποια η γνωμη σας? https://www.youtube.com/watch?v=oj8wQ2dpQb0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι γεωλόγοι για τους σεισμούς και τους υδρογονάνθρακες, οι μετεωρολόγοι και οι κλιματολόγοι για τον καιρό και το κλίμα και οι αστρονόμοι για τα πέραν της ατμόσφαιρας μυστήρια του σύμπαντος.

      Διαγραφή
    2. Αν δεν κάνω λάθος και ο κυρίως Κολυδας διαφωνεί με την ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή όπως και ο κύριος Λέκκας γνωστός μετεωρολόγος της Κρήτης και άλλοι φυσικά απλά αναφέρομαι σε αυτούς που είναι και γνωστοί. https://www.youtube.com/watch?v=26J5ekrSmOU&t=215s

      Διαγραφή
    3. Κάθε κανόνας έχει τις εξαιρέσεις του.
      Αυτοί πουν έχουν εξαιρέσεις είναι οι νόμοι της Φυσικής.
      Σε τελική ανάλυση, η επιστημονική αλήθεια είναι μία και αργά ή γρήγορα κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί!
      Όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε την ευθύνη μας απέναντι στους πολίτες και το κατά πόσο είναι ηθικό και δίκαιο να αντιμαχόμαστε ως ιεραπόστολοι τις επίσημες θέσεις της πολιτείας, η οποία μας εμπιστεύτηκε ένα σχετικό με το θέμα αξίωμα.

      Διαγραφή
    4. Διάβαζε: "Αυτοί που δεν έχουν εξαιρέσεις είναι οι νόμοι της Φυσικής".

      Διαγραφή
    5. Αν γνωρίζατε ότι ένα σπίτι με τον πρώτο σεισμό είναι έτοιμο να πέσει, θα το αγοράζατε? Πως είναι δυνατόν αφού η Ελλάδα τα επόμενα χρόνια θα είναι μη κατοικήσιμη, ερημοποιημενη και κατεστραμμένη να μας την έχουν πέσει όλοι να μας φάνε και πλούσιοι επενδύουν εδώ ρίχνοντας χρήματα αγοράζοντας βιλάρες και όχι μόνο και μάλιστα και παραθαλάσσια? Να θυμίσω πως υποτίθεται ότι η στάθμη της θάλασσας ως το 2050 με τα λεγόμενα του 2000 θα έπνιγε τις ακτες. Προς το παρόν έχουμε 2020 και η στάθμη είναι εκεί που ήταν. Τώρα ποτέ θα προλάβει σε 30 χρόνια να εξαφανίσει τις παραλίες αυτό είναι άλλο θέμα, εκτός και αν το έχουν μεταφέρει στο 2100 μιας και είδαν ότι δεν τους βγαίνει. Θέλω να πω με όλα αυτά ότι θα πρέπει να είστε λίγο πιο καχύποπτος χωρίς να θέλω να σας κάνω υποδείξεις.

      Διαγραφή
    6. Φίλε μου, με την επιστήμη δεν είμαι καχύποπτος. Αβέβαιος, είμαι, αλλά όχι καχύποπτος! Μην το παιδεύεις, όμως, άλλο το θέμα. Δεν έχει νόημα!

      Διαγραφή
    7. Το μπουζούκι είναι όργανο.Το συκώτι μας είναι όργανο.Άρα το μπουζούκι είναι συκώτι.Ή το αντίστροφο...
      Δημήτρης ρ.

      Διαγραφή
    8. Ευχαριστω για τον χρόνο σας, καλό απόγευμα.

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα σας. Η πρώτη μέρα της φετινής άνοιξης που δεν είχαμε πουθενά στη χώρα αρνητική θ. πλην βέβαια του Βαθύσταλου Παρνασσού, που αυτό άστο, είναι από άλλο ανέκδοτο. Πηγή meteo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. απο 6 μαιου σοβσρη ανοδος της θερμοκρασιας καλοκαιρι προ των πυλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή