Τόπος σαν τον τόπο μας δεν υπάρχει πουθενά!

Η πόλη της Βέροιας και ο κάμπος της. Φωτ. Γιώργος Τομπουλίδης

3 σχόλια:

  1. Και μόλις τελείωσα το προηγούμενο σχόλιό μου,ο Μαΐστρος είχε κοπάσει,το γύρισε σε ΝΔ μέτριο μεχρι στιγμής και λιγο πιο ζεστό.Επρεπε να έγραφα οι δυτ.ανεμοι γενικά.Τα αποτελέσματα πάντως τα ιδια είναι.Αυτά γίνονται επειδή στα ΒΑ είναι πιο άστατος.
    Γιώργος Νομή Τρικάλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκτός από το Μάρτιο, ικανοποιητικά βροχερός και ο Απρίλιος για τη Θεσσαλονίκη, από τους βροχερότερους από τότε που έχουμε στοιχεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιας και ποντοπορος ναυτικος με πανω απο 30 χρονια ταξιδευοντας γυρω-γυρω τον πλανητη μας, και με την ζωη λογο επαγγελματος σε περισσοτερες απο 80 χωρες (εκτος της πατριδας μας).... και ταξιδευοντας σε σχεδον ολα τα πλατη και μηκη της Γης, εχω να πω απο βιωμα (οχι ειδα, ακουσα, μου ειπανε), οτι σαν την φυση της Ελλαδας και το κλιμα της (φιλικα και υπεροχα και τα δυο συγκριτικα με αλλα μερη) προσωπικα δεν εχω βρει πουθενα... καπου κοντα σε αυτα εδω, εχω βρει και σε αλλα μεση στην Μεσογειο και μονο... αλλα σαν της Ελλαδας συνολικα δεν εχω βρει πουθενα μεχρι εκει που εχω παει και εκει που εχω ζησει, και γιαυτο δεν εμεινα σε κανενα μερος του πλανητη αν και ειχα πολλες ευκαιριες.... ευχαριστουμε κυριε Ζιακοπουλε, καλες μερες σε ολους με υγεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή