Με αρκετή αστάθεια και δροσιά η νέα εβδομάδα




2 σχόλια:

  1. Ντροπή,εχουν ξεραθεί τα πάντα στην φύση τα χορτάρια εχουν καρακιτρινιάσει σαν να βρισκομαστε στον αύγουστο,δεν υπάρχει χλωρό για χλωρό,και τώρα που που πηγαίνει να βρέξει τα αεροπλάνα βάζουν μπλόκο στις βροχές.η πλήρης αναισχυντιά και ανηθικότητα ενώ την ίδια στιγμή πεθαίνει κόσμος από την δίψα.μόνο σαν σκεψη κάθεται ο κόμπος στο στομάχι.ο καιρός χειραγωγείται,τον παίζουν στα δάκτυλα.
    η βάρβαρη παρέμβαση στα καιρικά φαινόμενα αποτυπώνει την ξετσιπωσιά και την σαπίλα του ανθρώπινου είδους.
    ιδαίτερα όταν το νερό αποτελεί ουσιαστικά δώρο για τον άνθρωπο που εκείνος αντι να το εκμεταλευτεί το απορίπτει με τεχνολογικά μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με ολο το σεβασμο φιλε Ανωνυμε.επιμενεις για παρεμβαση στον καιρο Ξερεις κατι παρα πανω ενημερωσε μας Εχω διαβασειπολλα για την αλλαγη.με.ανθρωπινη παρεμβαση αλλα ειναι ανεφικτη τουλαχιστον μεχρι τωρα Μονο τα κανονια για το χαλαζι η για την ομιχλη αλλα σε πολυ στενο τοπικο κυκλο Ελαχιστα πραγματα εχουν γινειστο επιπεδο των βροχοπτωσεων με εμπλουτισμο των νεφων με ψιγματσ αργυρου Αυτα ομως ειναι αντιθετα απο τα πιο πανω γραφεντα Τι.σκοπο εχουν και γιατι? Αυτο που λες θεωρειται εχθρικη.ενεργεια ως προς τον ανθρωπο ειταα απο εσω ειται απο εξω Δεν μπορω να το πιστεψω αυτο Και στο τελος γιατι ναβρεχει εδω και οχι πιο περα.η αλλου δεν βγαινει νοημα Εαν βρω ενα φοβερο βιβλιο που εχω γιατιτο εχω δανειση και δεν μου το επεστρεψαν που αναφερεται στην ανθρωπινη παρεμβαση στο κλιμα τουε θα σου λυθουν πολλοι προβληματισμοι και αποριες Θα σου στειλω τον τιτλοΣυγνωμη για τις αναφορες στα γραφομενα.σου αλλα υπαρχει ενα αλλα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τον χρονο σου!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή