Τ' αγιασμένα νερά

Φωτ. Βαγγέλης Σπανός

5 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά σε όλους για τη μέρα κ καλή χρονιά να έχουμε!
    Άντε Αθηναίοι σας έρχεται κ εσάς το ποθούμενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια πολλά, Φώτη. Να είσαι πάντα καλά. Τις ευχές μου βέβαια και σε όλους τους φίλους του μπλογκ που σήμερα έχουν την ονομαστική τους γιορτή.

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ πολύ δάσκαλε,να είστε πάντα καλά κ να εμπλουτίζεται τις Μετεωρολογικές γνώσεις στα άρθρα σας σ' εμάς τους απλούς καιρόφιλους-ερασιτέχνες.

      Διαγραφή
    3. Χρόνια πολλά Φώτη με υγεία και ότι όμορφο επιθυμείς. Χρόνια πολλά σε όλους! Χρόνια πολλά δάσκαλε. Φραγκίσκος από παλαιό Φάληρο.

      Διαγραφή
  2. Χρονια πολλα Φωτη απο το παγωμενο Αγρινιο,υγεια σου ευχομαι πανω απ'ολα και παντα τετοια στον καιρο οχι μονο φετος το Χειμωνα αλλα και σε καθε Χειμωνα!Χρονια πολλα και σ'ολους τους Φωτηδες και Φωτηνες που γιορταζουν.Να πω οτι εχει συννεφιασει εδω και λιγη ωρα,αρα πιστευω δε θα ξαναεπαναληυθουν οι διψηφιες αρνητικες για αποψε τη νυχτα και αυριο το πρωι τουλαχιστον για τον καμπο της Θεσσαλιας μιλω.Ομως αυριο θα ειναι μαλον πιο κρυα μερα αποτι σημερα και η Τριτη.Για Τετερτη πιστευω οτι απο θεμα πολεων Γιαννενα και Γρεβενα θα εχουν εντονη χιονοπτωση διαρκειας,ενω εδω Τρικαλα και Καρδιτσα μπορει για λιγο στην αρχη να χιονισει,αλλα δεν ειναι εκει το θεμα πλεων.Το θεμα ειναι οτι ευτηχως στα ψηλοτερα οτι νερο πεσει θα ειναι σε χιονι και ετσι δε θα εχουμε αποτομο λιωσημο χιονιου με αποτελεσμα τις πλυμηρες κατω στον καμπο.Μπορει να κανω λαθος σ'ολα αυτα που λεω,αλλα προς το παρων ετσι φενεται.Προσωπικη μου αποψη λεω!
    Γιωργος Νομη Τρικαλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή