Εικόνες απαράμιλλης ομορφιάς από το χιονιά που πέρασε!






Όταν το χιόνι συναντά τη θάλασσα.
Δήλεσι Βοιωτίας 8-1-2019. Φωτ. Χριστόδουλος Χριστοδούλου




Πεντέλη - Διόνυσος, 8-1-2019. Φωτ. Ιάσων Καραβίας

4 σχόλια:

  1. Βλέπω κ διαβάζω απίστευτες καταστάσεις έχουν λάβει χώρα σήμερα στη χώρα μας κ χαίρομαι γι'αυτό!
    Χιονοκαταιγίδες στα Ιωάννινα με τεράστιες χιονοστρώσεις,πυκνά χιόνια σε όλα τα πεδινά της υπόλοιπης κεντροβόρειας χώρας κ το πάρι συνεχίζεται.
    Με χιονόνερο ξεκίνησε η μέρα κ στην πόλη μου ενώ αυτή τη στιγμή ρίχνει με τον "κουβά" ασταμάτητα με τα ορεινά να έχουν θαφτεί απο τις χιονοθύελλες!
    Αρχίζει κ μαλαλώνει σιγά σιγά ο καιρός όμως κ θέλει προσοχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι και με εντονότερα φαινόμενα μεγαλώσαμε και πηγαίναμε σχολείο τις δεκαετίες '70 & '80, Φώτη μου. Ζήσαμε απίστευτες χιονοκαταστάσεις με τους δυτικούς γενικά ανέμους μετά από παγωνιές.
      10 πόντους φρέσκο στην Καλαμαριά και συνεχίζει.
      Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες όλων σας.

      Διαγραφή
  2. Δεν άντεξα εχθές να μην κατέβω στην παραλία,για να τραβήξω φωτογραφίες και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο.Πολύ ομορφες και οι φωτογραφίες του φίλου Ιάσων. Χιόνι αρκετό είχε και η Χαλκίδα,έως και τον πορθμο του Ευρίπου, αλλά δεν μπόρεσα να πάω.Δεν ξέρω αν μπορεί να στείλει ο Λευτέρης. Απο το πρωί βλέπω στην τηλεόραση τις"ομορφιες"που έχει όλη η δυτική,βόρεια Ελλάδα, η Θεσσαλία και ειδικά η μάνα Σαλονίκη. Περιμένουμε τον Σιμουλη να στείλει καμία φωτογραφία, ειδάλλως να στείλω εγώ!!Καλημέρα. (-7 είχε το χωριό μου το πρωί και-3 στο Σχηματάρι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χιονίζει πυκνά στην Θεσσαλονίκη με ολική χιονόστρωση αυτή τη στιγμή.Στην ΕΜΥ (επίσημη μετεωρολογική υπηρεσία του κράτους) έδιναν βροχή σήμερα και χιόνια πάνω από τα 600 μέτρα σε αντίθεση με τις περισσότερες καιρικές ομάδες που η πρόγνωση τους είναι για σεμινάριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή