Χωρίς λόγια...



 

21 σχόλια:

  1. Δάσκαλε για μένα κακώς αφαιρέθηκε η προηγούμενη ανάρτησή σας.
    Καλό είναι να υπάρχει κ μία νότα αστείου στην όλη υπόθεση της κλιματικής αλλαγής.
    Τέλος πάντων.... Συνεχίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα! Συμφωνώ μαζί σου Φώτη, ειδικά αν σκεφτούμε πόσο πιο προκλητικές και σοκαριστικές εικόνες και αναρτήσεις προβάλλονται καθημερινά από κάθε λογής μέσα. Και δεν πρόλαβα να τη δείξω και στον περίγυρό μου. Υποθέτω, ότι και οι υπόλοιποι αναγνώστες που αναφέρθηκαν στο σκίτσο, το έκαναν αστειευόμενοι. Τέλος πάντων, ίσως την ανεβάσετε εκ νέου, εμπλουτισμένη, στα επόμενα 10-20 χρόνια.

      Διαγραφή
  2. Για όσους θέλουν να δουν την τάση του Φλεβάρη, μόλις ανέβασε ο εξαίρετος προγνώστης Βασίλης Πανάκογλου την μακροπρόθεσμή τού.
    Μεγάλο ενδιαφέρον μετά τις 14 τού μήνα από πλευράς κρύου κ χιονοπτώσεων ενώ τα νερά κυρίως στα δυτικά δε λένε να σταματήσουν βάση πάντα της εκτίμησης που εμπεριέχει αρκετό ρίσκο εφόσον μιλάμε για τόσο μπροστά.

    https://weathergroup.gr/2021/01/29

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευτυχως που ζουμε στο 2020... γιατι το 1800 δεν υπηρχαν λεωφορεια και στις αμαξες εκανε πολυ κρυο, αφηστε που πηγαιναν και πολυ αργα.... χαχαχα... καλημερα...

    The Sailor.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα σας. Άσχετο με την ανάρτηση: Αν κατάλαβα καλά στις 400 ώρες, θα μας προσπεράσει και θα το πάει για Κάιρο, όπως το 2013. Καλό, ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ούτε χιούμορ δεν μπορούμε να κάνουμε πια;Σε τι σκοτεινούς καιρούς ζούμε;
    Δημήτρης ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ηρθε η ωρα τησ κρητησ ο φεβρουαριοσ ειναι δικοσ μασ.ο κουτσοφλεβαροσ για μετα τισ 10 λεμε ιδωμεν.Γιαννησ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα! Τους έφαγε η σοβαροφανεια μερικούς. Πρέπει να καταλάβουν ότι εδώ μέσα δεν είμαστε καθηγητές πανεπιστημίου. Έχουμε επίπεδο και παιδεία αλλά είμαστε και λαϊκά παιδιά της πιάτσας και μας αρέσει η ελαφρότητα και το χιούμορ μερικές φορές, δεν είναι όλες οι ώρες επιστήμη και ο κύριος Δημήτρης έχει μπόλικο χιούμορ και έξυπνο χιούμορ. Όταν θέλουμε να λέμε ότι έχουμε δημοκρατία σημαίνει ότι υπερισχύει η γνώμη και τα θέλω των πολλών και όχι της μειοψηφίας. Δάσκαλε κατά τη γνώμη μου κακώς τσίμπησατε και αφαιρέσατε την ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμφωνώ με τον Γιάννη.Παντως,το γεγονός ότι σκανδαλίστηκε κάποιος με ζωγραφιά εσωρούχων δεν κάνει την ζωγραφιά πονηρή αλλά το μυαλό του.Καλημερα και πάλι.
    Δημήτρης ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημέρα από τη χιονισμένη Στοκχόλμη όπου το θερμόμετρο δε θα ανεβεί πάνω από τους -9c.Ηλιος με χαυλιόδοντες προς το παρόν φωτίζει το λευκό παγωμένο τοπίο .Μακης Στοκχόλμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και πολύ ορθά έπραξε ο διαχειριστής και έσβησε την προηγούμενη ανάρτηση που αποτύπωνε τον μισογυινισμό και τον σεξισμό.
    Ένα από τα χειρότερα πράγματα είναι όταν γίνονται αντικείμενο χλεύης οι γυναίκες στο όνομα της πλάκας.Ειλικρινά ήταν μια άκρως και επειικώς απαράδεκτη η ανάρτηση που καλώς σβήστηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καμιά γυναίκα δεν έγινε αντικείμενο χλεύης, ούτε οι φίλοι του μπλογκ που είδαν με διάθεση χιούμορ την ανάρτηση είναι μισογύνηδες και σεξιστές! Θα μπορούσαν να είναι κρεμασμένα στα μανταλάκια μποξεράκια και σκελέες (για να μην τίποτε άλλο) των ανδρών! Το χιούμορ και ο αυτοσαρκασμός μάς ηρεμούν και γενικότερα μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους. Δοκιμάστε τα!

      Διαγραφή
    2. Διάβαζε: "για να μην πω τίποτε άλλο"

      Διαγραφή
    3. Άρα δεν σκανδαλίστηκε ο ανώνυμος-η αλλά είναι ζήτημα ισότητας φύλων.Απο έξω λάμπει και από μέσα μούχλα...
      Δημήτρης ρ.

      Διαγραφή
    4. Θεωρώ ότι έχω χιούμορ, γι'αυτό είμαι φανατικός αναγνώστης του Αρκά! Συντάκτη ανώνυμε σου αρέσει ο Αρκάς ή και αυτόν τον θεωρείς μισογύνη?

      Διαγραφή
    5. Νομίζω, πως στο συγκεκριμένο λεωφορείο, αυτός που κρυώνει πρέπει να βάλει το πανωφόρι του, ή ν' αλλάξει θέση. Υπάρχει και ταξί.
      Απλή δημοκρατία ή κανόνας της πλειοψηφίας..

      Διαγραφή
    6. Έχουν χαθεί τα όρια δυστυχώς και στην εποχή μας παίζουμε με τις λέξεις. Άνθρωποι με ήθος και αποδεδειγμένη πορεία κινδυνεύουν να στιγματιστούν γιατί δεν ξέρουμε τί είναι χιούμορ και τί είναι σεξισμός. Μερικοί βλέπουν το δέντρο και χάνουν το δάσος.

      Διαγραφή
  11. Διυλίζετε τον κώνωπα και καταπίνετε την κάμηλο αρκετοί δυστυχώς. Πόσα και πόσα συμβαίνουν γύρω μας, τα καταπίνετε αμάσητα και σταθήκατε σε ένα πολύ ωραίο, χιουμοριστικό και έξυπνο ποστάρισμα του κ. Ζιακόπουλου. Ω καιροί ω ήθη για να συνεχίσω το o tempora o clima .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. το παράθυρο είναι τα βαλκάνια αλλά αντίστροφα ως η ζεστή γωνιά της ευρώπης (λεωφορείο).?"θωμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το έχασα! Αν μη τι άλλο ο δάσκαλος διαθέτει αστείρευτο χιούμορ. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε σε όλα για να απολαμβάνουμε τα ταλέντα και τα χαρίσματα των συνανθρώπων μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή