Ο καιρός του επόμενου εξαημέρου

Οι χαμηλές θερμοκρασίες και οι τοπικές χιονοπτώσεις είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του καιρού στις χώρες της δυτικής, κεντρικής και βόρειας Ευρώπης. Στην περιοχή μας, το νέο εικοσιτετράωρο (Παρασκευή), ο καιρός θα είναι ήπιος με τοπικές βροχές κυρίως στη Δ-ΒΔ Ελλάδα και τη βόρεια χώρα, αποτέλεσμα της κίνησης ενός βαρομετρικού χαμηλού από την Τυρρηνική Θάλασσα προς τα Β. Βαλκάνια. Οι άνεμοι θα πνέουν ΝΔ 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φθάσει στα βόρεια τους 17 και στα νότια τους 21 βαθμούς. 


Το Σαββατοκύριακο (9-10/1), το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού στη χώρα θα είναι οι πολύ υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες στα κεντρικά και κυρίως στα νότια. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι οι μέγιστες τιμές της θερμοκρασίας θα κυμανθούν: στην κεντρική Ελλάδα από 18 ως 20 βαθμούς, στη νότια χώρα από 22 ως 24 βαθμούς και στη Β. Κρήτη από 26 ως 28 βαθμούς. Οι άνεμοι στις περισσότερες περιοχές θα πνέουν ΝΔ 4 με 6 μποφόρ και τοπικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και το Α. Αιγαίο. 

Τη Δευτέρα (11/1), θα συνεχιστούν περίπου ο ίδιες καιρικές συνθήκες, αλλά την Τρίτη (12/1) στη δυτική και τη βόρεια Ελλάδα και την Τετάρτη (13/1) σε όλη τη χώρα αναμένεται μεταβολή του καιρού με κύρια χαρακτηριστικά την επικράτηση βόρειων ανέμων εντάσεως 5 με 7 μποφόρ και την αισθητή πτώση της θερμοκρασίας. Παράλληλα, τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις (ορεινά) παροδικού χαρακτήρα θα σημειωθούν σχεδόν σε όλες τις περιοχές. Στη ΒΑ Ελλάδα είναι πιθανό να χιονίσει για λίγο και σε περιοχές χαμηλού υψομέτρου.   

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!

 

34 σχόλια:

  1. Επιτέλους λίγο χειμώνα ρε φίλε.
    Χρόνια Πολλά σε όλους τους εορτάζοντες ουσες
    Κώστας Αθήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά τον χειμώνα..

      Διαγραφή
    2. τουλάχιστον αν ερθούν τα μείον σε θερμοκρασίες στο ύψος των 1500 μέτρων όπως δείχνουν οι χάρτες θα μοιάσει κάπως καλύτερα από ότι τώρα

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα, χρόνια πολλά στους εορτάζοντες του μπλογκ, υγεία σας εύχομαι κ ευημερία! Καιρός ήτανε από Τετάρτη να μυρίσει χειμώνας,να φύγει επιτέλους ο Νοτιάς, έχει αποσυντονησει την φύση κ τα ζώα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δάσκαλε σας βγάζω το καπέλο για τις ακριβείς προγνώσεις πάντα μετριμενος στις προγνώσεις ενημερώνοντας μας πάντα με ακρίβεια .Σήμερα εδώ στην Όθρυ ο καιρός θυμηζε άνοιξη με ένα καταβάτη νότια να φυσάει τώρα για το μετέπειτα όπως τα λέτε θα συμφωνήσω δεν θα έχουμε κάτι ακραίο.χρονια πολλά στους εορτάζοντες Χρήστος από Όθρυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάλλον οι ψεκασμένοι του Τραμπ έχουν μπει στο gfs και παίζουν με τα κουμπάκια,δεν εξηγείται αλλιώς...
    Δημήτρης ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα.Για μια ακόμη φορά Χρόνια Πολλά για τους εορτάζοντες και μη.Υγεια να έχει όλος ο κόσμος.
    Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.
    Υπάρχει περίπτωση,με την επερχόμενη ψυχρή εισβολή,να δημιουργηθεί κάποιο βάρομετρικο χαμηλό δυτικά της χώρας μας;
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με όλο το θάρρος Δημήτρη,σε πρώτη φάση το πρώτο χαμηλό θα μας έρθει πριν την επικράτηση των ψυχρών αερίων μαζών κ όσο αντέξει αυτό το σύστημα θα προλάβει να δώσει κάποιες χιονοπτώσεις σε ορεινά κ ίσως ημιορεινά(δυτικά κ βόρεια κυρίως)
      Στη δεύτερη φάση κ τη πιο σημαντική,η πιο αποφασιστική κάθοδος ψύχους νοτιότερα στη χώρα μας σε συνδυασμό τις πιο θερμές αεριες μάζες που θα καραδοκούν στις ακτές της βόρειας Αφρικής κ την Κρήτη είναι ένα μίγμα που από μόνο του μπορεί να πυροδοτήσει κ να γεννήσει ένα καλοσχηματισμένο χαμηλό στο Ιόνιο.
      Αυτό συνήθως φαίνεται λίγες μόνο μέρες πριν από τα μοντέλα,
      και ήδη άρχισε να φαίνεται για τις 16 με 17 του μηνός.
      Για να δούμε λοιπόν τι μας επιφυλάσσει ο καιρός,με τη Βόρεια χώρα αυτή τη στιγμή να φαντάζει φαβορί.

      Διαγραφή
    2. Να είσαι καλά Φώτη,σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.
      Εάν γίνει έτσι όπως τα λες,τότε θα έχουμε ένα χειμώνα του παλιού καλού καιρού.Μακαρι.
      ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

      Διαγραφή
  6. Αγαπητέ κ.Ζιακόπουλε,θυμάστε κάποια άλλη αξιοσημείωτη θερμή εισβολή μέσα στο καταχείμωνο με αποτέλεσμα να αγγίξουν οι 16 βαθμοί στο επίπεδο των 1500 μέτρων;
    (θα πρέπει να είναι με βάση καθαρά την διαίσθηση η θερμότερη εισβολή για γενάρη τα τελευταία 1000 χρόνια.Δηλαδή ακόμα καν αν υποθετικά(λέμε τώρα)υπήρχαν καιρικά μοντέλα μέσα σε χίλια χρόνια ζήτημα να κατέγραφαν κάποια αλλή αντίστοιχη υθερμή εισβολή τέτοιας τάξης που μάλιστα οι 20 βαθμοί στα 1500 μέτρα φτάνουν μέχρι και λίγο βορειότερα από το ύψος της μάλτας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έστω και καθυστερημένα εύχομαι χρόνια πολλά στον Γιάννη τον Θεσπρωτο,τον Γιάννη από Μυτιλήνη και σε όλους-ες που γιόρταζαν σήμερα.
    Μόνο άνοιξη δεν θύμιζε άνοιξη σήμερα στην περιοχή μου ο καιρός,καθώς η πυκνή συννεφιά και ο πολύ δυνατός δυτικός άνεμος κράτησαν χαμηλά την θερμοκρασία(14 βαθμούς) και όλη μέρα "τσιμπαγε" αρκετα.
    Στην δυτική πλευρά της Βοιωτίας μάλιστα έβρεξε αρκετά όχι μόνο στα ορεινά αλλά μέχρι και στην Αντίκυρα στον Κορινθιακό κόλπο.
    Όλη μέρα με τα αμπέλια μου ασχολήθηκα σήμερα και σε αντίθεση με αυτά που διαπίστωσε ο φίλος Δημήτρης Ρ,εγώ δεν βρήκα κάτι που να μου δείχνει ότι είναι τόσο πολύ μπροστά τα φυτά και τα δέντρα εκτός από τις ελιές που όντως "δουλεύουν" και πολλες εχουν πετάξει φρέσκα βλαστάρια,κάτι το οποίο έχει συμβεί πολλές φορές και δεν μου κάνει εντύπωση.
    Τα αμπέλια μου,που είναι στον κάμπο σε υψόμετρο 70 μέτρων,δεν έχουν χυμούς και είναι στην κατάσταση που πρέπει την εποχή αυτή.Αυτο πράγματι μου προκαλεί εντύπωση και είναι σε πλήρη αντίθεση με όσα είπε ο Δημήτρης.Ποιο κεντρική στερεά και πιο ψηλά ειναι ο Δημήτρης και φυσικά πιο νότια εγώ και πολύ χαμηλότερα, παρ'όλα αυτά άκρως αντίθετα πράγματα μας δείχνουν τα φυτά.Πολυ παράξενο αυτό.
    Και ακόμη πιο παράξενο πως δεν συνάντησα κάποιο σημάδι που να μου δείχνει ότι έρχεται η άνοιξη,όπως βιάζονται μερικοί να την φέρουν σύντομα.
    Ο ίδιο μου "ειπαν" και οι "μετεωρολογοι" μου,που δεν με έχουν "ριξει" στον "κουβα" ποτέ,εάν το κάνουν τώρα,μαζί τους και εγώ.
    Άλλο ένα παράξενο που δεν έχω ξαναδεί στα χρονικά,είναι το πάρα πολύ χιόνι που έχει βάλει ο Παρνασσός σε όλες του τις πλευρές,εκτός της ΝΑ που είναι εντελώς αχιονη...!!Πρώτη φορά το αντικρίζω.
    Με τον δυτικό άνεμο να συνεχίζει πολύ δυνατός και κρύος,εύχομαι καλό ξημέρωμα σε όλους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστόδουλε,όπως τα περιγράφω είναι,τοπικά φαινόμενο κι αυτό; Μπορεί να να είναι κι έτσι. Δεν έχω κινητό της προκοπής να σου στείλω φωτό,όποτε αν θέλεις με πιστεύεις. Καλημέρα!
      Δημήτρης ρ.

      Διαγραφή
    2. Αυτό με τον Παρνασσό που λες δείχνει κάτι ως προς τις τυπικότητες φέτος. Μπορεί να επηρεάστηκες από πιο κρύα ρεύματα. Τα βουνά μας πάντως εδώ δεν έχουν πολύ χιόνι. Μου φαίνεται πως τελικά ο χειμώνας σε Αγρίνιο και Μαυροματι ήταν βαρύς φέτος..!Σας πειράζω έτσι,μη θυμώσετε..
      Δημήτρης ρ.

      Διαγραφή
    3. Δημήτρη εννοείτε ότι δεν παρεξηγούμαστε.
      Από σήμερα εννοείτε πάλι ότι μπαίνουμε σε θερμή εισβολή καθώς είδη ανατολικές κ νότιες πεδινές περιοχές ξεπέρασαν τους 20β μέγιστη.
      Τέλος όμως να σου πω ότι ο χειμώνας δεν πέρασε όπως ανέφερες παραπάνω.
      Ο χειμώνας τώρα ξεκινά για πολλές περιοχές ανεξαρτήτως για το αν θα φτάσουν τα χιόνια σε πεδινά η όχι.
      Σταδιακά χειμωνιάζει φίλοι μου όπως όλα δείχνουν.

      Διαγραφή
    4. Μακάρι Φώτη...
      Δημητρης ρ.

      Διαγραφή
  8. Γιάννης από Μυτιλήνη8 Ιανουαρίου 2021 στις 2:35 π.μ.

    Ευχαριστώ πολύ Χριστοδουλε! Να είσαι καλά! Χρόνια πολλά και στους υπόλοιπους εορταζοντες! Ευχαριστούμε δάσκαλε για την καιρική ενημέρωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημέρα σας. Η δέηση μάλλον πρέπει να ψαλεί υπέρ Αγίων Αντωνίου και Αθανασίου γιατί αν περιμένουμε πρωτύτερα, προκοπή δεν βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βάρα νομή (ανανέωση υποσχέσεων) ή κάτι που έχει αρκετές πιθανότητες να συμβεί; Θα δούμε!
      Καλημέρα σε όλους.

      Διαγραφή
    2. Εξαιρετικός παραλληλισμός κ. καθηγητά. Την αμερικάνικη σάλπιγγα, βέβαια, ακόμη δεν την ακούσαμε. Γιά να δούμε, τι θα δούμε.

      Διαγραφή
  10. Η μισή βροχή που πέφτει υπό φυσιολογικές συνθήκες στα Γιάννενα τον Ιανουάριο έπεσε μέσα σε μια μέρα σύμφωνα με τον καθηγητη μετεωρολογίας κ.Μπαρτζώκα την προηγούμενη Κυριακή-Δευτέρα ..Συγκεκριμένα όπως είπε ενδεικτικά στο στάδιο Ζωσιμάδες έπεσαν 120 τόνοι νερού αυτό το διάστημα.Και να φανταστείτε ότι ακόμη βρέχει κάθε μέρα.Καλά είπε ο μπέης '' ακόμη βρέχει στα μαύρα Γιάννενα ''(φαντάζομαι η ισστορία με ττ μπέη είναι γνωστή ).Καλημέρα σε όλους από τα Γιάννενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ανώνυμος παρακαλείται να μας θυμίσει την ιστορία του μπέη και ο Χρήστος καλείται πάραυτα να μας πει που εστιάζει: στα γυάλινα και μαλαματένια Γιάννενα, στον σπουδαίο Γκανά, στο κλαρίνο που σηκώνει ακόμα και πεθαμένο ή στη μαγεία του χιονιού. Έχει κάποια ενόραση για το τελευταίο;

      Διαγραφή
    2. Ο συνδυασμός όλων αυτών που αναφέρετε με συνεκλόνισε κ. καθηγητά, όταν πρωτάκουσα το κομμάτι περίπου το 2004. Όσον αφορά το ποθητό, είναι αυτή η έρμη η ελπίδα που με κρατάει "γρηγοροῦντα".

      Διαγραφή
    3. Καλησπέρα, εγώ πάντως μόνο ένα ξέρω για τη βροχή στα Γιάννενα. Αυτό που λέει ότι στα Γιάννενα βρέχει μόνο μία φορά ετησίως, από το Σεπτέμβρη ως το Μάιο. Η αλήθεια είναι πάντως ότι από την ημέρα των Χριστουγέννων έως σήμερα, ο καιρός είναι φθινοπωρινός με τη νεφοκάλυψη και τη βροχόπτωση να κυριαρχούν κατά 80-90%.

      Διαγραφή
  11. H λύτρωση θα έρθει από το παραπέτασμα...!"θωμάς"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημερα σε ολους Η θερμη μετσφορα δεν θα εχει την ενταση που περιμενουν πολλοι ομως ειναι γεγονος οτι η θερμοκρασια θα ανεβει αρκετα στσ 850hp και κατα συνεπεια στην επιφανεια Δεν ειναι ενα πρωτοφανες γεγονος αυτο και το 2010 ειχε ξανασυμβει και σιγουρα και σε αλλες χρονιες Αγαπητε ανωνυμε δεν μπορουμε ελλειψει αρχειων και μετρησεων να γνωριζουμε εαν τα 1000 χρονια που περασαν ειχαμε τετοιο θερμικο φαινομενο και ποιος εκτος ελαχιστων θα εδινε αλλωστε σημασια σε αυτο Ειναι του καιρου γυρισματα και μην τα φορτωνουμε ολα στην κλιματικη αλλαγη Εγω προσωπικα εχω τρελλο παθος με τον καιρο και τα φαινομενα που δημιουργε Λατρευω την μετεωρολογικη επιστημη και δεν την σπουδασα γιατι χαριτολογοντας στα μαθημτικα και την φυσικη ημουν αστα να πανε ΤΟΥΒΛΟ !,, Στο περασμα των αιωνων πολλες κλιματικες φυσικες αλλαγες εχουν συμβει αλλες φορες το κλιμα ηταν τροπικο και αλλες ψυχροΤις τελευταις χιλιαδες χρονια εγιναν δυο τερατωδεις κλιματικες αλλαγες Η πρωτη οταν δημιουργηθηκε η παγετωδης περιοδος κυριως στο βορειο ημισφαιριο οπου οι παγοι καλυψαν τεραστιες εκτασεις ισως και πανω απο 90000000τχ με παχος πανω απο 3χιλιομετρα στο κεντρικο σημειο του παγετωνα Τοτε παγετωνες εμφνιστικσν και στα ψηλοτερα ελληνικα βουναΗ δευτερη κλιματικη αλλαγη ηταν το φοβερο λειωσιμο των παγων που ξεκινησε πριν 8000 χρονια και συνεχιζεται ακομη και σημερα Σημερα βρισκομαστε σε μασωπαγετωδη περιοδο Μπορεο να λυωσουν τελικα τα καλοκαιρια οι παγοι του αρκτικου τελειως ομως αυτο δεν μου λεει προσωπικα πολλα πραγματα γιατι δεν υπαρχει περιπτωση το χειμωνα να μην παγωνει Παλια εκανε παγωνιες αρκετες αλλα εκανε καιζεστη και ξηρασιες Για εμενα κυριαρχος των αλλαγων ειναι ο ηλιος και η οποια κλιματοκη αλλαγη εχει μεγαλη σχεση με αυτον και λιγοτερο η ανθρωπινη επιροη Ο μυστης και φιλος μου ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ επιμενει για σοβαρο χειμωνα ο οποιος αργησε λιγο αλλα επικειται ενω το ιδιο ισχυριζεται και ο πατριωτης μου και φιλος ΦΩΤΗΣ!!!!! Αυτο πιστευω και εγω ΑΣ ΙΔΩΜΕΝ ΛΟΙΠΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ασθμαίνοντα και καθηλωμένα μουλάρια στο μέτωπο του πολέμου,απελπισμένοι ημιονηγοί,και ο λοχαγός σε απόγνωση να διατάσσει "βαράτε νομή".Για λίγο τα μουλάρια συνέρχονται,κάνουν μερικά βήματα (αξαρτημένα ανακλαστικά-PAVLOV),και μετά πάλι τα ίδια.Η εικόνα στο μέτωπο εφιαλτική,στην ειρήνη κάπως γραφική,αν και ενίοτε δολία.Για την ιστορια,σαυτες τις περιπτώσεις,οι πιθανότητες να λάβουν νομή τα μουλάρια είναι μηδαμινές(εννοείται σε εύλογο χρόνο και όχι στο διηνεκές).-------Π.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι ψυχρές καταβάσεις,μετά υετού ή άνευ,είναι απολύτως συμβατές με την εποχή που διανύουμε.Πάντα ...μέ άρεσαν .Ομως εφέτος,ακούγοντας από τους ειδικούς ότι ο ψυχρός καιρός επιτείνει ιδιαίτερα την επιδημιολογική επιβάρυνση,λαμβάνοντας υπ όψιν το τι μας αναμένει,και ζυγίζοντας τα πράγματα,κλίνω προς την άποψη ότι δεν χάθηκε ο κόσμος για φέτος αν λείψουν αυτές οι κατεβασιές.Βεβαίως δεν είναι στό χέρι κανενός......------Π.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σχετικά με την ιστορία με τον μπέη.Κάποτε ένας τούρκος διορίστηκε από το σουλτάνο αξιωματούχος στα Γιάννενα Μετά από δύο χρόνια τον επισκέφτηκε ο αδερφός του από την Κωνσταντινούπολη που ήταν μεγάλος μπέης.Ο μπέης λοιπόν ήρθε αρχές Οκτώβρη στα Γιάννενα στον αδελφό του και έμεινε μέχρι τέλη Δεκέμβρη .Στα Γιάννενα κάθε μέρα βροχή αυτό το διάστημα και ο μπέης έφυγε εντυπωσιασμένος από το γεγονός.Μετά από πέντε χρόνια ξαναεπισκέφτηκε τον αδερφό του αυτή τη φορά Ιούνιο .Στην Πρέβεζα που βγήκε από το καράβι ήλιος,δεν ξέρω αν πέρασε από την Παραμυθιά του φίλου Γιάννη ,ήλιος,πλησιάζοντας όμως στα Γιάννενα τα σύννεφα άρχιζαν να πυκνώνουν και μπαίνοντας στην πόλη τους έπιασε κατακλυσμός.(Προφανώς θα ήταν μια από τις συνηθισμένες εδώ καλοκαιρινές μπόρες ).Φτάνοντας στο σπίτι του αδερφού του μούσκεμα ,εκείνος βγήκε να τον υποδεχτεί όλο χαρά.΄΄Καλωσόρισες αδερφέ μου '' του είπε.Ο μπέης που είχε αγανακτήσει του απάντησε "Καλά, ακόμη βρέχει στα μαύρα τα Γιάννενα ?? " ...Τώρα που κοιτάω από το παράθυρο ακόμη βρέχει στα μαύρα τα Γιάννενα. Καλό βράδυ σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητέ Δημήτρη,ίσως εγώ δεν το διατύπωσα όπως έπρεπε,εννοείται ότι πιστεύω ότι είπες,απλά εμένα μου φαίνεται παράξενο,αφού εσύ είσαι πιο βόρεια από εμένα και το λογικό θα ήταν να συμβαίνει το αντίθετο από όσα λες.Απο την στιγμή που δεν έχω εικόνα,μένω και πιστεύω ότι μεταφέρεις.
    Εγώ και σήμερα που βρισκόμουν όλη μέρα στα αμπέλια μου και μάλιστα κλάδεψα και αρκετά κλήματα,δεν είδα τίποτα που να μου δείχνει ότι είναι σε τροχιά προχωρημένης άνοιξης, απεναντίας όλα μου δείχνουν ότι θα έχουμε το επομενο διάστημα αρκετές συγκινήσεις.
    Οι "Μετεωρολόγοι μου" επιμένουν και αυτοί.
    Οπότε μένει να δούμε σε λίγες ημέρες το γύρισμα του φεγγαριού που πιστεύω ότι θα δείξει καλά πράγματα.
    Ούτως ή άλλως στο προηγούμενο γύρισμα ότι έδειξε βγήκε 100%.
    Φυσικά και δεν παρεξηγούμαι από την πλάκα που έκανες,εγώ είμαι χειρότερο "πειραχτηρι" από εσένα,μην κοιτάς που το...παίζω σοβαρός...!!
    Ευχαριστώ τον φιλο Χρήστο Σιμουλη για το πολύ ωραίο βίντεο που έστειλε με το υπέροχο τραγούδι και την ωραία αφήγηση από τους συγχωριανούς μου,Πάνο και Χάρη Κατσιμιχα.
    Τέλος ο καιρός είχε 3 πρόσωπα στην περιοχή μου σήμερα.Ξενικησε με πολύ δυνατό δυτικό άνεμο,συννεφιά και ψύχρα,γύρισε μετά σε ΝΔ ρεύμα νε αποτέλεσμα η θερμοκρασία να ανέβει στους 18,5 βαθμούς και τελείωσε πάλι με δυτικό ρεύμα,ενισχυμένο άνεμο και θερμοκρασία σε πτώση.
    ΔΒΔ Ελλάδα όμως είδα ότι όλη μέρα σήμερα είχε πυκνή συννεφιά και πολύ καλές βροχές κατά περιοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. --"Μακάριος ο δούλος,όν ευρήσει γρηγορούντα".

    --" Ο Γρηγόρης ε γ ρ η γ ό ρ ε ι κι ο Μελέτης εμελέτα,μα στο τέλος ο Γρηγόρης του την πήρε την γυναίκα !".

    Υ.Γ. Για την.....εκτροπή ας όψεται ο Χρήστος Σιμούλης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φοιτητής προς πατέρα: «Αποστείλατε χρήματα. Πεινώ, πεινώ, πεινώ!»
      Πατέρας προς φοιτητή: «Χρήματα εστάλησαν. Μελέτα, μελέτα, μελέτα!»
      … και να προσέχεις τη φιλενάδα σου, συγγνώμη, την υγεία σου, ήθελα να πω!

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα σε όλους! Τέλειο δάσκαλε, με αρκετή δόση χιούμορ.
      Δημήτρης Ψυχικό.

      Διαγραφή