Φωτογραφίες...








Κονιτσιώτες φίλοι μου


Γιάννενα, Χρήστος Λώλης


Αγία Κυριακή Παραμυθιάς, Γιάννης Καλογήρου


Βέροια, Γιώργος Τομπουλίδης


Τρίκαλα Θεσσαλίας, Πάνος Γαλάνης



Κοκκωτοί Μαγνησίας, Χρήστος Τσαντήλας

Στον ιστό της αράχνης, Τρύφων

Ορεινή Αιτωλοακαρνανία, 14-2-2021. Φώτης Ματραλής 

Χαλκίδα, 15-2-2021. Χάρης Αλεξίου 

Βέροια, 15-2-2021. Γιώργος Τομπουλίδης





Στους δρόμους του Υμηττού, 15-2-2021. Αντώνης Νικητόπουλος

7 σχόλια:

  1. Καλησπέρα από Χιονισμένη Παραμυθια! Αυτή την ώρα έχουμε την απογευματινή υποτροπή εδώ που φαινόταν στα μοντέλα και που θα επεκταθεί μέχρι το Ιόνιο και θα πάει μέχρι αργά τη νύχτα. Ριχνει λεπτό, παγωμένο και πυκνο χιονακι συνοδεία παγωμένου βορειοανατολικου ανέμου. Δεν πήγε άσχημα η Ήπειρος αλλά δεν έριξε τα αναμενόμενα και σε σχέση με Μακεδονία και Θεσσαλία μείναμε πολύ πίσω γιατί χάσαμε πολλές ώρες σε βροχή και όλη η χτεσινή βραδιά πήγε χαμενη. Ελπίζουμε τώρα μήπως γίνει κάτι το επόμενο ΣΚ και έχουμε καμία δημιουργία νέου χαμηλού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνχαίρω κ Θαυμάζω τον Αγαπητό, Δάσκαλο,Επιστήμων,Σοβαρό Ανθρωπο, που λόγω Σοφίας!!έμεινε απαρέγκλιτος στις διάφορες Κασσάνδρες-ειδικούς κ μη κι όλη αυτή την οχλαγωγία κ την τρομολαγνεία-εφέ.Εδώ κ 30 χρόνια ακολουθώ κ προσπαθώ συνέχεια να ακολουθώ,αν παρεκλίνω καμιά φορα, 2΄φράσεις-γνωμικά-στοίχοι.Την μία την έμαθα στο σχολείο...Μηδένα προ του Τέλους Μακάριζε...έτη φωτός μπροστά...κ την άλλη στο στρατό(πυροβολικο)..ΙΣΧΕΙΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ..κι άλλα έτη φωτός μπροστά.Για την Θεσσαλονίκη λοιπόν ο λόγος.. είναι Δύσκολο το ΧΙΟΝΙ μας κ Προγνωστικά κ για να πραγματοποιηθεί ..το ξέρουμε όλοι μας κι όταν τα Μοντέλα,μας έδειναν, την προηγούμενη κυριακή -δευτέρα μέχρι κ 25cm δε το πίστεψα,όσπου την τετάρτη κλείδωσε η κατάσταση,στα 15cm(όπως κ έκανε-Συκιές 170μ).Οι λέξεις(ΌνΟμα-γνώση,χαρακτηρισμος), λοιπόν πού έκαναν την διαφορά σ΄αυτήν την κακοκαιρία ειναι 2...ΜΠΟΥΡΑΝ..κ Αξιολογοτατη(θεσσαλονικη).ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ,ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα σε όλους του φίλους.
    Η γιορτή του χιονιού σήμερα(εκτός από των ερωτευμένων) σε όλη σχεδόν την ηπειρωτική χώρα.
    Όπως βλέπω συνεχίζει κ χιονίζει στην Ηπειρο έως πολύ χαμηλά, η Μακεδονία έστω κ με καθυστέρηση έβαλε ικανοποιητικό χιόνι,η δυτική Θεσσαλία κ η Βόρεια Στερεά όπως ακριβώς αναμένονταν έβαλαν κ ακόμη βάζουν μεγάλες ποσότητες χιονιού κ όλα είναι όμορφα κ ωραία παρόλο πού οι βλέψεις ήταν πολύ μεγαλύτερες αρχικά από τα μοντέλα.
    Τέλος,περιοχή Αιτωλοακαρνίας να πω κ εγώ με τη σειρά μου ότι σταματήσαμε στα 43mm έως τώρα στην περιοχή μου, η θερμοκρασία από το πρωί σταθερά ήταν στους 4β,όμως από το απόγευμα έχουμε νέα υποτροπή με χιονόνερο ασθενούς έντασης μέχρι στιγμής κ τη θερμοκρασία στους 2,5β στα πεδινά με τάση περαιτέρω πτώσης.
    Σίγουρα όλα γύρω γύρω αύριο που θα σηκωθώ θα είναι κατά άσπρα,ενώ δεν θεωρώ καθόλου απίθανο τις επόμενες ώρες να χιονίσει κ στην πόλη τού Αγρινίου έτσι... για την τιμή των όπλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλες οι φώτο πανέμορφες αλλά της Κόνιτσας ειδικά απίθανες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ ομορφες φωτογραφιες, ωραια επιλογη...
    χρειαζονται γιατι εστω και ετσι "ταξιδευουμε" για λιγο στον χειμωνα και στην φυση...

    τυχεροι οσοι δεν ειναι εγκλωβισμενοι ειδικα αυτη την περιοδο για μηνες, στους 4 τοιχους ενος διαμερισματος της μεγαλης αυτης τσιμεντουπολης που λεγεται πρωτευουσα.

    The Sailor.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μεγάλη μου χαρά και τιμή να βλέπω τη φωτογραφία μου (οι νιφάδες χιονιού πάνω στον ιστό της αράχνης) στο blog του μεγάλου μας καθηγητή..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή