Χιονο-φωτογραφίες!





Αθήνα, Σπύρος Μπαλαδήμας



Β. Προάστια, Ιπποκράτης Παππάς


Τρίκαλα, Νίκος Παππάς

Κρυονέρι, Πέτρος Δρακούλης

Λυπάμαι που δεν ανέβασα όλες τις φωτογραφίες σας. Καλημέρα σε όλους
 

19 σχόλια:

  1. Τα μισά έχουν λιώσει ήδη σε 2 μέρες δεν θα υπάρχει τίποτα 15 βαθμους την Πέμπτη Αττική.. Σε 20 χρονιά πάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα σε όλους,οι φωτογραφίες τα λένε όλα. Κύριε ζιακοπουλε, αύριο το πρωί το συστυματακι που θα περάσει από το βόρειο Ανατολικό Αιγαίο, είναι ικανό να μας αφήσει αξιόλογες χιονοπτώσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα σε 2 εβδομάδες πάλι
    Κώστας Αθήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ξέρω ποιο μετάλλιο παίρνει η Αθήνα συγκριτικά με τις κακοκαιρίες προηγούμενων ετών αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι σίγουρα παίρνει το χρυσό μετάλλιο για το 2021 μπροστά ακόμα και από Φλώρινα, Νευροκόπι κλπ. Όταν βλέπεις δέντρα και στέγαστρα να καταρρέουν υπό την πίεση του χιονιού, αντιλαμβάνεται κανείς την ποσότητα που έπεσε. Και απ'ότι βλέπω το ασημένιο θα πάει στην Κρήτη. Βλέπω οι κεντρονότιοι να βάζουν τα γυαλιά στους βόρειους, αναφορικά με τους χιονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. διόρθωση: αναφορικά με τα χιόνια!

      Διαγραφή
    2. Στο ίδιο μήκος κινείται και η Εύβοια. Οπότε κλείνει η τριάδα.

      Διαγραφή
  5. Κ ΖΙΑΚΟΠΟΥΛΕ ΑΠΕΥΘΎΝΟΜΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΌΣΟ ΜΕΓΆΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΉ ΣΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ! ΔΙΚΑΙΩΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ! ΜΕΤΆ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΦΏΤΟ ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΜΊΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΊΑ ΑΡΚΕΤΆ ΈΝΤΟΝΗ ΓΙΑ ΌΛΗ ΤΗΝ ΧΏΡΑ ΣΧΕΔΌΝ ΆΡΧΙΣΕ Η ΜΙΖΈΡΙΑ!! ΤΟ ΧΙΌΝΙ ΛΩΝΕΙ ΜΕΤΆ 15 ΧΡΌΝΙΑ ΠΆΛΙ! ΕΛΕΟΣ ΠΡΟΈΒΛΕΠΑΝ ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΧΙΌΝΙΑ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΧΕΙΜΏΝΑ Κ ΜΆΛΛΟΝ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ!! Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ Κ Η ΦΎΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΉΣΕΙ Κ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΧΕΙΜΩΝΕΣ ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΟΥΣ ΟΠΩΣ Κ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ Κ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙΑ ΌΧΙ ΠΟΛΎ ΖΕΣΤΆ ΕΊΧΑΜΕ Κ ΥΕΤΟ ΑΡΚΕΤΌ ΑΚΌΜΑ Κ ΣΤΗΝ ΚΡΉΤΗ Κ ΑΥΤΟΊ ΑΝΤΊ ΝΑ ΧΑΡΟΎΝ ΜΕ ΌΛΑ ΑΥΤΆ Κ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΆ ΣΑΣ ΜΕΓΆΛΗ ΣΥΜΒΟΛΉ Κ ΣΥΜΒΟΥΛΉ ΝΑ ΧΑΡΟΎΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΚΆΘΕ ΜΕΡΑΣΜΑΖΊ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΘΗΤΉ ΦΊΛΙΠΠΟ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΚΡΊΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΌ ΣΤΑΤΙΗΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!! ΓΚΡΙΝΙΆΖΟΥΝ Κ ΠΡΟΒΛΈΠΟΥΝ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΊΗΣΗ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ!! Η ΧΏΡΑ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ ΧΏΡΑ ΒΟΡΕΊΟΥ ΗΜΙΣΦΑΙΡΊΟΥ Κ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΈΡΕΙ ΠΆΝΤΑ Κ ΟΜΟΡΦΙΕΣ Κ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΆ ΦΑΙΝΌΜΕΝΑ ΠΆΡΑ ΌΤΙ Η ΦΎΣΗ ΈΧΕΙ ΠΛΗΓΩΘΕΙ Κ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ Κ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ Κ ΖΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΔΙΑΨΕΎΔΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΣ Κ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΆ ΜΙΖΕΡΟΥΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου, παράκληση, γράφε με μικρά γράμματα.

      Διαγραφή
    2. Φίλε, από τον 8-9 αιώνα έχει καθιερωθεί η χρήση της μικρογραμματης γραφής στη συγγραφή κειμένων για γρηγορότερη και ευκολότερη ανάγνωση. Δεν έχεις παρά να απενεργοποιείς το caps lock στο πληκτρολόγιο σου κάθε φορά που συντασσεις το κείμενό σου.

      Διαγραφή
  6. ευχαριστουμε Κε Ζιακοπουλε - οσο γι αυτους που λενε σε 10-15-20 χρονια, καλη καρδια, σε 3ωρες με το αεροπλανο βρισκεστε στις στεπες της Σιβηρία. Μη ξεχνατε που μενουμε/ετε!

    Φιλικα,
    Νταλούκας Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα από Χαλκίδα!Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κ.Ζιακοπουλο για τις απαντήσεις που μας έδινε εν μέσω της αγωνίας μας αν χιονίσει στην περιοχή μας και τις απορίες μας για την απερχόμενη χιονοκακοκαιρια.Δασκαλε σας ευχαριστούμε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλησπέρα σε όλους.
    Ο χιονιάς πέρασε κ άφησε σήμερα πολικές θερμοκρασίες τις πρώτες πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά κ πολύ χιόνι σε Αττική Εύβοια κυρίως αλλά κ στην υπόλοιπη ανατολική κ νότια χώρα.
    Να είμαστε καλά να τα θυμόμαστε.
    Στο μέλλον τώρα,όσο κ αν προσπάθησα να μελετήσω στοιχεία από τα μοντέλα κ τα ensemble για το επόμενο διάστημα όλα καταλήγουν σε μία λέξη.
    Απογοήτευση κ ντροπή!
    Ο Φλεβάρης πάει να βγει σε μήνα φιάσκο με τις όποιες προσδοκίες για νέες σοβαρές ψυχρές εισβολές να εξαφανίζονται.
    Κάποια μέτρια κ ξηρή μόνο ψυχρή εισβολή ίσως έχουμε προς τα τέλη του μήνα άνευ σημασίας.
    Με ρίσκο μάλιστα θα βιαστώ να πω ότι ο Μάρτης έρχεται με δυτική κυκλοφορία κ εκ νέου κάποια πιθανά χαμηλά που θα μας έρθουν από τα δυτικά με νορμάλ θερμοκρασιακά καιρό.
    Όλα αυτά θα τα δούμε βέβαια στην πορεία αλλά μιάς κ ο χειμώνας συρρικνώνεται πιά λόγω μεγαλύτερης διάρκειας της ημέρας,ότι ήταν να δώσει αυτός,από πλευράς πεδινών χιονοπτώσεων το έδωσε.
    Άντε του χρόνου πάλι κ πάμε το Μάρτιο για επαναφορά στις βροχές(ελπίζω), μετά από την ανομβρία γενικά στο επόμενο διάστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχεις δίκαιο κ ζιακοπουλε! Δεν το έκανα σκόπιμα απεναντίας! Με ενδιαφέρει ομως η γνώμη σου για αυτά που εγραψα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ακόμη δεν προλάβαμε να συνέλθουμε από την χαρά της απόλαυσης του χιονιά που μόλις τελειώσε,ξεκίνησαν οι Κασσάνδρες τις απαισιόδοξες προβλέψεις τους,15-20 χρόνια ξανά κλπ.Τι να πω δεν λέω τίποτα αστούς να λένε.
    Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον δάσκαλο για τις επιτυχείς του προβλέψεις όλες τις ημέρες που προηγήθηκαν,επίσης στον Φώτη Ματραλη που επίσης είχε μεγάλο ποσοστό επιτυχίας,όπως και στον Χρήστο Σιμουλη που και εκείνος "ειδε" μέρες πριν τα όσα τελικά έλαβαν χώρα.Επίσης συγχαρητήρια αξίζουν και στον Χριστόδουλο που επέμενε ότι ο χειμώνας δεν έχει τελειώσει,όπως βέβαια και για τις χιονοεκπληηεις που είχε απόλυτο δίκιο και συμφωνώ με τον Ιπποκράτη.
    Θέλω να ρωτήσω τον φιλο Χριστόδουλο,εάν τελικά αυτό ήταν το κύκνειο άσμα του φετινού χειμώνα με βάση τα όσα εκείνος παρατηρεί από την φύση.
    Σταμάτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε φίλε μας Σταμάτη. Είχαμε προειδοποιήσει για ζημιές ιδίως στη Ν. Ελλάδα, οι οποίες δυστυχώς έλαβαν χώρα σε μεγάλο βαθμό. Λυπούμαστε για τους νεκρούς συνανθρώπους μας και ελπίζουμε την επόμενη φορά να τα πάμε καλύτερα και σαν πολίτες και σαν πολιτεία.

      Διαγραφή
  11. Με το σπάσιμο του πολικού στροβίλου που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια δεν αποκλείεται σύντομα να αποκοπεί κανένα τέρας και να έρθει κατά δω. Ολικό παγετό έχουμε να δούμε εδώ και 17 χρόνια και κάθε χρόνος που περνάει τα περιθώρια στενεύουν. Ο παππούς Σιβηρικός είναι από πάνω μας και αυτό δε θα πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή