Ο καιρός του επόμενου εξαημέρου

του Σπύρου Μπαλαδήμα

Το νέο εικοσιτετράωρο (Παρασκευή), η χώρα μας θα βρίσκεται υπό την επίδραση του συνδυασμού των υψηλών πιέσεων στα Β. Βαλκάνια και την Κ. Μεσόγειο με τις χαμηλές πιέσεις στην Α. Μεσόγειο, με αποτέλεσμα την επικράτηση ανέμων του βόρειου τομέα με ένταση ως τα 6 μποφόρ (Καρπάθιο Πέλαγος). Αναφορικά με τις λοιπές μετεωρολογικές παραμέτρους, λίγες βροχές είναι πιθανό να πέσουν στη ΒΑ Ελλάδα και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Πάντως, ο παγετός τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά, αν και εξασθενημένος, θα συνεχιστεί. 

Το Σάββατο (20/2), μόνο τις βραδινές ώρες στη ΒΑ Ελλάδα αναμένονται τοπικές βροχές και στα ορεινά χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο κυρίως στα δυτικά. 

Την Κυριακή (21/2), τοπικές βροχές προβλέπονται στην ανατολική ηπειρωτική Ελλάδα και κυρίως στο Αιγαίο, όπου θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν Β-ΒΑ στα δυτικά 3 με 4 και στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση που θα γίνει πιο αισθητή στα ανατολικά και τα βόρεια.

 Τη Δευτέρα (22/2), μόνο το πρωί στη Β. Κρήτη είναι πιθανό να σημειωθούν λίγες βροχές.  Οι άνεμοι θα πνέουν ΒΑ με ένταση ως τα 6 μποφόρ (Αιγαίο) και η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Οι ελάχιστες τιμές θα είναι χαμηλές και στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός. 

Την Τρίτη και την Τετάρτη (23 & 24/2) προβλέπεται καλοκαιρία στη χώρα με ηλιοφάνεια σχεδόν παντού. Οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή άνοδο. 

 

 


44 σχόλια:

  1. Κύριε Ζιακόπουλε καλημέρα! Έχω μία απορία (ίσως ανόητη). Θεωρείτε (βάσει επιστημονικών στοιχείων) ότι η γεωγραφική θέση της Κέρκυρας λειτουργεί σαν φυσικό εμπόδιο, αναχαιτίζοντας τρόπον τινά τις κακοκαιρίες δυτικού τύπου (βροχοκακοκαιρίες) καθ'οδόν προς την Ήπειρο, περιορίζοντας έτσι σημαντικά ή μη τα ύψη βροχόπτωσης που θα σημειώνονταν κυρίως στα βορειότερα της Ηπείρου. Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βελτιώθηκε ο καιρός και έμειναν ορφανά τα σχόλια. Χαχαχα
    Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απόστολε με πρόλαβες.....Καλημέρα σε όλουςΠ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Oυτε ιχνος χιονιού πλέον... 16 βαθμοί Αττική... Ξεχάστηκαν όλα πολύ γρήγορα... Αντέ σε 15 χρόνια πάλι αλλά 10 εκατοστά θα ρίξει.... Καλό καλοκαίρι πλέον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι και ούτε ίχνος χιονιού. Στον Άγιο Στέφανο οι εικόνες παραπέμπουν σε Ιρκουτσκ! Αν δε κάνει μια καλή βροχή δεν βλέπω να λύνει εύκολα τόσο χιονι

      Διαγραφή
    2. 5-6-7-8 Μαρτίου 1993, συνεχής χιονόπτωση στη Θεσσαλονίκη.

      Διαγραφή
    3. Τι θέλει να πει ο προφήτης? Μήπως μιλάει για το εγγύς μέλλον?

      Διαγραφή
    4. Ε οχι και να εχετε παραπονο εσεις στην Αθηνα. Ειδατε χιονι φετος εστω και στο τελος ενω εμεις εδω Θεσσαλονικη φαγαμε μεγαλη ηττα. Κλαινε οι χηρες κλαινε και οι παντρεμενες.

      Διαγραφή
    5. Γιάννη, καλησπέρα. Είναι αυτές οι 400 ώρες που λέγαμε.

      Διαγραφή
  5. Να πάρει και μιαν ανάσα ο δάσκαλος.Τον τρελάναμε τόσες μέρες...
    Δημήτρης ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα στη μετεωπαρέα. Έτσι συμβαίνει κατά κόρον πριν και μετά από μεγάλα καιρικά γεγονότα. Σχόλια με το τσουβάλι πριν και με το σταγονόμετρο μετά. Πάντως, είναι γεγονός ότι μπαίνουμε σε μια περίοδο καιρικής απραξίας -μικρή ή μεγάλη άραγε; Οι εξαιρέσεις απ' ότι βλέπω στην πρόγνωση είναι μάλλον λίγες. Ο ήλιος κυρίαρχος, κάτι που ήδη φάνηκε από την επομένη της Μήδειας. Λιακάδες σχεδόν ανοιξιάτικες και η θερμοκρασία ανέβηκε πάρα πολύ γρήγορα. Σαν απολογισμό της κακοκαιρίας που έφυγε πάντως, νομίζω ότι τα χοντρά προβλήματα (καταστροφές στις καλλιέργειες) αποφεύχθηκαν και περιορίστηκαν κυρίως στα ζητήματα ηλεκτροδότησης. Όχι ότι είναι ασήμαντα κι αυτά, αλλά οι ζημιές αυτές αργά ή γρήγορα αποκαθίστανται -φυσικά με κάποιο κόστος. Η απώλεια της παραγωγής δεν γυρίζει πίσω. Πίσω δεν γυρίζουν και οι ανθρώπινες ζωές που δυστυχώς τα ακραία καιρικά φαινόμενα προκαλούν. Να είστε όλοι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συνυπογράφω με τον κύριο Ιπποκράτη Παππά....( Σχόλια με το τσουβάλι για το φελιζόλ >χιόνι< και μετά εξαφανιζόλ. Συγνώμη που χρησιμοποιώ αυτό το επιθετικό ύφος στα γραπτά. Καλημέρα σε όλους και στον Δάσκαλο. Φραγκίσκος από παλαιό Φάληρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Φραγκίσκο παίνω το θάρρος και σου μιλάω στον ενικό. Απ' όσα έχω διαβάσει από εσένα καταλαβαίνω ότι πρέπει να είμαστε συνομήλικοι περίπου. Εγώ είμαι το 1982. Επομένως το "κύριε" μπορείς αν θέλεις να το παρακάμψεις στο εξής. Να είσαι καλά!

      Διαγραφή
    2. Ελεύθερα Ιπποκράτη και οποιοσδήποτε να μου μιλάει στον ενικό. Το 1988 γεννηθείς είμαι. Είμαστε κοντά ηλικιακά. Χρησιμοποιώ το κύριε για να υπάρχει και ένας σεβασμός αλλά εφόσον έχω το ελεύθερο από εσένα το δέχομαι και το κάνω παράκαμψη. Πάνω από όλα σέβομαι όλους τους παρευρισκόμενους του blog και ειδικά τον οικοδεσπότη μας τον κύριο ζιακόπουλο. Καλησπέρα σε όλους. Φραγκίσκος από παλαιό Φάληρο.

      Διαγραφή
    3. Μια χαρά, Φραγκίσκο. Φαίνεται η ευγένεια στο ύφος που γράφεις.

      Διαγραφή
  8. Αυτο που εγινε στην αθηνα ητανε ενα μεγαλο μαθημα για ολους διοτι εσεις πιστευεται οτι στις περιοχες που χιονιζει καθε χρονο ανα την επικρατεια ειναι ολα ροδινα.οχι φιλοι μου κ ταλαιπωριες εχει το χιονι κ διακοπεσ ρευματος κ πολλα εξοδα κ τσουχτερο κρυο.Εσεις θελετε να χιονιζει κ μετα να πηγαινεται εσεισ να παιζεται με τα παιδια σας κ της οικογενειες σας κ ναλετε τι ωραιο που ειναι το χιονι και να γυρνατε στα ζεστα σπιτακια σας τα ζεστα αμ δε.φατε τωρα χιονι διοτι δεν εχετε ιδεα πως ειναι να εισαι σε ενα μερος που δεχεται 2 3 φορεσ το χρονο χιονι.....Γιαννης τρανο παραδειγμα οι ανθρωποι που εχασαν την ζωη τους στην βορεια ευβιοα απ το χιονι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εσύ έχεις τα δικιά σου συνονόματε αλλά και εμάς είναι δικαίωμα μας να είμαστε χιονοφιλοι και να το διασκεδάζουμε χωρίς να σκεφτόμαστε τις συνέπειες.

      Διαγραφή
    2. Δεν το μάθαμε το μάθημά μας κύριε Γιάννη, θέλουμε κι άλλο!

      Διαγραφή
    3. Καλησπέρα Γιάννη 2:06μμ. Το τι μπορεί να επιθυμεί και να θέλει ο καθένας από εμάς ουδεμία σχέση έχει με το τι πραγματικά θα κάνει ο καιρός και ούτε ευθύνεται κανένας για το κλίμα του τόπου που κατοικεί, οπότε θεωρώ το σχόλιο λίγο άτοπο. Ότι και να πούμε εμείς, ότι και να επιθυμούμε εμείς, είτε χιόνια, είτε λιακάδες ο καιρός θα κάνει τα δικά του και δε θα πάρει την άδεια κανενός. Σκοπός του κάθε ανθρώπου λοιπόν ανάλογα με το που κατοικεί και με το τι συνθήκες αντιμετωπίζει κάθε χειμώνα είναι να προστατεύει τη ζωή του, τους ανθρώπους γύρω του και την περιουσία του όσο και όταν αυτό είναι εφικτό και μάλιστα σε καιρούς κλιματικής αλλαγής ίσως αυτό να γίνει μεγίστης σημασίας

      Διαγραφή
  9. Κύριε Ζιακοπουλε, καλησπέρα σας και την καλησπέρα μου σε όλο το μπλογκ. Θα ήθελα μια ερώτηση παρακαλώ και αν έχετε το χρόνο να απαντήσετε... Ακουσα χτες το βράδυ στο ραδιόφωνο τον καθηγητή Αντώνη Φώσκολο, ο οποίος έλεγε ότι υπάρχει μελέτη της ΝΑΣΑ,η οποία δείχνει από τους δορυφόρους πως τα μαγνητικά πεδία του ήλιου είναι αδρανή έτσι ο πλανήτης μας δεν δέχεται την ακτινοβολία όπως πρέπει καθώς παρεμβαλεται και μια σκόνη, επομένως θα μπούμε για τα επόμενα 30-40 χρόνια σε μια περίοδο ψύξης ας πούμε της Γης. Επίσης, επειδή πρώτη φορά τον άκουγα, κατάλαβα ότι δεν πιστεύει στη κλιματική αλλαγή διότι ανέφερε χαρακτηριστικά ότι αυτή τη στιγμή το CO2 είναι στις 400 κάτι μονάδες εντούτοις σχεδόν όλη η Ευρώπη είναι στη κατάψυξη ... Έχετε εικόνα εσείς για αυτό; Ισχύει; Όσον αφορά τη μελέτη με τον ήλιο εννοώ και το αντίκτυπο στο πλανήτη μας. Ευχαριστώ για το χρόνο σας...
    Γιώργος Τρ.(Αθήνα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1)H NASA δεν περιμένει ψύξη (There is no impending “ice age” or "mini ice age" if there's a reduction in the Sun’s energy output in the next several decades. https://climate.nasa.gov/blog/2953/there-is-no-impending-mini-ice-age/).
      2) Τα 417,54ppm του CO2 (18-2-21) σχετίζονται με την αύξηση της μέσης θερμοκρασίας του πλανήτη και όχι με έναν κρύο ή ζεστό καιρό που επικρατεί σε μια περιοχή του για κάποιες μέρες.

      Διαγραφή
    2. Πάνω σε αυτό κύριε Ζιακοπουλε ανέφερε ο καθηγητής ότι η μέση τιμή στη θερμοκρασία της Γης είναι οι 15 βαθμοί Κελσίου και αυτή τη στιγμή έχουμε 15,3 που ο ίδιος το θεωρεί αμελητέο...ευχαριστώ για το χρόνο σας για την απάντηση...

      Διαγραφή
  10. Το χιόνι είναι όμορφο, ευεργετικό για τα αποθέματα υδάτων και φυσιολογικό να πέφτει το χειμώνα, άσχετο τώρα αν το χουν ξεχάσει τα πεδινά τα τελευταία χρόνια και συμβαίνει πολύ σπάνια. Αν οι πολίτες παίρνουν τα απαραίτητα μέτρα για το σπίτι και το αυτοκίνητό τους και η πολιτεία σπεύδει να αποκαταστήσει τα προβλήματα σύντομα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ο ελληνικός καιρός δεν μας δίνει χιονόπτωση πάνω από 24 ή 48 ώρες τα τελευταία χρόνια, άσε που οι ψυχρές εισβολές είναι "φωτοβολίδες" μεταξύ μεγάλων ανοιξιάτικων περιόδων και λιώνει τα χιόνια σε χρόνο μηδέν! Φυσικά, δεν υπάρχει χιόνι χωρίς προβλήματα και αυτά πρέπει να τα υφιστάμεθα, όπως τα υφίστανται οι κάτοικοι των ορεινών περιοχών ή όπως τα περνούσαμε παλιά στις δεκαετίες του ΄80 και του ΄90, που το χιόνι μας επισκεπτόνταν πολύ πιο συχνά στα πεδινά...
    Γιάννης, Βόλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλησπερα σας Κυριε Ζιακοπουλε. Σας παρακολουθω χρονια και πραγματικα ειστε ΠΡΩΤΟΣ σε ολα σας. Ειδικα τις εποχες που λεγατε δελτια καιρου περιμενα πως και πως να πειτε την μαγικη προταση " Χιονοπτωσεις στην Αθηνα". Αυτο που μου χει μεινει ειναι αρχες Φεβρουαριου του 1997, ειχα αδεια ορκομωσιας απο το στρατο και θα επεστρεφα στην Τριπολη καιλεγατε το δελτιο καιρου για τους αγροτες και ειχατε πει οτι θα χιονισει Πελλοπονησο και οντως την ημερα που επεστρεφα Τριπολη, με το που ανεβηκαμε την γεφυρα απο Κορινθο προς Τριπολη αρχισε να χιονιζει και οσο πλησιαζαμε τοσο πιο πολυ χιονι ειχε. Οταν εφτασα στο κεντρο της πολης ειχε 20 cm χιονιου και ακομα εριχνε Ωραιες εποχες. Τωρα θα ηθελα να μου πειτε αν μπορειτε, γιατι εμεις εδω Θεσσαλονικη φαγαμε τετοια φολα απο πλευρας χιονοπτωσεων/ χιονοστρωσεων και τι πρεπει να συμβει για να δουμε μια χιονοκακοκαιρια της προκοπης. Καπου σε ενα σαιτ διαβασα οτι υπηρχε θεμα με τους ανεμους πως ο ΒΑ υπερισχυσε εναντι του ΒΔ.
    Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.
    Με εκτιμηση και σεβασμο.

    Χαρης απο Καλαμαρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να χιονίσει πολύ σε μια περιοχή απαιτούνται:
      1) Ένα αίτιο (δυναμικό, θερμικό, ορογραφικό) για να σηκωθεί η αέρια μάζα ψηλά στην ατμόσαιρα.
      2) Επαρκείς ποσότητες υγρασίας στην αέρια μάζα (υετίσιμο ύδωρ λέγαμε παλαιότερα) αλλά και μια πηγή υγρασίας που θα τροφοδοτεί συνέχεια τη διαδικασία για να αναπληρώνει τα ποσά που χάνονται με τη συμπύκνωση των υδρατμών.
      3) Χαμηλές θερμοκρασίες για να φθάνουν οι νιφάδες στο έδαφος.

      Διαγραφή
    2. Σας ευχαριστω πολυ Κυριε Ζιακοπουλε.

      Διαγραφή
    3. Στην περίπτωση της Θεσσαλονίκης η πηγή υγρασίας που θα τροφοδοτεί πρέπει να είναι ο Θερμαϊκός αν δεν κάνω λάθος.Ευχαριστουμε δάσκαλε.

      Διαγραφή
    4. @Ανωνυμος. Καλησπερα φιλε μου. Το θεμα ειναι πως ποτε οσο καιρο μενω Θεσσαλονικη δεν εχει γινει κατι τετοιο. Ολα τα χαμηλα ερχονται ειτε απο βορεια ειτε απο δυτικα ποτε απο νοτια για να μπορεσει να εμπλουτιστει με πολλη υγρασια για να εχουμε καλη χιονοπτωση. Και η τελευταια κακοκαιρια απο δυτικα ηρθε, διεσχισε την Αδριατικη που υποτιθεται θα τροφοδοτουνταν με υγρασια, και τ'αποτελεσματα ειναι γνωστα. Φολα ,φολα και παλι φολα. Στην Ιερουσαλημ πιο πολυ χιονι ειχε απ'οτι ειχαμε εμεις εδω το σουκου τι να λεμε τωρα!!!!!

      Διαγραφή
  12. Καλησπερα σας. Δυσκολο να μην υπαρξει ακομα μια ψυχρη εισβολη. Σοβαρη η οχι πιστευω θα υπαρξει. Ο δεικτης ΝΑΟ ( το πρωτο που κοιταω για την πιθανοτητα ψυχρης εισβολης), για το πρωτο 10ημερο του μαρτη εχει την ταση να βρισκεται στο 0. Στα μοντελα κατι αρχιζει να αχνοφαινεται. Ιδωμεν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μάρτης μερικές φορές μπαίνει σαν αρνί και φεύγει σαν λιοντάρι ή το αντίστροφο. Φέτος ήδη εθεάθη να αγοράζει λεοντή. Το αν τη θέλει μόνο για τις Απόκριες, θα το δούμε τις επόμενες ημέρες.

      Διαγραφή
    2. Ακριβως δασκαλε! Θα φανει σε λιγες μερες. Θελω να πιστευω πως δεν την θελει για τις αποκριες.

      Διαγραφή
    3. Δεν είμαστε για τέτοια κύριε Ζιακόπουλε.Τα φύτα θα αρχίσουν να βλασταίνουν,οι πρώιμες ποικιλίες τουλάχιστον και νομίζω πως δεν θα την γλιτώσουμε αυτή την φορά,αν συμβεί κάποια ψυχρή εισβολή.Αν κάνει κρύο και χιόνια ας περιοριστούν στα όρεινα.Άντε και στα ημιορεινά,να δούμε ακόμα λίγο.Μια διαμάχη μου συμβαίνει...Καλό βράδυ.
      Δημήτρης ρ.

      Διαγραφή
  13. Φημολογείται ότι ο Μάρτιος ίσως φέρει συγκινήσεις με ανοιξιάτικα και χειμερινά χαρακτηριστικά εναλλάξ. Κυριακή κοντή γιορτή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γεια σε όλους.
    Κύριε Ζιακόπουλε μπορείτε να μου αναφέρετε πόσος μπορεί να ήταν ο υετός χοντρικά στο κέντρο της αθήνας αν λάβουμε υπόψιν τα εκατοστά χιονόστρωσης;
    Γενικότερα αν υποθέσουμε πως ότι ρίχνει σε χιόνι το στρώνει αμέσως 1cm χιονιού ισοδυναμεί με 1mm η κάνω λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από κάποιες μετρήσεις που έχω κάνει στο παρελθόν 1mm είναι ίσο με 1,6cm χιονιού όμως παίζει ρόλο και η διεύθυνση του ανεμου( βαρύ ή ελαφρύ χιονι).

      Διαγραφή
    2. Δεν θα βρεις άκρη. Ούτε την ακριβή αναλογία γνωρίζουμε ούτε όλες οι νιφάδες σωρεύονται!

      Διαγραφή
  15. Δεν είμαι Ζιακόπουλος αλλά πιστεύω ότι οι ιδιαίτερες συνθήκες που έχει η κάθε περιοχή για να χιονιστεί οφείλονται στο περίπλοκο γεωγραφικό της ανάγλυφο. Αν, π.χ. η χώρα μας ήταν πεδινή ηπειρωτική οι κακακαιρίες θα την σάρωναν από κάθε κατεύθυνση και θα διαφοροποιούνταν μόνο ως προς το βορρά-νότο, λόγω θερμοκρασιών. Αυτό το γεωγραφικό ανάγλυφο είναι που κάνει και το έργο των μετεωρολόγων πολύ δύσκολο γιατί δεν μπορούν να προβλέψουν για κάθε περιοχή πώς θα συμπεριφερθεί μια κακοκαιρία. Αυτό φαντάζομαι οι Αθηναίοι με τις υψομετρικές διαφορές στο λεκανοπέδιο θα το χουν βιώσει με το παραπάνω...
    Γιάννης, Βόλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για την δυτική Μακεδονία ηταν ένας αξιοπρεπής χιονιάς,το λένε και οι ειδικοί,και οι κάτοικοι στις πόλεις λέγανε οτι είναι ενας καλός παλιακος χιονιάς.Να δούμε αν θα έχουμε κι αλλον μέχρι να έρθει η Ανοιξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δάσκαλε ο Μάρτης φέτος μου φενεται θα μπει σαν λιοντάρι ως τότε ανοιξιάτικες μέρες.χρηστος από οθρυ που τα λίγα χιονακια που πέσανε λιώνουν σιγά σιγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαν ατυχία μου φαίνεται Χρήστο για την περιοχή σου να μην κάνει πολλά πράγματα και στους δύο χιονιαδες.Μου φάνηκε παράξενο γιατί φαινόταν καλά πράγματα,και έριξε και στην περιοχή του Βόλου και στο Δομοκό όπως είδα.Και η αλήθεια είναι ότι και για την περιοχή μου περίμενα περισσότερα πράγματα..ηταν κάπως συγκρατημενος στα φαινόμενα.
      Γιώργος πεδινά Τρίκαλα

      Διαγραφή
  18. Γιατί όχι, να πάρει καί ο Μάρτιος μια μερίδα του λέοντος το δικαιούται για να συμψηφιστουν τα πολλά 20+ του φετινού χειμώνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Θαυμάσια!! Να προηγηθούν 10 Ανοιξιάτικες μέρες με τις συνεπαγωγές τους,να έρθει μετά ένας λέων ,εφάμιλλος του της...Χαιρωνείας,και να ακολουθήσει η.... "νύχτα των κρυστάλλων"!.--Π.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εσύ Χριστόδουλέ τι έχεις να πεις για αυτό που όντως αρχίζει να αχνοφαίνεται;Προχθές μίλησες με γρίφους ή με χρησμό,όπως πολύ σωστά έγραψε και ο φίλος Σταμάτης,που παρεμπιπτόντως κάτι σε ρωτησε και δεν του απάντησε,μήπως δεν το είδες;Εγώ πάντως σε περιμένω στην γωνία που λέμε καθώς χρωστάς πολλές απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή